VIDEO Taximetriştii ruşi sunt atraşi în armată. Ministerul rus al Apărării a lansat o nouă campanie de recrutare

Armata rusă a lansat o campanie video pentru a atrage mai mulţi soldaţi profesionişti pentru a lupta în Ucraina.

1051 afișări
Imaginea articolului VIDEO Taximetriştii ruşi sunt atraşi în armată. Ministerul rus al Apărării a lansat o nouă campanie de recrutare

Anunţul, care a fost lansat pe reţelele de socializare ruseşti, urmează unui raport al serviciilor secrete britanice şi unor informaţii din presa rusă care sugerează că Moscova încearcă să recruteze până la 400.000 de soldaţi profesionişti voluntari pentru a-şi ajuta eforturile de război.

Videoclipul afirmă că bărbaţii care se înrolează în Ministerul rus al Apărării vor primi un salariu de 204.000 de ruble (2.495 de dolari) pe lună.

"Chiar aici se află puterea ta?", întreabă videoclipul, înainte de a trece la un şofer de taxi care se transformă într-un militar pe câmpul de luptă.

"Eşti un bărbat adevărat. Fii unul", spune reclama.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici