Viktor Orban afirmă că Ungaria susţine stabilizarea relaţiilor între Rusia şi NATO

Ungaria susţine stabilizarea relaţiilor între Rusia şi NATO, a declarat premierul ungar Viktor Orban, după discuţii cu preşedintele rus Vladimir Putin, la Budapesta, informează agenţia de ştiri Tass.

285 afișări
Imaginea articolului Viktor Orban afirmă că Ungaria susţine stabilizarea relaţiilor între Rusia şi NATO

Viktor Orban: Ungaria susţine stabilizarea relaţiilor între Rusia şi NATO

 

"Ungaria este interesată de îmbunătăţirea relaţiilor dintre NATO şi Federaţia Rusă. Experienţa noastră istorică şi politică arată că dacă există tensiuni între părţile vestice şi estice ale Europei, Ungaria pierde întotdeauna", a afirmat liderul de la Budapesta.

Premierul a subliniat că, în calitate de membru NATO şi UE, Ungaria va continua să coopereze cu Rusia la nivel politic.

Vladimir Putin a întreprins miercuri o vizită la Budapesta, unde a discutat cu premierul Viktor Orban o serie de chestiuni bilaterale, inclusiv privind participarea Ungariei la proiectul gazoductului TurkStream, care leagă Rusia de Turcia, iar de aici urmează să se realizeze o linie care să meargă spre centrul Europei, via Bulgaria şi Serbia.

Taguri:
ungaria,
rusia,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici