Vladimir Putin, deţinătorul centurii negre la judo, vrea să meargă la Jocurile Olimpice de la Londra

Preşedintele rus Vladimir Putin, deţinătorul centurii negre la judo, intenţionează să meargă la Jocurile Olimpice de la Londra pentru a asista la sportul său favorit, a anunţat luni la Los Cabos (Mexic) un purtător de cuvânt al Kremlinului, Dimitri Peskov.

824 afișări
Imaginea articolului Vladimir Putin, deţinătorul centurii negre la judo, vrea să meargă la Jocurile Olimpice de la Londra

Vladimir Putin, deţinătorul centurii negre la judo, vrea să meargă la JO de la Londra (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cu ocazia unei întâlniri cu premierul David Cameron, a cărui ţară va găzdui Jocurile Olimpice în perioada 27 iulie - 12 august, Putin şi-a exprimat dorinţa de a merge la Londra, potrivit acestui purtător de cuvânt.

"El va lua o decizie definitivă mai târziu", a adăugat Peskov în faţa câtorva jurnalişti ruşi.

Amator de sport, Putin, în vârstă de 59 de ani, este un mare adept al acestei arte marţiale.

El nu a mai fost în Marea Britanie din 2003, din timpul primului său mandat la preşedinţia Rusiei.

Putin şi Cameron au avut o întrevedere bilaterală cu ocazia summitului G20, care a debutat luni la Los Cabos, în Mexic.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici