Vladimir Putin, mesaj de consolare pentru Raul Castro: "Fidel Castro a fost un prieten adevărat şi loial Rusiei"

Vladimir Putin, preşedintele Rusiei, a transmis un mesaj de consolare lui Raul Castro, preşedintele Cubei, care a anunţat decesul fratelui său şi fostului lider cubanez, Fidel Castro, informează site-ul postului BBC News.

3101 afișări
Imaginea articolului Vladimir Putin, mesaj de consolare pentru Raul Castro: "Fidel Castro a fost un prieten adevărat şi loial Rusiei"

Vladimir Putin, mesaj de consolare pentru Raul Castro : "Fidel Castro a fost un prieten adevărat şi loial Rusiei"

”Numele acestui om de stat eminent este pe bună dreptate considerat un simbol al unei întregi ere în istoria lumii. Cuba independentă pe care el şi aliaţii săi au construit-o a devenit un membru influent al comunităţii internaţionale şi a fost un exemplu ce inspiră multe state şi persoane”, a afirmat Vladimir Putin.

"Fidel Castro a fost un prieten adevărat şi loial Rusiei. El a investit personal în instalarea şi dezvoltarea relaţiilor ruso-cubane şi a cooperării apropiate, strategice în toate domeniile. Acest om puternic şi înţelept privea viitorul cu încredere. El a întrupat idealurile înalte ale unui politician, cetăţean şi patriot, cu adevărat dedicat cauzei căreia şi-a dedicat întreaga sa viaţă”, a adăugat acesta.

”Memoria sa va trăi pentru totdeauna în inimile ruşilor”, a mai spus preşedintele rus.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici