Vladimir Voronin îşi pregăteşte un succesor

Preşedintele Republicii Moldova, Vladimir Voronin, a declarat miercuri că îşi pregăteşte un succesor, în cadrul unei emisiuni de la postul NIT, relatează Info-Prim Neo.

29 afișări
Imaginea articolului Vladimir Voronin îşi pregăteşte un succesor

Vladimir Voronin îşi pregăteşte un succesor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, Vladimir Voronin a evitat să facă public numele succesorului său, precizând că duce "o muncă orientată concret în formarea şi pregătirea acestei persoane".

Preşedintele a precizat că Partidul Comuniştilor va propune "o candidatură destoinică, un om respectabil, cunoscut în prezent în Republica Moldova, respectat şi susţinut".

Potrivit lui Voronin, această persoană nu ştie deocamdată "că urmează a fi înaintată", ea urmând să afle acest lucru la momentul potrivit.

Voronin a declarat că îşi pregăteşte un succesor deoarece nu îi este indiferentă soarta Republicii Moldova, iar această persoană trebuie să termine ceea ce a început el.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici