Voluntari pentru bătrâni imigranţi din Marea Britanie. Sute de porţii de mâncare sunt împărţite săptămânal

  • Mai mulţi voluntari prepară mâncare pentru bătrâni izolaţi din Marea Britanie
  • Săptămâna trecută voluntarii au livrat peste 400 de porţii de mâncare
  • Ideea a pornit de la o bucătăreasă care luptă pentru drepturile primilor imigranţi din Caraibe
209 afișări
Imaginea articolului Voluntari pentru bătrâni imigranţi din Marea Britanie. Sute de porţii de mâncare sunt împărţite săptămânal

Voluntari pentru bătrâni imigranţi din Marea Britanie. Sute de porţii de mâncare sunt împărţite săptămânal

Lockdown-ul trece mai uşor când ai pe cineva care îţi poartă de grijă. Asta simte, cel puţin, o comunitate de bătrâni imigranţi din Marea Britanie. Mai mulţi voluntari prepară mâncare cu iz caraibean pentru aceştia pe care le-o duc la uşa casei.

„Când livratorii îţi vin la uşă, te salută şi îţi aduc de mâncare, şi asta doar pentru câteva secunde, e bine! Vezi pe cineva nou. Este atât de plăcut să vezi că cineva îţi aduce cadouri!”, spune Sylius Toussaint, unul dintre bătrânii care primesc mâncare.

Săptămâna trecută au fost livrate 400 de porţii de mâncare către aceste persoane.

Totul a pornit de la ideea unei bucătărese pe nume Glenda Andrew, care luptă pentru drepturile primilor imigranţi din Caraibe şi din alte foste colonii britanice care riscă să fie, în prezent, deportaţi.

„Numim asta mâncare sufletească şi normal că te simţi bine. Şi nu doar asta. Nu mai stai toată ziua în bucătărie. Economiseşti timp şi te bucuri de el, mai ales dacă eşti în vârstă”, spune bucătăreasa de la care a pornit ideea.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici