Wall Street Journal: Paul Manafort a căutat o înţelegere înainte de începerea celui de-al doilea proces

Fostul şef de campanie al lui Trump, Paul Manafort, a solicitat o înţelegere înainte de judecarea sa la instanţa federală din Washington DC, de luna viitoare, dar discuţiile au stagnat în urma problemelor ridicate de consilierul special Robert Mueller, anunţă CNN, citând The Wall Street Journal.

166 afișări
Imaginea articolului Wall Street Journal: Paul Manafort a căutat o înţelegere înainte de începerea celui de-al doilea proces

Wall Street Journal: Paul Manafort a căutat o înţelegere înainte de începerea celui de-al doilea proces

Manafort a fost găsit vinovat marţea trecută într-un proces separat al instanţei federală din Virginia privind opt acuzaţii de crime financiare, inclusiv fraudă fiscală, fraudarea băncilor şi ascunderea conturilor bancare din străinătate. El se va confrunta cu un al doilea set de acuzaţii penale luna viitoare la Washington pentru că nu şi-a înregistrat activitatea de lobby din străinătate şi de spălare de bani.

Discuţiile dintre apărare şi procurori au avut loc săptămâna trecută, în timp ce juriul din Virginia delibera, oameni familiarizaţi cu chestiunea au declarat în The Wall Street Journal. Cotidianul a spus că nu este clar ce probleme a ridicat Mueller sau ce termeni pentru un potenţial acord ar fi putut fi propuşi.

Al doilea proces este programat să înceapă la 17 septembrie şi este legat şi de activitatea de consultanţă politică a lui Manafort din Ucraina. Biroul lui Mueller are de aproape trei ori mai multe probe pe care doreşte să le arate unui juriu, aşa cum a făcut-o în cazul din Virginia, indicând cât de vastă a fost investigaţia lui Mueller despre Manafort.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici