Zece persoane, ucise cu macete de către insurgenţi Boko Haram

Zeci de insurgenţi Boko Haram au atacat o localitate din nord-estul Nigeriei, unde au ucis zece persoane folosind macete, a anunţat luni un oficial local, citat de CNN.

373 afișări
Imaginea articolului Zece persoane, ucise cu macete de către insurgenţi Boko Haram

Zece persoane, ucise cu macete de către insurgenţi Boko Haram

Insurgenţi Boko Haram, înarmaţi cu macete, au atacat vineri dimineaţa satul Pambula-Kwamda, în statul Adamawa, a anunţat Maina Ularamu, şeful districtului Magadali.

Atacul, care a avut loc în timp ce locuitorii încă dormeau, s-a soldat cu zece morţi, a precizat el.

Boko Haram a ocupat districtul Magadali în august anul trecut, dar armata nigeriană l-a recuperat în urma unei contraofensive în martie. Numeroase persoane s-au întors acasă după succesul contraofensivei armatei nigeriene, însă atacurile sângeroase persistă în regiune.

La 17 mai, zeci de insurgenţi Boko Haram au atacat satul Sabon Garin Hyembula, situat în apropiere, un atac soldat cu moartea a trei persoane şi răpirea a şapte femei.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici