Zeci de atacuri aeriene s-au produs în noaptea de miercuri spre joi în Ucraina

Ruşii au lansat o serie de noi atacuri cu rachete asupra ţintelor din Ucraina. Zeci de şinte au fost vizate în noaptea de miercuri spre joi, susţin ucrainenii.

2301 afișări
Imaginea articolului Zeci de atacuri aeriene s-au produs în noaptea de miercuri spre joi în Ucraina

Zeci de atacuri aeriene s-au produs în noaptea de miercuri spre joi în Ucraina

Un total de 32 de rachete lansate din aer şi de pe mare au fost trase peste noapte asupra infrastructurii critice a Ucrainei, a anunţat armata ucraineană.

Statul Major General a precizat că jumătate dintre rachetele ruseşti au fost distruse, inclusiv opt rachete ruseşti Kalibr, care fuseseră lansate de pe o navă din Marea Neagră.

Altele au lovit nordul şi vestul Ucrainei.

Regiunile centrale Dnipropetrovsk şi Kirovograd au fost şi acestea lovite, au precizat oficialii ucraineni.

O rachetă a lovit o zonă industrială din Liov, în vestul Ucrainei, provocând un incendiu care a fost izolat.

Atacul vine după ce ţările NATO au declarat că vor intensifica sprijinul militar pentru forţele ucrainene, care pregătesc o contraofensivă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici