Zeci de migranţi au dispărut după ce o ambarcaţiune s-a scufundat în largul unei insule greceşti

Zeci de persoane au dispărut după ce o ambarcaţiune plină cu migranţi s-a scufundat în largul unei insule greceşti. Nouă persoane au fost salvate de echipele de căutare din Grecia.

180 afișări
Imaginea articolului Zeci de migranţi au dispărut după ce o ambarcaţiune s-a scufundat în largul unei insule greceşti

Zeci de migranţi au dispărut după ce o ambarcaţiune s-a scufundat în largul unei insule greceşti

Salvatorii căuta zeci de persoane despre care se crede că se aflau în ambarcaţiunea care s-a scufundat marţi dimineaţă în largul insulei Evia, a anunţat paza de coastă.

Nouă persoane au fost salvate, a declarat purtătorul de cuvânt al pazei de coastă greceşti, Nikos Kokkalas, pentru televiziunea de stat ERT.

Potrivit relatărilor migranţilor, aproximativ 68 de persoane se aflau pe ambarcaţiune, a precizat Kokkalas.

O navă a gărzii de coastă, un elicopter şi două ambarcaţiuni participă la operaţiunea de salvare chiar dacă vântul bate cu putere, potrivit Reuters.

Grecia se confruntă cu valuri de migranţi care vin din Siria, Irak şi Afganistan. Autorităţile greceşti au declarat că în ultima vreme au observat o creştere a tentativelor de intrare prin insulele ţării şi prin frontiera terestră cu Turcia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici