Zeci de rachete, lansate din Fâşia Gaza spre oraşe israeliene, inclusiv spre Tel Aviv

Grupurile islamiste palestiniene din Fâşia Gaza au lansat, miercuri, zeci de rachete spre oraşe din Israel, inclusiv spre Tel Aviv, ca ripostă la bombardamentele efectuate de armata israeliană în ultimele 24 de ore.

7463 afișări
Imaginea articolului Zeci de rachete, lansate din Fâşia Gaza spre oraşe israeliene, inclusiv spre Tel Aviv

Zeci de rachete, lansate din Fâşia Gaza spre oraşe israeliene, inclusiv spre Tel Aviv

O casă din oraşul Sderot, situat în sudul Israelului, a fost lovită de o rachetă, dar nimeni nu a fost rănit, potrivit cotidianului The Times of Israel. Unele rachete au căzut în zona oraşului Ashkelon.

Mai multe rachete au fost lansate spre Tel Aviv şi spre localităţi învecinate, Ramat Gan şi Givatayim. Sistemele antibalistice israeliene sunt active şi au doborât numeroase rachete.

În acelaşi timp, armata israeliană continuă bombardamentele asupra poziţiilor din Fâşia Gaza ale grupului islamist Jihadul Islamic. Bilanţul este de cel puţin 16 morţi şi zeci de răniţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici