Zelenski: Nu trebuie să aveţi mari aşteptări. Războiul decurge lent, dar conform planului

  • Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski nu se aşteaptă la prea mult succes în campania de revendicare a teritoriilor ocupate
  • Trupele ruse pregătesc noi atacuri în diferite secţiuni ale frontului, informează Centrul pentru Comunicaţii Strategice al armatei ucrainene
1860 afișări
Imaginea articolului Zelenski: Nu trebuie să aveţi mari aşteptări. Războiul decurge lent, dar conform planului

Zelenski: Nu trebuie să aveţi mari aşteptări. Războiul decurge lent, dar conform planului

Contraofensivă ucraineană lansată în iunie a obţinut un succes limitat, în ciuda faptului că a capturat mai multe sate din est şi sud.

Preşedintele Volodimir Zelenski a respins anterior criticile şi acum ca şi atunci, a susţinut că obţinerea unei victorii finale nu se poate face în viteză.

"Lumea modernă este configurată în aşa fel încât se obişnuieşte prea repede cu succesul. Când a început agresiunea rusă, mulţi din lume nu credeau că Ucraina va rezista. Sacrificiile colosale făcute de poporul nostru, de soldaţii noştri sunt pentru ca să ne apărăm statul, independenţa", a declarat Zelenski.

Preşedintele ucrainean s-a întâlnit recent cu comandanţii armatei sale pentru a înţelege mai bine situaţia de pe front. Potrivit acestora, în ultimele săptămâni, Rusia a fost în ofensivă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici