EXCLUSIV/ Gândurile lui Cristoiu, de la ora 18.00, la SMART TV

  • Guvernul Ciolacu, între realitatea guvernării şi campania electorală
  • Protestele din justiţie şi achitarea lui Piedone
  • Întâlnirea Blinken-Xi. Contraofensiva ucraineană
109 afișări
Imaginea articolului EXCLUSIV/ Gândurile lui Cristoiu, de la ora 18.00, la SMART TV

Astăzi, de la ora 18.00, publicistul Ion Cristoiu şi Monica Mihai analizează prima săptămână a guvernării Ciolacu şi semnalele pe care le transmite noul premier din perspectiva anului electoral 2024.

Protestele din justiţie, percepţia publică asupra acestor proteste şi achitarea, în acest context, a primarului Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone sunt o altă temă discutată de Ion Cristoiu şi Monica Mihai.

Semnificaţiile întâlnirii Antony Blinken-Xi Jinping de la Beijing şi evoluţia contraofensivei ucrainene vor fi, de asemenea, teme de analiză în această seară.

Iată de ce nu trebuie să ratezi Gândurile lui Cristoiu, vineri, 23 iunie, de la ora 18.00, la SMART TV şi sâmbătă, 24 iunie, de la ora 21.55, la ALEPH NEWS. Ca să ŞTII!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici