EXCLUSIV: Gândurile lui Cristoiu, de la ora 20.00, la ALEPH NEWS

  • Dosarul 10 August. De la 23 august la Piaţa Victoriei. Evenimente precum Revoluţia din decembrie 1989, protestele din Piaţa Universităţii de acum 30 de ani şi protestul din Piaţa Victoriei de la 10 august 2018 au fost create pentru ca fiecare regim să aibă propriul 23 august 1944, propria piaţă, din care să se hrănească mediatic. Astfel, Piaţa Victoriei devine un 23 august al actualei puteri, dar mai ales al useriştilor.
  • Buget cu repetiţie. Parlamentul (re)pus în paranteze. Adoptarea bugetului pe 2021 s-a facut rapid, fără o dezbatere reală, la fel cum se întâmpla şi pe vremea PSD, Parlamentul funcţionând, şi de data aceasta, ca o anexă a Guvernului
  • De la hârtie la realitate. Testele rapide în şcoli par a fi o altă afacere de pandemie, după cele cu măşti, dezinfectanţi, mănuşi şi tablete pentru elevi
120 afișări
Imaginea articolului EXCLUSIV: Gândurile lui Cristoiu, de la ora 20.00, la ALEPH NEWS

Astăzi, de la ora 20.00, publicistul Ion Cristoiu şi moderatoarea Monica Mihai analizează clasarea definitivă a Dosarului 10 august, reacţiile care au urmat deciziei Tribunalului Bucureşti şi mesajul transmis de la cel mai înalt nivel în acest caz, precum şi semnificaţiile adoptării rapide în Parlament a legii bugetului de stat pe anul 2021. Posibilitatea introducerii unui certificat european de vaccinare, ca şi testarea rapidă a elevilor vor fi alte teme discutate de Ion Cristoiu şi Monica Mihai.

De asemenea, vei afla care sunt Nedumerirea lui Cristoiu, Declaraţia Săptămânii, O imagine cât o mie de cuvinte şi Topul Săptămânii.

Iată de ce nu trebuie să ratezi emisiunea Gândurile lui Cristoiu, vineri, 5 martie, de la ora 20.00, la ALEPH NEWS. Ca să ŞTII!

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici