EXCLUSIV Gândurile lui Cristoiu, la ALEPH NEWS

  • Care sunt cele patru greşeli majore de comunicare ale autorităţilor în criza sanitară generată de coronavirus
  • Cum vrea să facă PSD revoluţie peste noapte prin candidaţii propuşi la alegerile parlamentare din 6 decembrie
  • De ce a fost reînviat Binomul SRI-DNA şi care sunt primele victime
655 afișări

Duminică, 25 octombrie, în direct de la ora 20.00, pe Aleph News, publicistul Ion Cristoiu şi moderatoarea Monica Mihai analizează modul  în care autorităţile au comunicat şi comunică opiniei publice măsurile de control a pandemiei şi care sunt greşelile majore ale guvernanţilor, dar şi cum vrea PSD să facă revoluţie peste noapte prin întocmirea listelor de candidaţi pentru parlamentare, care a generat scandal şi plecarea unor grei din partid.

Vei afla şi cum au reînviat guvernanţii Binomul SRI -DNA, care sunt primele victime şi ce urmăresc. De asemenea, ţi se vor dezvălui dedesubturile Declaraţiei săptămânii în scandalul electoral din America şi conexiunea românească, dar şi marea Nedumerire a lui Cristoiu. Nu vor lipsi personalităţile care s-au remarcat în Topul săptămânii şi România reală printr-o Imagine cât o mie de cuvinte.

Iată de ce nu trebuie să ratezi emisiunea Gândurile lui Cristoiu, duminică, 25 octombrie, începând cu ora 20.00, la ALEPH NEWS. Ca să ŞTII!

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici