EXCLUSIV  Gândurile lui Cristoiu, de la ora 20.00, la ALEPH NEWS

  • PANDEMIA: CÂT E REALITATE ŞI CÂT EXAGERARE? – Când a izbucnit pandemia şi erau cazuri foarte puţine de COVID, eram sfătuiţi zilnic să ne dezinfectăm hainele, încălţămintea şi alte obiecte personale şi să ne spălăm pe mâini. Acum, când numărul cazurilor este mult mai mare, toate acestea au dispărut, iar pandemia pare să nu mai existe.
  • BĂTĂLIA PENTRU VACCINURI – De mai bine de două săptămâni suntem martorii unor dispute izbucnite în jurul vaccinurilor si al vaccinării, atât în România, cât şi în lume. Cine are de cistigat şi de ce?
  • GUVERNAREA DE DREAPTA, MOARTEA…. POLITICII – În decembrie 2020 a avut loc o schimbare de regim, care nu a adus însă şi un suflu nou, asa cum se credea. Partidele din coalitia de centru-dreapta sunt angajate mai mult în certuri şi acte administrative decât să facă reforme.
106 afișări
Imaginea articolului Gândurile lui Cristoiu, de la ora 20.00, la ALEPH NEWS

Astăzi, de la ora 20.00, publicistul Ion Cristoiu şi moderatoarea Monica Mihai analizează pandemia de la începuturi până în prezent pentru a vedea cât e realitate şi cât e exagerare, ce se întâmplă cu vaccinarea şi vaccinurile în România şi în lume, cum a murit politica odată cu venirea la putere a coaliţiei PNL-USRPLUS-UDMR şi cum arată guvernarea la mai bine de o lună de la instalarea Cabinetului Cîţu.

De asemenea, vei afla care sunt Nedumerirea lui Cristoiu, Declaraţia Săptămânii şi Topul Săptămânii, dar şi cum va arăta începerea şcolilor în realitate, nu pe hârtie.

Iată de ce nu trebuie să ratezi emisiunea Gândurile lui Cristoiu, vineri, 5 februarie, de la ora 20.00, la ALEPH NEWS. Ca să ŞTII!

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici