Gândurile lui Cristoiu, LIVE, de la ora 20.00, la ALEPH NEWS

  • De ce asistăm la un adevărat dans pe sârmă al autorităţilor, în perspectiva alegerilor parlamentare?
  • Care este legătura între autostrada şi calea ferată Constanţa-Gdansk, americani şi PNL?
  • Ce se va întâmpla cu Dosarul Revoluţiei după ce instanţa supremă a descoperit erori şi a cerut eliminarea unor probe?
306 afișări
Imaginea articolului Gândurile lui Cristoiu, LIVE, de la ora 20.00, la ALEPH NEWS

Gândurile lui Cristoiu, LIVE, de la ora 20.00, la ALEPH NEWS

Duminică, 18 octombrie, în direct de la ora 20.00, publicistul Ion Cristoiu şi moderatoarea Monica Mihai analizează comportamentul autorităţilor pe valul al doilea al pandemiei şi îţi va spune de ce asistăm la un adevărat dans pe sârmă al acestora, în perspectiva alegerilor parlamentare.

Vei afla şi care sunt concluziile esenţiale ale alegerilor locale din 27 septembrie şi dacă la capitolul rezultate Istoria se repetă şi la scrutinul parlamentar din 6 decembrie. Tot aici ţi se va spune care este legătura între autostrada Constanţa-Gdansk, americani şi PNL şi vei afla ce se întâmplă cu Dosarul Revoluţiei după ce instanţa supremă a descoperit erori şi a cerut eliminarea unor probe.

La  Declaraţia săptămânii, îl vei vedea şi auzi  pe premierul Orban care cere specialiştilor să tacă pentru a se auzi politicienii. Nu trebuie să ratezi nici Topul Săptămânii pentru a afla cine sunt personalităţile care s-au remarcat şi de ce. Dând glas Nedumeririi lui Cristoiu, intrăm în culisele conferinţelor de presă de la Cotroceni, pentru ca apoi să vezi cum arată România reală prin Imagini cât o mie de cuvinte.

Iată de ce nu trebuie să ratezi emisiunea Gândurile lui Cristoiu, duminică, 18 octombrie, începând cu ora 20.00, la ALEPH NEWS. Ca să ŞTII!

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici