Gândurile lui Cristoiu: TOPUL SĂPTĂMÂNII

  • Ion Cristoiu: „Pe locul doi este Alina Gorghiu. Toată lumea spune că ea este cea care îl împinge pe Cîţu să candideze la şefia PNL.”
  • Ion Cristoiu: „Pe locul trei se află Lucian Bode. Nu a rezolvat nici acum povestea de la Arad (n.r. asasinarea omului de afaceri Ioan Crişan), nici nu o să rezolve.”
  • Ion Cristoiu: „Pe locul patru se află Nicuşor Dan. Îl pusesem prima dată pentru că introdusese regula ca toţi angajaţii Primăriei să intre cu cardul, dar după ce l-am văzut cu bicicleta am zis că pentru asta merită.”
2574 afișări
Imaginea articolului Gândurile lui Cristoiu: TOPUL SĂPTĂMÂNII

Gândurile lui Cristoiu: TOPUL SĂPTĂMÂNII

În Topul Săptămînii, realizat de publicistul Ion Cristoiu, primul loc este ocupat de copilul sărbătorit la 1 iunie pentru că a dat prilejul politicienilor să dea în mintea copiilor, iar locul 5, de preşedintele PNL Sector 1, deputatul Sebastian Burduja, pentru interviul care va fi difuzat în seara aceasta, de la ora 20.00, la Aleph News.

  • Locul 5 - Sebastian Burduja, deputat, liderul PNL Sector 1

“Este preşedintele sectorului pro Orban, deocamdată, în război cu Clotilde Armand. Când i-am luat interviul, războiul nu era aşa de mare. Interviul îl puteţi vedea sâmbătă, 5 iunie, de ora 20.00 la 21.00, pe Aleph News. El mai bine era usrplusist, că a fost în străinătate. Este unul dintre puţinii politicieni care a scris o carte despre România. Este foarte important ca tu, ca politician, să ai o viziune. Partea cea mai interesantă va fi cea în care va vorbi despre cei de la USRPLUS, despre Clotilde Armand şi a spus că pentru un pumn de like-uri, ăştia sunt în stare să arunce ţara în aer. Adică, cum stau ei în Facebook-ul ăla”.

  • Locul 4 - Nicuşor Dan, primarul general al Capitalei

“Îl pusesem prima dată pentru că introdusese regula ca toţi angajaţii Primăriei să intre cu cardul, dar după ce l-am văzut cu bicicleta am zis că pentru asta merită. Rar am văzut un om mai deznădăjduit de ideea că el conduce ceva.(…) Am impresia că e la volan, dar nu ştie să conducă. Maşina merge şi zice: aolueu ce face eu”

  • Locul 3 - Lucian Bode, ministrul de Interne

“Nu a rezolvat nici acum povestea de la Arad (n.r. asasinarea omului de afaceri Ioan Crişan), nici nu o să rezolve. Acolo trebuia să se ocupe şi SRI, a fost crimă organizată. Serviciile, pentru că dacă ai făcut un atentat cu bombă ziua în amiaza mare, îl faci şi în centrul Bucureştiului. Aceste atentate nu pot fi făcute de un om singuratic. Pentru că cel care face dispozitivul e unul, deci e o reţea şi atunci e uşor de prins (…) aruncarea în aer presupune crearea unui dispozitiv care nu are nicio legătură cu cel care îl pune. Mafia de ce face asassinate? Pentru că e o reţea. (…) Pe Bode l-am pus pentru că a făcut scenariul pentru clipul cu vaccinarea. Este perfect Sergiu Nicolaescu. A murit Sergiu Nicolaescu şi a rămas Bode”.

  • Locul 2 - Alina Gorghiu, senator PNL

“Toată lumea spune că ea este cea care îl împinge pe Cîţu să candideze la şefia PNL. Ea îl împinge pe Cîţu şi pe ea o împinge Rareş Bogdan. Şi în spatele tuturor preşedintele Iohannis, îi împinge pe toţi.”

  • Locul 1 - Copilul sărbătorit de 1 iunie

“Ce e aia Ziua Copilului? Ziua Copilului e în fiecare zi. Şi de ziua asta toţi politicienii s-au prostit, au dat în mintea copiilor. Şi-au pus poze, s-au pozat…”

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici