Video Ce spun şoferii despre cum s-a circulat în capitală după prima ninsoare

Prima zi de ninsoare serioasă în Bucureşti le-a dat bătăi de cap şoferilor. Dacă unii au declarat că nu au avut probleme în a manevra autoturismele pe drumurile capitalei, alţii nu au ezitat să-şi manifeste nemulţumirile faţă de modul în care au acţionat autorităţile pentru a degaja străzile de zăpadă.

842 afișări

„Se circulă binişor, destul de bine. Am intrat pe străzile principale, până în Militari”, a declarat un şofer.

Pe de altă parte, un taximetrist s-a arătat nemulţumit de modul în care autorităţile şi-au făcut treaba pentru a curăţa şoselele de zăpadă:  „Se merge foarte greu în Bucureşti, mai mult de a doua şi a treia nu se merge, 30 la oră. Sunt probleme peste tot”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici