Video IMAGINILE ZILEI | Secretul lui Trump: partea din spate a capului preşedintelui SUA este cheală

O înregistrare video cu coafura bizară a lui Donald Trump, în care partea din spate a capului acestuia pare în întregime cheală, a devenit virală pe internet, informează mirror.co.uk.

1350 afișări

Imaginile au fost surprinse în timp ce preşedintele american urcă la bordul navei Air Force One, afară fiind un vânt puternic.

Ciudata coafură a lui Donald Trump a fost mult timp prilej de speculaţii, una dintre acestea fiind că preşedintele american ar purta o perucă.

În timp ce urcă la bordul navei prezidenţiale, o rafală de vânt zburleşte părul lui Trump, iar şuviţele din partea din spate par să se desfacă, fiind aduse înspre frunte.

După un control de rutină, medicul preşedintelui american a anunţat că acesta, în vârstă de 71 de ani, face, printre altele, tratament cu finasteride, un medicament contra căderii părului, care are mai multe efecte adverse, provocând tulburări psihice şi ejaculatorii.

În cartea sa "Fire and Fury: Inside the Trump White House", care a provocat controverse la Casa Albă, jurnalistul Michael Wolff a scris că Ivanka, fiica lui Trump, îl ironizează adesea pe tatăl său din cauza procesului elaborat presupus de aranjarea coafurii.

Se pare că liderul american îşi piaptănă părul din faţă şi de pe părţi spre mijloc, unde îl fixează cu o cantitate foarte mare de lac.

Se zvoneşte, de asemenea, că preşedintele american a fost supus unei proceduri de micşorare a scalpului, care presupune eliminarea zonelor cu chelie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici