Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

45 afișări

Cristian Borcea este vizat într-un dosar de evaziune fiscală şi spălare de bani. În acest dosar, procurorii DIICOT au făcut, în această dimineaţă, mai multe percheziţii în Bucureşti, Ilfov, Brăila şi Constanţa.

Ministrul interimar al Educaţiei Naţionale, Rovana Plumb, se va întâlni, astăzi, cu reprezentanţii profesorilor, părinţilor şi ai elevilor, pentru a discuta despre tema noilor modele de subiecte pentru examenele din 2019.

Tânărul grav rănit în explozia care s-a produs miercuri la un bloc de locuinţe din Piatra Neamţ este în continuare în stare gravă. Acesta a fost transportat ieri la un spital din Belgia, unde nu a putut fi operat pentru moment, dar medicul său este optimist, spune ministrul Sănătăţii Sorina Pintea.

Premierul israelian Benjamin Netanyahu i-a spus, în această dimineaţă, la Varna, premierul Viorica Dăncilă, că mutarea ambasadei României la Ierusalim este doar o chestiune de timp, au declarat, vineri pentru MEDIAFAX, surse guvernamentale. În luna mai, Guvernul a anunţat intenţia de a muta sediul ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim, MAE elaborând un memorandum secret în acest sens.

Un cutremur de magnitudinea de 6,2 grade s-a produs în cursul zilei de joi în nordul statului Chile, anunţă Institutul american de geofizică (USGS). Seismul a fost resimţit puternic în nordul statului Chile, unde a provocat panică, dar şi în Peru şi Bolivia. Momentan nu au fost raportate victime sau pagube materiale serioase, însă în unele zone din Chile s-au înregistrat alunecări de teren iar unele drumuri au fost blocate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici