Video ŞTIRILE OREI 09.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00.

53 afișări

Camera Deputaţilor va dezbate, azi, de la ora 16.00, moţiunea simplă intitulată „Lăcomia pesedistă subminează economia naţională” şi iniţiată de grupurile PNL, USR şi PMP la adresa ministrului Finanţelor Eugen Teodorovici. Votul va fi dat în plenul de miercuri.

Elevii claselor a XI-a şi a XII-a încep AZI simularea probelor de la Bacalaureat, cu proba scrisă la limba şi literature română. Rezultatele vor fi anunţate pe 29 martie.

Senatoarea americană Kirsten Gillibrand şi-a lansat în mod formal campania prezidenţială, anunţând că săptămâna viitoare urmează să susţină, la New York, primul discurs major.

Jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu, în vârstă de 18 ani, a câştigat turneul de la Indian Wells, după ce a învins-o pe germanca Angelique Kerber în finală. Ea le-a mulţumit suporterilor în limba română.

Facebook a informat că a şters 1,5 milioane de videoclipuri cu atacul celor două moschei din Noua Zeelandă, care circulau pe reţeaua de socializare online la nivel global. Compania a mai anunţat că va şterge toate videoclipurile editate.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici