Video ŞTIRILE OREI 12.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

112 afișări

Consilierii municipali s-au întrunit în şedinţă extraordinară azi, pe ordinea de zi figurând două proiecte de hotărâre care prevăd schimbarea din funcţia de viceprimar al Capitalei a lui Aurelian Bădulescu şi alegerea unui nou viceprimar, anunţă Primăria Capitalei. PNL Bucureşti a lansat, în această, un mesaj pentru partidele de Opoziţie în vederea susţinerii unui candidat unic pentru această funcţie.

Social-democraţii au afirmat că şeful statului Klaus Iohannis este primul preşedinte care contestă bugetul propriei ţări la CCR, iar din cauza acestui lucru au fost întârziate investiţii în valoare de 20 milioane de euro.

Gigi Becali este cercetata pentru ultraj, pentru că l-ar fi ameninţat pe directorul Penitenciarului Jilava, a anunţat Federaţia Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor (FSANP) a emis un comunicat în care anunţă că s-a început cercetarea penală în acest dosar.

Transportatorii protestează mâine în Piaţa Victoriei din Capitală, motiv pentru care vor fi restricţii de ciruclaţie în zonă, anunţă Brigada Rutieră a Capitalei. Restricţiile vor avea loc în intervalul orar 06.30-16.00. Aceştia vor ca Guvernul să promoveze Ordonanţa de Urgenţă (OUG) promisă în urmă cu două săptămâni.

Preşedintele american Donald Trump a lăudat în această dimineaţă "potenţialul extraordinar" al Coreei de Nord şi a declarat că liderul nord-coreean Kim Jong-un vrea să facă ceva măreţ, relatează site-ul agenţiei Reuters.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici