Video ŞTIRILE OREI 12.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

95 afișări

Laura Codruţa Kovesi va fi din nou audiată de către Secţia de anchetare a magistraţilor, în dosarul în care fosta şefă DNA are calitatea de suspect. Faptele anchetate sunt luare de mită, mărturie mincinoasă şi abuz în serviciu, au precizat surse apropiate anchetei.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, şi senatorul PSD Şerban Nicolae au depus un proiect prin care Banca Naţională a României să repatrieze 91,5% din aurul depozitat de România în străinătate, respectiv peste 56 de tone de aur, reiese din datele actuale.

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au respins cererea de extrădare a jurnalistului turc Kamil Demirkaya deoarece toate probele existente la dosar indică faptul că autorităţile din Ankara au solicitat extrădarea în scopul pedepsirii lui din cauza opiniilor sale politice şi ideologice.

Preşedintele american Donald Trump a declarat azi că decizia de a nu încheia summitul cu liderul nord-coreean Kim Jong-un printr-un acord a fost luată după ce Coreea de Nord a cerut ridicarea sancţiunilor impuse Phenianului, relatează site-ul postului BBC.

Mai multe zboruri din Thailanda în Europa au fost anulate, fiind afectate în urma escaladării tensiunilor între Pakistan şi India în regiunea Kashmir.Compania Thai Airways a informat că toate cursele aeriene vor fi amânate până când va fi găsită o nouă rută.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici