Video ŞTIRILE OREI 17.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 17.00.

75 afișări


Procurorul general, Augustin Lazăr, a anunţat că şi-a depus azi, la ministerul Justiţiei, candidatura pentru un nou mandat la şefia Parchetului General, în contextul în care funcţia rămâne vacantă începând din 28 aprilie. Lazăr şi-a depus dosarul direct la cabinetul lui Tudorel Toader.

Creditele în derulare nu vor beneficia de noua formulă de calcul pentru indicele ROBOR, iar clienţii vor trebui să îşi refinanţeze împrumuturile pentru a beneficia de modificarea dobânzilor, a anunţat ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici.

Singura schimbare pentru companiile din energie pe care o aduce proiectul de modificare a OUG 114 este eliminarea contribuţiei de 2% din cifra de afaceri către ANRE pe care ar fi trebuit să o plătească producătorii de energie pe cărbune. Anunţul a fost făcut de către ministrul energiei Anton Anton.

România - Insulele Feroe se dispută azi, de la ora 21:45, la Cluj Napoca, în a doua etapă a Grupei F din preliminariile Campionatului European din 2020. Naţionala a fost învinsă cu 2-1 în primul meci, de către Suedia.

Cântăreţul canadian Justin Bieber a afirmat, într-un mesaj publicat pe Instagram, că a decis să renunţe la turnee pentru a se concentra asupra vieţii personale.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici