Healthcare Trends LIVE, ora 13:00. Cum alegi cel mai bun chirurg plastician? O discuţie cu doctorul Lucian Popa, medic primar Chirurgie Plastică

  • Când alegem chirurgia plastică?
  • Care sunt cele mai căutate intervenţii chirurgicale? Ce s-a schimbat în bine în domeniu?
  • Lifting-ul facial, devansat de intervenţii mult mai bune. Care sunt ele şi ce implică?
495 afişări
Imaginea articolului Healthcare Trends LIVE, ora 13:00. Cum alegi cel mai bun chirurg plastician? O discuţie cu doctorul Lucian Popa, medic primar Chirurgie Plastică
Lucian Popa, medic primar Chirurgie Plastică este invitatul de vineri al ediţiei Healthcare Trends, o emisiune săptămânală pe teme medicale, realizată de Mediafax în parteneriat cu Banca Transilvania. 
 
Eliminarea celulitei, liposucţie, rinoplastie sau implanturi mamare. Înfrumuseţarea şi sănătatea pacienţilor şi pacientelor sunt în mâna medicilor, la propriu. Dar ce trebuie să ştim noi, ca pacienţi, înainte să ajungem în cabinetul medicului chirurg plastician sau sub bisturiul său? 
 
Dincolo de a fi un moft, aşa cum este categorisită uneori, Chirurgia Plastică salvează trupuri, vieţi şi destine. Nu este uşoară, dar are satisfacţii. Şi este mai complexă decât Chirurgia Estetică.
 

Ce tehnologii de ultima oră sunt în Chirurgia Plastică?

 
„Sunt două tipuri de aparate laser. Folosim laserul, cu lipoliză, pentru distrucţia ţesutului gras şi pentru lifting, la nivel facial sau corporal. Apoi, mai sunt radiofrecvenţele de înaltă putere chirugicală, pe care le folosim cu succes. 
Mai sunt laserele cu Co2, dar eu cred că şi-a cam depăşit interesul”, explică medicul. 
 
 

Avem şcoli medicale foarte bune 

 
„Avem profesori care se implică, care se dăruiesc. Poate din punct tehnologic nu ne permităm încă foarte multe, dar din punct de vedere al calităţii actului medical suntem la nivelul internaţional”, mai spune invitatul. 
 
 
„Specialitatea Chirurgiei plastice trebuie simţită, trăită, ca şi cum ai realiza o creaţie. Estetica este un cororal al Chirurgiei Plastice. Nu poţi face Estetică fără să treci prin Chirurgie Plastică”, mai spune medicul. 
 
 
  • Ce trebuie să ştim despre rinoplastie şi implanturile mamare?
  • Dependenţa de operaţii estetice: unde ne oprim? 
  • Cum alegem chirurgul plastician?
 
 
 Invitatul de vineri, 14 mai, Lucian Popa, medic primar Chirurgie Plastică, vine cu răspunsuri pentru cei şi cele interesaţi de intervenţii chirurgicale, oferind sfaturi din experienţa sa îndelungată. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici