HOROSCOP, 1 August: Zodiile Cardinale, sub asediu. Capricornii se ridică deasupra problemelor

Din Capricorn, Luna îi trimite de dimineaţă un trigon armonios lui Uranus din Taur, ceea ce aduce surprize plăcute pentru zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn). În a doua parte a zilei, Mercur din Rac aderă la o opoziţie cu Pluto retrograd din Capricorn, fapt care denotă că semnele Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) sunt încă sub asediu, expuse unor vorbe sau veşti care nu le fac bine.

14324 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP, 1 August: Zodiile Cardinale, sub asediu. Capricornii se ridică deasupra problemelor

HOROSCOP, 1 August: Zodiile Cardinale, sub asediu. Capricornii se ridică deasupra problemelor

HOROSCOP, 1 August Berbec 

Dacă lucrezi astăzi, nu vei duce lipsă de spor în tot ceea ce îţi propui să realizezi. S-ar putea totuşi să primeşti reproşuri din partea familiei dacă munca te ţine departe de îndatoririle casnice ori de angajamentele pe care ţi le-ai luat faţă de cei dragi. Încearcă aşadar să îţi organizezi programul, să te poţi dedica atât treburilor de la serviciu, cât şi activităţilor cu apropiaţii. În caz contrar, atmosfera s-ar putea tensiona mult acasă.

HOROSCOP, 1 August Taur 

În prima parte a acestei zile, eşti într-o formă bună, jucăuşă chiar, dar s-ar putea ca lucrurile să nu evolueze în cea mai bună direcţie. Persoana iubită şi/ sau copiii au aşteptări de la tine, dar din pricina unor angajamente anterioare pe plan social, este posibil să nu le poţi îndeplini. Din acest motiv, poţi fi pus(ă) în faţa unei alegeri dificile, iar orice ai face, tot vor exista nemulţumiri. Fii mai atent(ă) data viitoare.

HOROSCOP, 1 August Gemeni

S-ar putea ca astăzi să te numeri printre nativii(ele) mai puţin norocoşi(ase) care mai au de lucrat, fie de acasă, fie de la birou. Oboseala şi stresul acumulat peste săptămână nu îţi fac deloc misiunea uşoară, dar vei găsi alte lucruri care să te motiveze. Ştii că dacă petreci ore suplimentare la serviciu sau termini un proiect înainte de expirarea termenului-limită, te vei încadra pentru un plus consistent la salariu, pe care nu l-ai rata.

HOROSCOP, 1 August Rac

Se întrevăd astăzi tensiuni între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care derulezi activităţi profesionale, dar lucrurile ar putea evolua în bine până la finele zilei. Caută să te concentrezi pe viziunile pe care le aveţi în comun, pe obectivele comune pe care încercaţi să le atingeţi. În felul acesta, veţi realiza din timp că pierdeţi vremea dacă vă ciondăniţi, că trebuie să faceţi echipă ca să ajungeţi acolo unde v-aţi propus.

HOROSCOP, 1 August Leu 

Din punct de vedere financiar, s-ar putea să nu fii azi acolo unde îţi doreşti. Bugetul tău este mai redus decât de obicei, semn că ai putea fi nevoit(ă) să îţi regândeşti planurile de final de săptămână, asta dacă nu cumva ai făcut-o cumva deja. Până diseară însă, te obişnuieşti cumva cu ideea şi încerci să cauţi mijloace alternative de petrecere a timpului liber, care nu pun presiuni pe buzunarul tău. Dă-ţi frâul liber imaginaţiei.

HOROSCOP, 1 August Fecioară

Cu anumite persoane, îţi poate fi destul de greu să comunici astăzi. Informaţiile nu se transmit bine şi sunt înţelese greşit, ceea ce sporeşte riscul de neînţelegeri şi confuzii. Pe de altă parte, dispui de o capacitate bună de sinteză, de a explica viziuni pe care ceilalţi nu le înţeleg prea uşor. Cu răbdare şi tact, vei reuşi să îţi transmiţi eficient ideile şi chiar să îi convingi pe ceilalţi să aibă încredere în ele.

HOROSCOP, 1 August Balanţă

S-ar putea să îţi fie greu astăzi să petreci timp cu familia, dar să te ocupi şi de treburi profesionale, motiv pentru care este nevoie să faci o alegere şi să îţi asumi că uneori nu le poţi face pe toate. De data ceasta, acordă întâietate nevoilor şi dorinţelor celor dragi, respectiv îndatoririlor tale casnice. Vei avea timp să te dedici muncii săptămâna viitoare şi oricum n-ai de făcut ceva urgent, ce nu suferă aşteptare.
 

HOROSCOP, 1 August Scorpion 

În raport cu unele persoane cu care intri în contact astăzi, riscul de tensiuni este ridicat. Încearcă să ai răbdare să le explici ce crezi că nu înţeleg sau apelează la sfatul unui apropiat dacă vezi că eşuează tentativele tale de a construi o punte de legătură între voi. Asigură-te că îi asculţi cu atenţie când vorbesc şi că te foloseşti de informaţiile pe care ţi le transmit pentru a găsi teren comun de discuţie.

HOROSCOP, 1 August Săgetător

În plan financiar, s-ar putea să nu stai prea bine astăzi. Te confrunţi poate cu unele lipsuri sau te trezeşti că ai consumat până azi o sumă mai mare decât bugetul pe care ţi l-ai conturat pentru acest final de săptămână. Vestea bună este că apar proiecte (extra)profesionale care îşi uşurează niţel povara financiară, dar pe termen lung, va fi nevoie de atenţie în legătură cu managerierea câştigurilor şi a cheltuielilor pe care le faci.

HOROSCOP, 1 August Capricorn 

Ziua ar putea fi presărată cu momente de tensiune între tine şi partenerul de viaţă. S-ar putea să nu fie vorba de un conflict în toată regula, ci doar de replici care încordează atmosfera, dar care nu conduc în nicio direcţie clară. De dragul copiilor sau din dorinţa de a nu renunţa la planurile făcute astăzi, vei reuşi să laşi de la tine şi să nu mai torni gaz pe foc. Cel mai deştept cedează.

HOROSCOP, 1 August Vărsător 

Fie că ţi-ai propus azi să lucrezi în gospodărie, fie că munceşti de acasă pentru serviciu, cert este că performanţele tale ar putea fi destul de reduse. Încearcă să îţi duci treburile la bun sfârşit aşa cum poţi, ca mai apoi să încerci să te odihneşti. Dacă aveai planuri cu familia şi nu te poţi ţine de ele, cei dragi vor înţelege că ai nevoie de timp să te refaci şi să-ţi pui ordine-n gânduri.

HOROSCOP, 1 August Peşti

În raport cu partenerul de viaţă şi/ sau copiii, s-ar putea să comunici greu, să nu reuşeşti să te faci înţeles(asă) pe deplin. Nu e nicio surpriză aşadar dacă alegi să-ţi petreci timpul cu prietenii ori dacă te concentrezi mai degrabă pe planurile de viitor decât pe activităţile care te aduc mai aproape de ei. Nu e nimic rău în a vă oferi unora altora spaţiu din când în când, dar nu când există probleme.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici