HOROSCOP 1 decembrie 2021. Neptun iese din retrogradare. Se lămuresc incertitudini existente din vară

Neptun revine azi la mersul direct prin semnul Peştilor, iar cu toate că este o planetă transsaturniană, îi vom simţi ieşirea din retrogradare ca pe o limpezire a lucrurilor în domenii de viaţă în care a domnit de la finalul lui iunie încoace.

5890 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 1 decembrie 2021. Neptun iese din retrogradare. Se lămuresc incertitudini existente din vară

HOROSCOP 1 decembrie 2021 - Berbec 

Neptun revine azi la mersul direct prin casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că, în lunile care urmează, te vei surprinde mai rar gândindu-te la trecut, la situaţii pe care nu le poţi schimba sau la oameni care nu mai fac parte din peisajul tău actual. Acest tranzit în sens neretrograd îţi permite să faci curăţenie în subconştient, să pregăteşti terenul pentru gânduri productive şi speranţe pentru viitor, fie că este vorba de cel sentimental sau profesional. Eşti pregătit(ă) să vezi viaţa cu alţi ochi, mai buni, să priveşti partea plină a paharului în perioada care urmează.

HOROSCOP 1 decembrie 2021 - Taur 

Neptun se întoarce astăzi la mersul său firesc prin casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din horoscopul tău solar, ceea ce îţi permite ca, în lunile următoare, să dobândeşti o privire mai realistă asupra anturajului pe care îl ai, pe de-o parte, dar şi să dai dovadă de un idealism cumpătat în ceea ce priveşte iniţiativele tale pe termen lung. Cu alte cuvinte, îţi este mai uşor să vezi lucrurile fix aşa cum sunt, să nu îţi faci speranţe mai mari decât ar fi realist să îţi faci. Acest lucru te va ajuta să eviţi unele dezamăgiri mari.

HOROSCOP 1 decembrie 2021 - Gemeni

Neptun revine azi la mersul direct prin casa carierei din astrograma ta generală, ceea ce te va ajuta ca, în lunile care urmează, să vezi cu ochi limpezi ce se întâmplă de fapt la locul de muncă şi care este relaţia ta cu superiorii. S-ar putea să observi că, în anumite privinţe, te-ai deziluzionat sau dimpotrivă, că ţi-ai făcut o imagine mai sumbră decât cea reală. Oricare ar fi situaţia, cert este că se face lumină în perioada următoare, că vei ştii exact la ce anume să lucrezi pentru ca şansele tale de a accede în ierarhia profesională să crească.

HOROSCOP 1 decembrie 2021 -  Rac  

Neptun reîncepe azi să tranziteze în sens direct casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor, studiilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Iată aşadar o oportunitate bună să te întorci la planuri de călătorii sau la cursurile pe care le-ai întrerupt acum ceva timp, dar şi să reiei acele procese birocratice cu care te-ai împotmolit sau de care ţi-a fost prea teamă să te apuci. Vei reuşi, în sfârşit, să le duci la bun sfârşit şi să obţii ce vrei de pe urma lor, întrucât ai o perspectivă mai realistă asupra lor, deşi ştii că unele lucruri sunt la voia destinului.

HOROSCOP 1 decembrie 2021 - Leu 

Neptun începe astăzi să se mişte pe o traiectorie firească prin casa raporturilor de putere din astrograma ta solară, motiv pentru care s-ar putea să vezi că, în săptămânile care urmează, menţii mai uşor un echilibru în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi. Mai exact, nu mai există acea tendinţă de a vă impune unul în faţa celuilalt, sub impresia că asumarea în totalitate a unei decizii face un serviciu celor din jur şi-i scuteşte de un efort sau de o responsabilitate. Îţi este clar că trebuie să ajungeţi cu toţii la un consens.

HOROSCOP 1 decembrie 2021 - Fecioară 

Neptun se mişcă, de azi înainte, în sens direct prin casa relaţiilor din horoscopul tău general, ceea ce denotă că, în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi, reuşeşti să faci progrese în perioada care urmează. Nu mai ai acea tendinţă de a-i idealiza într-o anumită privinţă, de a le trece cu vederea unele neajunsuri sau chiar atacuri în ceea ce te priveşte. În felul acesta, se reglează eventualele probleme apărute în ceea ce priveşte raportul de forţe şi se pune în echilibru contribuţia fiecăruia la proiectele pe care le derulaţi împreună în această perioadă.

HOROSCOP 1 decembrie 2021 - Balanţă 

Neptun revine azi la mersul direct prin casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău solar, fapt care denotă că, în săptămânile care urmează, vei vedea o îmbunătăţire reală în ceea ce priveşte nivelul de energie de care te bucuri, dar şi de randament de care dai dovadă la serviciu. Este drept că rămâne o oarecare sensibilitate în momentele de tensiune şi de stres care mai apar la locul de muncă, dar per ansamblu, te vei bucura de o perioadă bună din aceste puncte de vedere. În plus, este un moment bun să aduci şi alte ajustări stilului de viaţă.

HOROSCOP 1 decembrie 2021 - Scorpion 

Neptun se întoarce astăzi la traiectoria sa firească prin casa iubirii şi a copiilor din astrograma ta generală, ceea ce denotă faptul că, în săptămânile următoare, vei sesiza o îmbunătăţire la nivelul modului în care comunici cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei mici. În plus, te bucuri de o atmosferă liniştită în raport cu cei dragi, iar dacă eşti la început de relaţie cu actualul partener, vă aşteaptă câteva luni ca în poveşti. De asemenea, este o perioadă bună pentru acei(le) nativi(e) care caută să readucă romantismul între ei/ele şi persoana iubită şi să reaprindă cumva flacăra pasiunii.

HOROSCOP 1 decembrie 2021 - Săgetător  

Neptun se opreşte din retrogradarea prin casa familiei din astrograma ta solară, ceea ce înseamnă că, în lunile care urmează, vei avea parte de o atmosferă caldă în raport cu cei dragi, una care stă mărtuire faptului că se fac eforturi de ambele părţi pentru ca diferenţele de viziune şi/ sau de mentalitate să nu intervină între voi. O perioadă ca aceasta poate fi extrem de benefică pentru relaţia ta cu familia, mai ales dacă v-aţi distanţat în ultima perioadă, fie din cauza tensiunii, fie din cauza faptului că aţi avut fiecare multe provocări mari de înfruntat în ultimele săptămâni.

HOROSCOP 1 decembrie 2021 - Capricorn 

Neptun revine azi la mersul direct prin casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce te ajută, în lunile următoare, să înţelegi mai bine limbajul nonverbal al celor cu care intri în contact. Acest lucru îţi dă un avantaj în faţa altor persoane care încearcă să obţină aceleaşi lucruri de la interlocutorii tău, fie că este vorba despre un contract ori de o relaţie mai apropiată. Pe de altă parte, acest lucru nu anulează nevoia de a te pregăti pentru unele discuţii cu mize mari, pentru negocieri care ar putea decide lucruri importante pe o perioadă mai lungă de timp.

HOROSCOP 1 decembrie 2021 - Vărsător 

Neptun iese azi din retrogradarea prin casa banilor din horoscopul tău solar, iar din acest motiv, s-ar putea să observi, în lunile care urmează, o mai multă stabilitate în plan financiar. În ultima vreme, nu puţine au fost situaţiile în care a părut că banii îţi alunecă printre degete, că nu poţi face mai nimic pentru a-i controla. Lucrurile se schimbă în bine în această perioadă, iar diferenţa se va vedea la buzunar mai repede decât te-ai fi aşteptat. Pe de altă parte, nu înseamnă că n-ar fi binevenită o schimbare în ceea ce priveşte modul în care-ţi administrezi finanţele.

HOROSCOP 1 decembrie 2021 - Peşti 

Neptun revine la tranzitul în sens direct prin semnul naşterii tale, ceea ce înseamnă că te bucuri de şarm şi carismă în continuare, dar fără tendinţa de care ai dat dovadă în ultimele luni de a lăsa o impresie diferită fiecărei persoane cu care intri în contact. Cu alte cuvinte, dai dovadă de mai multă autenticitate şi nu ţi se mai întâmplă să transmiţi semnale pe care ceilalţi nu le înţeleg sau care sunt interpretate greşit. În felul acesta, reuşeşti să realizezi mai multe lucruri cu această forţă de atracţie pe care o emiţi în raport cu cei din jur.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici