HOROSCOP 1 iulie 2021. Patru zodii, faţă în faţă cu temerile lor. Astrele au un mesaj important

Astăzi, Marte din Leu aderă la o opoziţie cu Saturn retrograd din Vărsător, ceea ce poate să le scoată în faţă zodiilor Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) situaţii neaşteptate, care le arată ce slăbiciuni au.

23570 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 1 iulie 2021. Patru zodii, faţă în faţă cu temerile lor. Astrele au un mesaj important

HOROSCOP 1 iulie 2021

HOROSCOP 1 iulie 2021 - Berbec

Se întâmplă tot felul de lucruri în viaţa ta personală astăzi şi în această perioadă în general, fapt pentru care nu îţi mai rămân suficient timp şi energie să te concentrezi pe viaţa socială ori pe planurile tale de viitor sau proiecte de grup. Trebuie să fii bine ancorat(ă) în prezent pentru a gestiona cu succes lucrurile care se întâmplă în viaţa de cuplu sau în relaţia cu copiii, iar acest lucru nu îţi mai permite să te gândeşti la activităţi cu bătaie lungă, la cei din anturajul tău. Este important să se ajungă totuşi la un echilibru într-un final.

HOROSCOP 1 iulie 2021 - Taur

Şi tu te numeri printre acei(ele) nativi(e) al căror interes se îndreaptă astăzi către viaţa personală şi cea de familie. Pe de altă parte, se întâmplă lucruri care necesită implicare din partea ta şi în planul muncii, la serviciu. Este important să stabileşti un echilibru între cele două sectoare de viaţă, mai ales dacă treci printr-o perioadă tensionată în raport cu cei dragi, iar la locul de muncă ai făcut eforturi să te remarci. Poţi descoperi reţeta perfectă prin care să oferi.cantitatea ideală de atenţie pe ambele planuri, astfel încât să nu neglijezi nimic din ce se întâmplă în ele.

HOROSCOP 1 iulie 2021 - Gemeni  

Trebuie să ai mare grijă astăzi în ce declaraţii te lansezi şi cu privire la ce subiect. S-ar putea să fii prea vocal(ă) la adresa unor lucruri care nu ar trebui să fie dezbătute, în sensul că se leagă de principii şi valori, de aspecte pe care trebuie să încerci să le tolerezi în cazul în care nu le poţi înţelege. În cazul altor nativi(e), se conturează un risc de negocieri care nu ajung la un rezultat mulţumitor sau se amână o deplasare din cauza unor motive ce ţin de mijlocul de transfort ori de interdicţii de călătorie impuse recent.

HOROSCOP 1 iulie 2021 - Rac

Aceasta este una din acele zile în care trebuie să fii deosebit de atent(ă) la modul în care îţi cheltuieşti banii. S-ar putea să apară plăţi pe care nu le poţi amâna şi la care nu te-ai gândit, ceea ce va pune negreşti presiune pe bugetul tău. Cu alte cuvinte, nu este un momentul să faci investiţii. Mai degrabp, este un timp propice să ţii de bani, să vezi cum evoluează unele situaţii care te-ar putea pune faţă în faţă cu unele plăţi. Nu se poate spune că nu eşti pregătit(ă) pentru ele, doar că ar putea întinde tare coarda.

HOROSCOP 1 iulie 2021 - Leu  

Se întrevede azi o zi cu tensiuni pentru nativii(ele) acestui semn, iar atmosfera încărcată se simte, cu precădere în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care lucrează. Cu alte cuvinte, se întâmplă că apar subiecte de discuţie deloc uşor de abordat, dar care se cer discutate cât mai curând. În consecinţă, trebuie să dai dovadă de calm şi diplomaţie astăzi, mai ales dacă ai făcut eforturi în ultima vreme pentru a avea parte de linişte acasă, pentru ca relaţia cu aceste persoane să evolueze. Ar fi păcat să le dai cu piciorul pentru ceva care este trecător.

HOROSCOP 1 iulie 2021 - Fecioară

Ai parte astăzi de unele supărări suficient de mari încât să îşi pună amprenta pe starea ta de spirit. Poate că îţi sunt pricinuite astăzi sau poate că aduni de ceva vreme tot felul de frământări sau chiar frustrări la adresa unor situaţii sau persoane din viaţa ta. Nu este de mirare, aşadar, că nivelul tău de randament scade, că îţi vine greu să te mobilizezi şi să te concentrezi la serviciu. Încearcă totuşi să separi viaţa personală de cea profesională, iar dacă probleme ţin de cel de-al doilea sector, încearcă să vezi cum le poţi rezolva, ce poţi face.

HOROSCOP 1 iulie 2021 - Balanţă

S-ar putea să îţi fie greu astăzi să te împarţi între viaţa socială şi cea sentimentală ori între planurile de viitor şi activităţile care îţi aduc satisfacţie în prezent. Cele dintâi s-ar putea să fie mai ofertante acum din varii motive, iar dacă ţi-ai cam pierdut interesul pentru anumite hobby-uri ori a intervenit într-o oarecare măsură plictiseala în cuplu, este de înţeles dacă timpul şi energia ta tind să se îndrepte în cealaltă direcţie. Încearcă să vezi dacă poţi să echilibrezi aceste interese şi sectoare de viaţă, astfel încât unul dintre ele să nu ajungă chiar să involueze între timp.

HOROSCOP 1 iulie 2021 - Scorpion  

Se întâmplă azi tot felul de lucruri în plan profesional. Ritmul în care se desfăşoară evenimentele este foarte alert, ceea ce îţi dă senzaţia că te-ar putea copleşi uneori, deşi faci faţă foarte bine tuturor provocărilor. Mai mult decât atât, ai şansa de a le atrage superiorilor atenţia, de a le arăta că eşti îndreptăţit(ă) să soliciţi anumite privilegii sau chiar o promovare. Pe de altă parte, s-ar putea să nu mai dispui de timpul şi energia necesară pentru cei din familie, pentru îndatoririle casnice care îţi revin în această perioadă. Trebuie să nu neglijezi un domeniu în favoarea celuilalt.

HOROSCOP 1 iulie 2021 - Săgetător  

În cazul în care pleci astăzi în concediu sau într-o delegaţie, pe distanţe mari sau chiar pe alte meleaguri, trebuie să te asiguri că totul este în ordine cu rezervările la cazare, cu transportul, căci există riscul unor probleme birocratice pe care nu le-ai luat în calcul, la care nu te aşteptai deloc. În cazul în care participi la o şedinţă astăzi, încearcă să nu te îndepărtezi prea mult de tema principală de discuţie. S-ar putea să ajungi pe teren minat, să spui sau să faci lucrurile pe care ai putea ajunge să le regreţi mai devreme sau mai târziu.

HOROSCOP 1 iulie 2021 - Capricorn  

Dacă eşti implicat(ă) într-o colaborare sau într-un parteneriat ori te gândeşti să faci o investiţie cu partenerul de viaţă, s-ar putea să nu vă fie atât de uşor să ajungeţi la un numitor comun despre cum ar fi cel mai bine cheltuite anumite sume de bani. Sau poate că s-au luat deja nişte decizii nu prea bune fără consultarea celorlalte părţi, ceea ce a condus la unele probleme destul de serioase. În orice caz, nu sunteţi într-un stadiu prea bun în care să discutaţi anumite lucruri cu caracter definitiv. Încearcă sp mai aştepţi până se calmează spiritele într-o anumită măsură.

HOROSCOP 1 iulie 2021 - Vărsător

S-ar putea ca partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care lucrei să îţi pară prea insistenţi în anumite privinţe, în sensul că vor să te convingă de anumite lucruri sau fac să apară între voi un soi de competiţie nesănătoasă care nu îţi face bine. Nici nu este de mirare că eviţi astăzi să stai prea mult de vorbă cu ei ori să spui anumite lucruri care ştii că ar agita spiritele. Totutşi, comunicarea s-ar putea să fie cea mai bnă soluţie, căci şi tăcerea poate fi luată ca un răspuns în anumite situaţie şi poate nu cade bine.

HOROSCOP 1 iulie 2021 - Peşti

Eşti destul de agitat(ă) astăzi, alergi dintr-o parte într-alta, te gândeşti la mai multe lucruri în acelaşi timp. Nici nu e de mirare că ultima ta doză de energie atârnă de un fir de aţă, că eşti expus(ă) unui risc de erori care nu îţi stau în fire. Încearcă să mai domoleşti din ritm, să te concentrezi atât cât trebuie pe ceea ce ai de făcut, dar fără să exagerezi. În caz contrar, nu îţi va mai rămâne niciun strop de energie pentru zilele care urmează. Sau poate rişti să somatizezi tot stresul şi oboseala cu care ai de-a face.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici