HOROSCOP 1 mai. Lună Nouă ieri noapte. Zile de prosperitate şi stabilitate pentru patru zodii

Aseară, a avut loc un fenomen de Lună Nouă în casa Taurului, care promite zile de prosperitate şi stabilitate pentru zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător).

21591 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 1 mai. Lună Nouă ieri noapte. Zile de prosperitate şi stabilitate pentru patru zodii

HOROSCOP 1 mai. Lună Nouă ieri noapte. Zile de prosperitate şi stabilitate pentru patru zodii

HOROSCOP 1 MAI - Berbec

Ieri noapte, s-a perfectat aspectul de Lună Nouă în casa banilor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că te bucuri de mai multe oportunităţi financiare în zilele care urmeaza. Încearcă să profiţi de cele care nu vin cu riscuri la pachet. Este o perioadă bună în care să faci economii substanţiale şi să acoperi goluri apărute în buget în ultima vreme, când poate ai avut mai multe cheltuieli mai mari decât în mod normal.

HOROSCOP 1 MAI - Taur

Luna Nouă de aseară a ocupat chiar semnul naşterii tale, anunţând o perioadă bună în care să te concentrezi pe nevoile şi pe dorinţele tale. De asemenea, sunt favorizate în aceste zile schimbările de look, dar şi cele de atitudine în raport cu cei de lângă tine. S-ar putea ca unele reacţii din partea celorlalţi să se schimbe în bine dacă abordezi anumite situaţii sociale într-un alt mod, mai tranşant.

HOROSCOP 1 MAI - Gemeni

Luna Nouă de ieri noapte s-a perfectat în casa subconştientului din horoscopul tău solar, ceea ce deschide o perioadă bună pentru transformări interioare. Gândeşte-te care sunt tiparele de acţiune şi/ sau de gândire care nu te lasă să evoluezi, care reprezintă zona ta de confort şi încearcă să vezi cum ai putea să le înlocuieşti. S-ar putea să fie tot ce aveai nevoie pentru a evolua mai aproape de adevăratul tău potenţial. Ai curajul să te avânţi în necunoscut puţin.

HOROSCOP 1 MAI - Rac

Luna Nouă de aseară s-a format în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din astrograma ta generală, semn că proiectele tale vor intra în următoarele zile într-o nouă etapă, în care vei vedea mai multe progrese şi mai rapide decât în utima perioadă. De asemenea, s-ar putea să cunoşti persoane cu care ai în comun idealuri şi viziuni, care te impulsionează să îţi depăşeşti limitele şi să mergi mai departe cu visurile tale.

HOROSCOP 1 MAI - Leu

Luna Nouă de ieri noapte a ocupat casa carierei din astrograma ta solară, indiciu cum că se deschide o perioadă favorabilă pentru tine pe plan profesional. Ai mai multe oportunităţi de a ieşi în evidenţă, de a le arăta superiorilor şi persoanelor importante din domeniu că poţi mai mult decât au crezut până în prezent. Profită de acest eveniment astral pentru a atrage atenţie pozitivă asupra ta, dar şi pentru a o capitaliza în câştiguri.

HOROSCOP 1 MAI - Fecioară

Luna Nouă de ieri noapte s-a perfectat în casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Se anunţă aşadar o perioadă bună pentru nativii(ele) care vor susţine examene sau se înscriu la cursuri, care vor pleca într-o călătorie de afaceri sau de ordin personal la o distanţă mai mică sau mai mare de casă ori care se vor ocupa de chestiuni birocratice. Aplică lecţii de viaţă însuşite corect în trecut.

HOROSCOP 1 MAI - Balanţă

Luna Nouă de aseară s-a format în casa relaţiilor şi a banilor din astrograma ta solară, ceea ce poate marca o perioadă plină de colaborări sau poate de proiecte derulate în cooperare cu partenerul de viaţă. Pe de altă parte, trebuie să ai grijă să nu apară dezechilibre în relaţia de putere între voi, căci altfel există riscul să se ajungă la tensiuni mai degrabă decât la colaborări de pe urma cărora să câştigaţi toţi.

HOROSCOP 1 MAI - Scorpion

Luna Nouă de ieri noapte s-a perfectat în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, ceea ce anunţă o perioadă bună pentru tine în plan relaţional. În cazul în care eşti implicat(ă) într-o colaborare sau o relaţie sentimentală, vă constata faptul că vă apropiaţi de o nouă etapă a legăturii pe care-o formaţi. Vă veţi cunoaşte mai bine şi nu va dura mult până la noi succese realizate pe baza lucrului pe care l-aţi depus împreună.

HOROSCOP 1 MAI - Săgetător

Luna Nouă de aseară a ocupat casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău solar, semn că se deschide o perioadă bună în care să experimentezi cu noi tehnici de muncă sau să ai mai multă grijă de tine. Aşadar, este important să nu îţi fie teamă de noutate, nici la serviciu, dar nici în plan personal. Fă-ţi timp pentru mai multă mişcare şi încearcă să vezi cum poţi ieşi din zona de confort profesional.

HOROSCOP 1 MAI - Capricorn

Luna Nouă de ieri noapte s-a perfectat în casa iubirii şi a copiilor din astrograma ta generală, prilej numai bun să petreci mai mult timp de calitate cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei mici în perioada următoare. De asemenea, eşti mai inspirat(ă) decât de obicei, ceea ce înseamnă că te bucuri mai mult de hobby-urile tale şi ai un randament mai bun la serviciu dacă lucrezi într-un domeniu creativ, care necesită soluţii originale.

HOROSCOP 1 MAI - Vărsător

Luna Nouă de aseară s-a format în casa familiei din astrograma ta solară, ceea ce înseamnă că începe o perioadă numai bună de dedicat familiei şi momentelor cu cei dragi. În cazul în care au existat tensiuni între voi în ultima vreme, încearcă să vezi ce le-a generat şi s-ar putea ca, pe viitor, să poţi evita momentele de supărare care nu conduc niciunde. Toleranţa poate face minuni, atât pe-o parte, cât şi pe celaltă.

HOROSCOP 1 MAI - Peşti

Luna Nouă de aseară a ocupat casa comunicării din horoscopul tău general, prilej cu care se deschide o perioadă în care interacţionezi bine cu cei din jurul tău. Ştii când să vorbeşti şi când să îi asculţi pe ceilalţi, iar acesta este un prim pas excelent către gestionarea corectă a conflictelor şi începutul unor colaborări/ relaţii lucrative. Profită la maximum de acest moment din această perioadă şi pentru a consolida unele parteneriate care există deja.


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici