HOROSCOP 1 martie. De Mărţişor, oportunităţile şi obstacolele vin la pachet. Patru zodii sunt vizate

Luna, Mercur şi Saturn formează un stellium în semnul Vărsătorului înainte ca astrul selenar să intre în Peşti. Zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) se întâlnesc azi cu oportunităţi care vin la pachet şi cu unele obstacole.

13489 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 1 martie. De Mărţişor, oportunităţile şi obstacolele vin la pachet. Patru zodii sunt vizate

HOROSCOP 1 martie. De Mărţişor, oportunităţile şi obstacolele vin la pachet. Patru zodii sunt vizate

HOROSCOP 1 martie - Berbec 

Luna, Mercur şi Saturn realizează un stellium în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că te gândeşti intens la lucrurile pe care le vei face pe termen lung, poate chiar la un prieten care ai vrea să participe la proiectele tale. Este posibil să apară unele obstacole, să crezi că nu vei putea realiza unele lucruri, dar dacă eşti optimist(ă), vei vedea că lucrurile se vor aranja într-un fel sau altul. În a doua parte a zilei, Luna trece în casa subconştientului, prilej să procesezi mai intens ce intenţionezi să faci.

HOROSCOP 1 martie - Taur 

Luna, Mercur şi Saturn se întâlnesc în casa carierei din horoscopul tău solar, motiv pentru care atenţia şi energia ta sunt direcţionate astăzi către sectorul profesional. Poate că ai şansa de a te face remarcat(ă) azi la locul de muncă sau chiar în domeniul tău de activitate şi nu vrei să ieşi în evidenţă decât cu lucruri bune. Este normal să resimţi o oarecare presiune, mai ales dacă miza este mare ori intenţionezi să urci în ierarhia de la serviciu. Diseară, Luna trece în casa vieţii sociale, prilej numai bun să te vezi cu un prieten sau să vă sunaţi.

HOROSCOP 1 martie - Gemeni

Stellium-ul Lunii cu Mercur şi Saturn se perfectează în casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Este o zi propice astăzi pentru nativii(ele) care intenţionează să se înscrie la un curs ori vor susţine un examen. De asemenea, sunt favorizate deplasările în interes profesional sau personal, cu toate că pot apărea unele abateri de la planul iniţial. Dacă ţi-ai propus să rezolvi azi unele probleme birocratice, astrele te vor ajuta să găseşti calea potrivită către obiectivele tale. În a doua parte a zilei, Luna trece în casa carierei, semn că nu-ţi lipseşte mâine randamentul.

HOROSCOP 1 martie - Rac

Luna, Mercur şi Saturn realizează un stellum azi în casa relaţiilor şi a banilor din astrograma ta generală, ceea ce înseamnă că, în relaţia de cuplu sau în raport cu un colaborator, se va discuta astăzi despre bani, despre riscuri, investiţii sau pagube din trecut. De asemenea, unii(ele) nativi(e) ar putea experimenta dezechilibre la nivelul raportului de forţe cu partenerul de viaţă sau cu cei care lucrează. Această problemă se poate rezolva însă printr-un dialog deschis. Spre seară, Luna ajunge în casa filozofiei de viaţă, semn că finalul zilei te va prinde în relaţii mai bune în loc de tensiuni.

HOROSCOP 1 martie - Leu

Luna, Mercur şi Saturn formează azi o conjuncţie multiplă în casa parteneriatelor din astrograma ta solară, ceea ce denotă faptul că provocările acestei zile şi recompensele ei sunt strâns legate de interacţiunile cu cei care lucrezi şi convieţuieşti. Ar putea apărea unele tensiuni între voi astăzi, dar pare că veţi trece destul de uşor peste ele dacă încercaţi să fiţi deschişi cu ceea ce credeţi şi simţiţi. În caz contrar, intrarea Lunii în casa relaţiilor şi a banilor de diseară ar putea accentua climatul încărcat în care vă aflaţi, mai ales dacă există şi o componentă financiară importantă la mijloc.

HOROSCOP 1 martie - Fecioară 

Luna, Mercur şi Saturn îşi dau astăzi mâna în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, fapt pentru care te bucuri de un nivel de randament destul de ridicat la locul de muncă. Pe de altă parte, există riscul să tragi prea tare de tine, să te implici emoţional prea puternic în orice lucru care nu merge bine. Din cauza aceasta, s-ar putea să nu observi că ai făcut progrese pe alte planuri sau că au apărut alte oportunităţi între timp. Luna trece diseară în casa parteneriatelor, motiv bun să petreci mai mult timp alături de cel drag.

HOROSCOP 1 martie - Balanţă

Luna, Mercur şi Saturn realizează azi o conjuncţie în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, prilej numai bun să petreceţi mai mult timp împreună, mai ales dacă au existat tensiuni între voi în ultima vreme. Dacă eşti single, dar te întâlneşti cu cineva în această perioadă, lucrurile merg bine între voi, dar poate că ai unele rezerve în ceea ce vă priveşte. Acestea sunt normale la început de drum, dar cu timpul, se vor risipi. În a doua jumătate a zilei, Luna progresează în casa muncii şi sănătăţii, ceea ce îţi ridică nivelul de randament şi energie.

HOROSCOP 1 martie - Scorpion 

Luna, Mercur şi Saturn perfectează azi un stellium în casa familiei din astrograma ta generală, ceea ce înseamnă că centrul tău de interes este astăzi relaţia cu cei dragi ori chestiunile de ordin casnic, domestic sau locativ. Te-ai lovit de unele obstacole pe acest plan în ultima vreme, dar lucrurile se îndreaptă în direcţia bună şi vezi schimbări pozitive, deşi mai lente decât ţi-ai dori. În a doua parte a zilei, Luna intră în casa iubirii şi a copiilor, prilej bun să te dedici activităţilor cu partenerul de viaţă şi/ sau cei mici. Întâlnirile romantice sunt favorizate pentru nativii(ele) single.

HOROSCOP 1 martie - Săgetător

Luna, Mercur şi Saturn se întâlnesc azi în casa comunicării din astrograma ta solară, prilej cu care ai un discurs persuasiv şi asertiv, ceea ce te ajută să te impui în cadrul discuţiilor de azi, fie că este vorba de simple întrevederi în viaţa personală sau în cea profesională, ori de întâlniri cu miză mai mare, cum ar fi negocierile sau interviurile de angajare. Diseară, Luna trece în casa familiei, ceea ce favorizează timpul petrecut alături de cei dragi ori pe nativii(ele) care nu îşi amână sarcinile de ordin casnic. Nu le lipseşte energia să le ducă la bun sfârşit.

HOROSCOP 1 martie - Capricorn 

Stellium-ul Lunii cu Mercur şi Saturn ocupă casa banilor din horosccopul tău general, semn că o bună parte din atenţia ta se îndreaptă către sectorul financiar. Poate că faci eforturi mari să faci unele economii pentru o investiţie sau te gândeşti dacă ar fi înţelept sau nu să profiţi de ceea ce pare a fi o oportunitate de a realiza profituri. Înainte de a te lansa într-o iniţiativă, gândeşte-te bine care sunt riscurile la care te expui. Spre seară, Luna poposeşte în casa comunicării, prilej de întâlniri cu rudele şi/ sau cu prieteni buni cu care nu te-ai mai văzut.

HOROSCOP 1 martie - Vărsător

Luna realizează azi un stellium cu Mercur şi Saturn în semnul naşterii tale, semn că te bucuri astăzi de energie şi încredere în propria persoană. Aşadar, orice provocare se arată pe plan profesional sau personal, astrele te ajută să te ridici la înălţimea ei. Trebuie să dai însă dovadă de autenticitate, să nu te abaţi de la cine eşti cu adevărat pentru a satisface aşteptările unor persoane în faţa cărora nu ai nimic de demonstrat de fapt. În a doua parte a zilei, Luna intră în casa banilor, semn că s-ar putea să te intersectezi cu oportunităţi importante de câştig.

HOROSCOP 1 martie - Peşti

Luna, Mercur şi Saturn realizează azi o conjuncţie multiplă în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce face destul de introspectiv(ă). Nu este exclus să te confrunţi cu sentimentul că nu aparţii în anumite grupuri sau că trebuie să te prefaci pentru a putea si acceptat(ă). Norocul face însă că Luna poposeşte diseară în semnul naşterii tale, ceea ce îţi conferă un plus de energie şi mai multă încredere în tine. Ştii în interiorul tău că, pe termen lung, ai mai mult de câştigat dacă eşti autentic(ă) şi nu cedai în faţa presiunii de grup, oricare ar fi ea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici