HOROSCOP 1 septembrie 2021. Certuri şi veşti proaste pentru patru zodii. Banii sunt şi ei vizaţi

Luna intră azi în Rac şi face un careu tensionat cu Mercur din Balanţă. Se anunţă rost de conflicte şi veşti proaste pentru zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn).

34707 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 1 septembrie 2021. Certuri şi veşti proaste pentru patru zodii. Banii sunt şi ei vizaţi

HOROSCOP 1 septembrie 2021 - Berbec 

 
Apar tensiuni astăzi în raport cu partenerul de viaţă cu privire la unele chestiuni de ordin casnic, domestic sau locativ. Ori poate că ele se nasc între persoana iubită şi unii membri ai familiei tale de origine. Este clar că lucrurile nu merg în direcţia cea bună, că trebuie să se acţioneze imediat. Este greu de spus ce ar trebui să faci mai exact, dar un prim pas ar fi acela te a te concentra pe viziunile voastre comune, care vă pot ajuta să construiţi nişte strategii în raport cu ele. În caz contrar, problemele deja existe s-ar putea accentua.
 

HOROSCOP 1 septembrie 2021 - Taur 

 
În plan profesional, comunicarea cu colegii de muncă ar putea lăsa de dorit astăzi. Dacă activităţile de pe agenda zilei nu te obligă să colaborezi îndeaproape cu ei, este simplu să eviţi un conflict, dar dacă sarcinile primite implică să lucrezi cu ei, nu îţi va fi deloc uşor să te concentezi pe aceeaşi frecvenţă cu ei. Încearcă să laşi orgoliul la o parte şi să te arăţi dispus(ă) să faci anumite compromisuri. În cazul altor nativi(e), ar putea fi vorba, mai degrabă, despre probleme tehnice, care vizează programele pe care le utilizează sau aparatura de la locul de muncă.
 

HOROSCOP 1 septembrie 2021 - Gemeni 

 
Încearcă să ai grijă astăzi la cheltuieli, căci s-ar putea ca acestea să întreacă limita. Bugetul de care dispui în aceste zile nu permite să te îndepărtezi prea mult de lista ta de cumpărături, iar dacă cedezi în faţa tentaţiilor, ale tale personale sau pentru a impresiona pe cineva drag, s-ar putea să regreţi mai târziu. Dar dacă eşti nevoit(ă) de circumstanţe să cumperi un cadou, de exemplu, încearcă să nu mizezi pe ceva foarte scump. S-ar putea ca sărbătoritul(a) să se bucure mai mult dacă primeşte ceva util, un cadou pe care îl va putea folosi cândva pe viitor.
 

HOROSCOP 1 septembrie 2021 - Rac

 
S-ar putea să ai parte astăzi de o atmosferă încărcată în raport cu unii membri ai familiei. Aspectele astrale din această zi scot la iveală incompatibilităţi de viziune şi comportament pe care îţi este greu să treci, cu toate că ar fi nevoie pentru ca spiritele să se calmeze. Din câte se pare, te afli într-o situaţie în care iniţiativa concilierii trebuie să vină de la tine. Dacă ai parte de probleme urgente, este important să nu persişti pe gânduri prea mult, căci altfel s-ar putea să nu mai poţi ameliora tensiunile. Arată-te că eşti dispus(ă) să faci unele compromisuri.
 

HOROSCOP 1 septembrie 2021 - Leu  

 
S-ar putea ca astăzi să primeşti unele veşti care te pun pe gânduri sau chiar te îngrozesc. Sau poate că afli că eşti ţinta unor bârfe, care nu te pun într-o lumină prea bună. Situaţiile acestea te pot aduce în pragul de a spune sau de a face lucruri pe care le vei regreta mai devreme sau mai târziu, aşa că poate ar fi mai bine să faci unele cercetări pe cont propriu, să vezi dacă ai motive să îţi faci griji ori să te preocupi în legătură cu ceea ce se spune despre tine. Poate se exagerează cam mult.
 

HOROSCOP 1 septembrie 2021 - Fecioară 

 
Astăzi nu este o zi bună în care să investeşti în planurile tale de viitor ori în proiecte de viitor, indiferent dacă-ţi aparţin sau nu. S-ar putea să nu observi unele riscuri la care rişti să te expui, cu toate că ele existau de multă vreme. Acest lucru s-ar putea să nu se datoreze numai din cauza ta, în sensul că poate ai lângă tine persoane care te încurajează să mergi mai departe când intuiţia-ţi spune să mai aştepţi. Nu sunt recomandate nici împrumuturile, fie că vrei să le soliciţi sau să le oferi. Îţi creezi obligaţii greu de respectat.
 

HOROSCOP 1 septembrie 2021 - Balanţă 

 
Se conturează astăzi o atmosferă tensionată în raport cu superiorii. Este greu de spus de la ce pleacă mai exact, dar este clar că nu sunteţi în cele mai bune relaţii, iar dacă nu dai dovadă de diplomaţie, s-ar putea să le devii antipatic(ă), lucru pe care nu ţi-l doreşti. În cazul altor nativi(e), ar putea fi vorba mai degrabă de faptul că fac faţă cu greu rigorilor de la serviciu şi aşteptărilor care se proiectează în societate asupra lor. Dacă vrei să ajungi acolo unde ţi-ai propus, trebuie să afişezi mai multă diplomaţie şi să nu te dai bătut(ă).
 

HOROSCOP 1 septembrie 2021 - Scorpion 

 
Nu eşti într-o stare prea bună de spirit astăzi. Poate că ai avut un început de săptămână mai greu, care te-a obosit fizic şi emoţional sau probabil că te supără cineva. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba mai degrabă de o indispoziţie temporară, care nu se datorează vreunui fapt concret. Oricare ar fi situaţia, cert este că te ajută să ai lângă tine persoane pozitive, lângă care nu poţi sta tensionat(ă) prea mult. Încearcă, de asemenea, să te concentrezi pe lucrurile care merg bine, să vezi partea plină a paharului. În caz contrar, nu vei ieşi din stare.
 

HOROSCOP 1 septembrie 2021 - Săgetător  

 
Un proiect, o prietenie sau chiar relaţia de cuplu nu par să evolueze în direcţia bună. Este posibil să fi avut de ceva vreme această senzaţie, dar să nu fi făcut mare lucru în privinţa ei, fapt pentru care lucrurile s-au agravat în timp. Încearcă să discuţi cu cei dragi şi să vezi ce se poate face, să vă daţi seama împreună ce s-a întâmplat. Dacă este vorba de un proiect, încearcă să derulezi filmul strategiilor pe care le-ai implementat şi vei sesiza care dintre ele nu a mers bine şi a condus la starea în care se află acum.
 

HOROSCOP 1 septembrie 2021 - Capricorn 

 
Relaţia cu colegii de muncă nu pare a fi una prea echilibrată. De cele mai multe ori, se întâmplă să ia concurenţa locul colaborării, ceea ce a dus la un raport de forţe destul de disproporţionat între voi. În alte cazuri, s-ar putea ca această situaţie să fi apărut acasă, mai ales dacă lucraţi în acelaşi loc, aveţi o afacere comună sau statutul vostru în ierarhia de la serviciu este unul diferit. Dacă se aduc comportamente de la serviciu în cuplu, riscul este destul de mare să se ajungă la situaţii tensionate astăzi, peste care nu se trece prea uşor.
 

HOROSCOP 1 septembrie 2021 - Vărsător 

 
La serviciu, ai parte astăzi de o zi destul de dificilă. Sarcinile de muncă pe care le ai în desfăşurare sunt mai complicate decât te-ai fi aşteptat la început, ba chiar te fac să te îndoieşti de capacitatea ta de a le face faţă. Încearcă să nu cazi pradă stresului, deoarece îţi va fi şi mai greu să te aduni dacă pierzi controlul asupra emoţiilor tale. Încearcă să te mobilizezi şi să te ocupi mai întâi de sarcinile de lucru prioritare, astfel încât, la finalul zilei, când eşti mai obosit(ă), să nu fii nevoit(ă) să rămâi cu cele mai grele.
 

HOROSCOP 1 septembrie 2021 - Peşti 

 
Una îţi spune raţiunea şi alta îţi spune simţirea. Dorinţele şi nevoile tale intră în contradicţie, ceea ce te face pasibil(ă) de unele decizii pe care ai putea ajunge să le regreţi mai devreme sau mai târziu. Dacă eşti la început de relaţie cu cineva, analizează cu foarte multă atenţie modul în care te face să te simţi acea persoană. Dacă nu îşi conferă un sentiment de echilibru, ci te facă să-ţi faci griji ori să-ţi pui la îndoială capacităţile, poate ar fi mai bine să te gândeşti serios dacă este pentru tine. Intuiţia te ajută să iei decizia potrivită.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici