HOROSCOP 10 decembrie | Aceste zodii trebuie să renunţe astăzi la ceva. Este singura cale să se redreseze

  • Luna din Balanţă aderă azi la două aspecte tensionate: unul de opoziţie cu Marte din Berbec şi altul de careu cu Pluto din Capricorn.
  • Zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) trebuie să renunţe azi la ceva: bani, o relaţie sau o idee.
9844 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 10 decembrie | Aceste zodii trebuie să renunţe astăzi la ceva. Este singura cale să se redreseze

HOROSCOP 10 decembrie Berbec  

S-ar putea să apară astăzi unele motive de discordie între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care desfăşori activităţi profesionale. Acestea s-ar putea datora raportului de forţe dezechilibrat dintre voi, faptului că aţi cam uitat ce atribuţii v-aţi trasat atunci când v-aţi apucat de un proiect comun sau aţi început o relaţie. Singura modalitate prin care puteţi evita acest pronostic este să discutaţi deschis pe marginea lucrurilor care vă nemulţumesc unii la ceilalţi. Sextilul lui Venus cu Pluto îţi oferă puterea mentală să faci faţă provocărilor zilei şi să găseşti metode de a le evita pe viitor.

HOROSCOP 10 decembrie Taur

Se anunţă azi o zi dificilă pentru tine în plan profesional. Programul tău este aglomerat şi solicitant, iar sarcinile care îţi sunt delegate astăzi sau de care trebuie să te ocupi conform agendei săptămânale îţi pun răbdarea, resursele şi experienţa la încercare. În situaţii ca acestea, trebuie să rămâi stăpân(ă) pe tine însuţi(ăţi), să nu cedezi sub greutatea responsabilităţilor şi a răspunderii care îţi revin. Este important aşadar să nu te neglijezi, să îţi faci timp şi pentru odihnă. Dacă ai nevoie de ajutor, sextilul lui Venus cu Pluto te ajută să mobilizezi ajutor din partea celor din jurul tău.

HOROSCOP 10 decembrie Gemeni 

Ţi-ar putea fi dificil astăzi să te împarţi cu succes între planurile de viitor/ proiectele de grup şi preocupările personale de moment. Din nicio parte pare să nu vină satisfacţia de care ai nevoie sau entuziasmul pe care îl cauţi. Ar fi bine totuşi să nu pierzi din vedere domeniul dintâi, care deşi nu te inspiră acum, în circumstanţele actuale, îţi va aduce cât de curând performanţele şi beneficiile pe care le aşteptai de mult. Sextilul lui Venus cu Pluto te va sprijini să găseşti în tine şi în exteriorul tău resursele de care ai nevoie să reuşeşti acest lucru.

HOROSCOP 10 decembrie Rac

Ziua pare prea scurtă pentru tine astăzi pentru a te putea concentra în aceeaşi măsură pe viaţa de familie şi pe carieră, iar asta se vede din faptul că ţii cu greu în echilibru cele două domenii de viaţă. Indicat ar fi totuşi să îţi faci mai mult timp pentru cel din urmă sector, acolo unde se pare că experimentezi unele probleme presante, care necesită intervenţii rapide şi clare din partea ta. Persoana iubită şi/ sau familia au nevoie de tine să lămureşti o chestiune casnică, domestică ori locativă. Sextilul lui Venus cu Pluto îţi asigură o dup-amiază liniştită acasă.

HOROSCOP 10 decembrie Leu 

Aceasta nu este cea mai bună zi în care să desfăşori negocieri ori să participi la interviuri de angajare. Există riscul să nu faci faţă tirului de contraargumente la care poţi fi expus(ă), să apelezi mai degrabă la un ton ridicat decât la alte dovezi mai greu de combătut. Dacă este prea târziu să amâni întrevederi, ţine-ţi în frâu tendinţele de a friza agresivitate în loc să dai dovadă de asertivitate. Sextilul lui Venus cu Pluto se va asigura că ai parte de o seară plină de armonie acasă, în care să te refaci după o zi obositoare ca aceasta.

HOROSCOP 10 decembrie Fecioară

S-ar putea să constaţi astăzi că nu stai deloc strălucit cu bugetul. După calculele făcute la început de săptămână sau în weekend-ul anterior, te aşteptai poate să ai parte de resurse mai îndestulătoare, care să îţi permită şi nişte achiziţii care nu se află pe lista de cumpărături de bază. Ori poate că stai destul de bine cu bugetul, dar planează riscul să nu rămâi cu mare lucru pe finalul de săptămână dacă te întinzi mai mult decât te ţine plapuma. Sextilul lui Venus cu Pluto îţi va arăta că există şi alte lucruri care îţi pot produce aceleaşi satisfacţii.

HOROSCOP 10 decembrie Balanţă

Astăzi s-ar putea să se nască tensiuni între tine şi partenerul de viaţă, cei cu care lucrezi şi/ sau anumiţi membri ai familiei. Ceea ce au în comun aceste conflicte de proporţii sau simple discuţii în contradictoriu este persoana ta, ceea ce ar trebui să te pună pe gânduri puţin în legătură cu modul în care te raportezi la cei de lângă tine. Poate ar fi cazul să te priveşti obiectiv, să vezi dacă nu cumva mergi prea departe în anumite privinţe. Sextilul lui Venus cu Pluto te susţine pe plan financiar, unde îţi scoate în cale oportunităţi de câştig.

HOROSCOP 10 decembrie Scorpion 

Se întrevede azi pentru tine o zi grea la locul de muncă. Asta s-ar putea datora şi faptului că nivelul tău de energie nu este la cote prea ridicate ori te confrunţi cu nişte probleme de sănătate care te împiedică să dai dovadă de un randament ridicat. S-ar putea să nu poţi da însă înapoi, să fie nevoie să te aduni şi să duci la bun sfârşit ceea ce ţi-ai propus să realizezi astăzi. Sextilul lui Venus cu Pluto îţi va fi alături în această privinţă, în sensul în care te va ajuta să găseşti resursele necesare să mergi înainte.

HOROSCOP 10 decembrie Săgetător 

Nu îţi va fi uşor astăzi să îţi găseşti timp şi pentru planurile de viitor/ proiectele de grup, şi pentru preocupările care te vizează doar pe tine, care aparţin prezentului. Ai investit mult în cele dintâi şi încă mai este nevoie să direcţionezi resurse către ele, dar trebuie să nu uiţi de micile plăceri vinovate, de timpul pe care meriţi să îl acorzi ţie şi celor dragi din familie. Aşadar, este foarte important să menţii un echilibru. Sextilul lui Venus cu Pluto te încurajează să vorbeşti despre ceea ce simţi, să cauţi sfaturi despre cum să te organizezi mai bine.

HOROSCOP 10 decembrie Capricorn 

Planează astăzi asupra ta multe aşteptări şi presiuni, atât din planul profesional, cât şi din familie. Toată lumea pare să vrea ceva de la tine, cu toate că nu ai timpul necesar să le faci pe toate, iar ceilalţi nu-şi dau seama de acest lucru sau nici nu vor să recunoască asta. În consecinţă, vei avea de-a face cu multe provocări, care mai de care mai dificil de depăşit. Nimic nu este însă imposibil, iar dacă te organizezi, vei reuşi să le faci pe toate. În plus, sextilul lui Venus cu Pluto te va răsplăti cu oportunităţi financiare din neant.

HOROSCOP 10 decembrie Vărsător

Nu eşti într-o dispoziţie prea bună astăzi, iar asta se vede din faptul că nu prea ai răbdare cu ceilalţi, că nu reuşeşti să îi asculţi până la capăt. De asemenea, ai putea avea tendinţa de a ţine cu dinţii de anumite păreri şi viziuni, chiar şi în situaţia în care ţi se demonstrează contrariul. Toate acestea te pot face un interlocutor complicat, cu care ceilalţi se feresc să discute, chiar şi atunci când trebuie să trataţi subiecte importante. În a doua parte a zilei, intri însă pe o curbă ascendentă graţie sextilului dintre Venus şi Pluto. Eşti mai optimist(ă).

HOROSCOP 10 decembrie Peşti

S-ar putea să te îngrijoreze astăzi modul în care evoluează o relaţie, un proiect sau un plan de viitor. Profiturile scontate se lasă poate aşteptate ori ai avut parte de pagube care te pun pe gânduri. Este clar că lucrurile nu merg în direcţia pe care ţi-ai propus-o şi că ai motive reale să îţi faci probleme. Vezi însă cât de mult depinde de tine situaţia actuală şi fă presiuni pe lângă celelalte părţi implicate să ia şi ele atitudine. Sextilul lui Venus cu Pluto te va ajuta să descoperi cea mai bună soluţie în condiţiile date, să nu cedezi.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici