HOROSCOP 10 mai. Mercur retrogradează. Zodiile fac erori financiare, profesionale şi relaţionale mari

Mercur retrogradează prin Gemeni până în 23 mai, când revine în Taur, fapt care denotă că zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) - şi nu numai - sunt pasibile de erori financiare, profesionale şi relaţionale destul de mari.

13083 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 10 mai. Mercur retrogradează. Zodiile fac erori financiare, profesionale şi relaţionale mari

HOROSCOP 10 mai - Berbec 

Mercur începe azi să tranziteze în sens aparent invers casa comunicării, semn că ar putea apărea probleme în interacţiunea cu ceilalţi, fie faţă în faţă, fie la telefon sau prin mesaje. În plus, trebuie să ai grijă unde îţi pui lucrurile şi gadget-urile - telefonul, laptopul -, dar şi cât de clare sunt ideile pe care le transmiţi. În următoarea perioadă, astrele nu sprijină negocierile şi interviurile profesionale, astfel că dacă nu le poţi amâna, este absolut necesar să te pregăteşti pentru toate scenariile posibile. În caz contrar, există riscul să apară surprize nu tocmai plăcute greu de gestionat aşa cum trebuie.

HOROSCOP 10 mai - Taur

Mercur se mişcă de azi începând în sens retrograd prin casa banilor din horoscopul tău general, semn că trebuie să ai mai multă grijă cum îţi gestionezi bugetul în următoarea perioadă. Banii riscă să îţi alunece printre degete, să nu mai ai o evidenţă la fel de clară a veniturilor şi a cheltuielilor. În aceste săptămâni, astrele favorizează iniţiativele de economisire, dar s-ar putea să observi că ele sunt mai greu de făcut decât de obicei. În plus, nu este recomandat să oferi sau să soliciţi împrumuturi pentru că există riscul să apară întârzieri care conduc mai departe la tensiuni.

HOROSCOP 10 mai - Gemeni

Mercur traversează de azi de-a-ndoaselea semnul naşterii tale, ceea ce arată faptul că s-ar putea să experimentezi dificultăţi în ceea ce priveşte modul în care te exprimi în raport cu anumite persoane. Ţi se pare că nu poţi arăta, din varii motive, un anumit aspect al personalităţii tale. Sau dimpotrivă, faci eforturi mai mari să dai dovadă de autencitate în relaţie cu cei din jur. Această perioadă este una prielnică pentru nativii(ele) care vor să facă o schimbare de look sau garderobă, dar aşteaptă ca acest tranzit retrograd să se termine înainte să iei decizii care nu se pot schimba.

HOROSCOP 10 mai - Rac

Mercur începe azi să se mişte în sens aparent invers prin casa subconştientului din horoscopul tău solar, ceea ce deschide o perioadă cu atât mai benefică introspecţiei şi meditaţiei. Te ajută într-un fel şi faptul că simţi ca fiind mai prezente decât de obicei anumite momente sau persoane din trecut, în privinţa cărora trebuie să iei o decizie care trena de multă vreme. S-ar putea să experimentezi momente în care te simţi singură, dar de fapt, rolul lor este acela de a-ţi arăta că uneori depinde doar de tine să îţi alegi o direcţie şi să te ţii de ea.

HOROSCOP 10 mai - Leu

Mercur retrogradează de azi încolo prin casa proiectelor şi a vieţii sociale, ceea ce ar putea semnala o stagnare sau chiar câţiva paşi înapoi în privinţa iniţiativelor de care te ocupi acum. În cazul altor nativi(e), acest tranzit ar putea semnala regăsirea unor visuri mai vechi, care începi să îi/le anime din nou. În ceea ce priveşte prietenii, s-ar putea să te distanţezi de unii dintre ei, dar există, în acelaşi timp, posibilitatea să te reapropii de alţii mai vechi, cu care ai pierdut contactul dintr-un motiv sau altul. Această perioadă îţi rezervă aşadar tot felul de surprize foarte interesante.

HOROSCOP 10 mai - Fecioară

Mercur începe să se mişte de-a-ndoaselea prin casa carierei din astrograma ta generală, ceea ce arată că ascensiunea ta profesională ar putea bate pasul pe loc. Sau poate că simţi că involuezi, că nu meri pe direcţia pe care ţi-ai propus-o pe acest plan. De asemenea, s-ar putea să îţi fie mai greu decât de obicei să te înţelegi cu unii superiori şi aşa destul de dificili. Acum nu este momentul potrivit în care să ceri o mărire salarială sau să soliciţi o audienţă în vederea unor aspecte pe care le-ai dori îmbunătăţite pe plan profesional. Poţi fi refuzat(ă) cattegoric.

HOROSCOP 10 mai - Balanţă

Mercur se mişcă de azi în sens retrograd prin casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor, studiilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Această perioadă poate fi una care îţi pune sub semnul întrebării unele principii şi valori care nu mai funcţionează, pe care ar trebui să le ajustezi în lumina unor evenimente recente sau care se vor întâmpla. Dacă urmează să pleci în concediu sau în delegaţie, verifică-ţi planurile şi asigură-te că totul este OK. De asemenea, este un moment bun pentru a susţine restanţe sau a te reîntoarce la studii, dar şi să te ocupi de treburi birocratice restante.

HOROSCOP 10 mai - Scorpion

Retrogradarea lui Mercur se întâmplă, în cazul tău, în casa relaţiilor şi a banilor, ceea ce înseamnă că se cere să reevaluezi modul în care se gestionează resursele comune într-un parteneriat profesional şi/ sau de viaţă. De asemenea, este un moment prielnic în care să vezi cât dai şi cât primeşti în raport cu cei cu care lucrezi sau cu persoana cu care convieţuieşti. Există posibilitatea să sesizezi un dezechilibru sau să vezi faptul că există probleme în raportul de forţe între voi. În plus, nu este un moment bun pentru împrumuturi, pentru riscuri din punct de vedere financiar/ material.

HOROSCOP 10 mai - Săgetător

Retrogradarea lui Mercur ocupă, în astrograma ta solară, casa parteneriatelor, ceea ce ar putea semna o dificultate în ceea ce priveşte modul în care relaţionezi cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care desfăşori activităţi profesionale. Ceea ce a rămas nediscutat la momentul potrivit s-ar putea să iasă acum la iveală într-un moment nu tocmai bun, ceea ce riscă să aducă la lumină unele secrete sau situaţii pe care nu erai pregătit(ă) să le dezbaţi. Pe de altă parte, o astfel de perioadă este prielnică legăturilor solide, căci readuce în peisaj sinceritatea şi o mai mare deschidere emoţională.

HOROSCOP 10 mai - Capricorn

Mercur retrogradează de azi începând prin casa sănătăţii şi a muncii din horoscopul tău general. Pe de-o parte, acest lucru înseamnă că s-ar putea să reapară simptome nu tocmai plăcute a căror cauză poate că nu ai tratat-o în trecut. Aşadar, nivelul tău de energie s-ar putea să fie mai scăzut decât de obicei. Pe de altă parte, acest lucru s-ar putea să se vadă şi la serviciu. Randamentul tău s-ar putea să fie mai mic şi nu mai ai aceeaşi răbdare nici cu colegii de serviciu, dar nici cu sarcinile care îţi sunt delegate, ceea ce te predispune erorilor.

HOROSCOP 10 mai - Vărsător

Mercur începe azi să se mişte în sens aparent invers prin casa iubirii şi a copiilor, ceea ce ar putea semnala probleme de comunicare în relaţiile aflate la început de drum şi/ sau care abia acum se sudează. De asemenea, dacă ai copii, s-ar putea să sesizezi că îi înţelegi mai greu, că nu reuşeşti să ajungi pe aceeaşi lungime de undă cu ei. În cazul în care lucrezi într-un domeniu creativ, este posibil să observi că muza nu te mai vizitează la fel de des ca de obicei, că trebuie să-ţi găseşti noi surse de inspiraţie, de altfel neexplorate.

HOROSCOP 10 mai - Peşti

Mercur începe să tranziteze azi în sens retrograd casa familiei din horoscopul tău solar, fapt pentru care s-ar putea să îţi fie mai greu să comunici cu unii membri ai familiei, cel puţin. Diferenţele de mentalitate şi/ sau de personalitate ies mai des la iveală decât de obicei şi nu le poţi trece cu vederea la fel de uşor. În cazul în care derulezi în această perioadă lucrări de construcţie, amenajare sau redecorare, s-ar putea să observi că progresele se văd mai greu sau chiar că lucrurile stagnează sau trebuie refăcute unele chestiuni pe care le credeai terminate de demult.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici