HOROSCOP 11 AUGUST: Zodiile de Pământ, preferatele astrelor. Profituri pentru Gemeni şi alte trei zodii

Astăzi Luna din Taur formează două aspecte armonioase: unul de trigon cu Jupiter retrograd din Taur şi altul de sextil cu Neptun retrograd din Peşti. Cele mai avantajate de ele sunt zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn), care au parte de noroc, dar uneori le lipseşte viziunea practică.

15874 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 11 AUGUST: Zodiile de Pământ, preferatele astrelor. Profituri pentru Gemeni şi alte trei zodii

Sursa FOTO: Profimedia

HOROSCOP 11 AUGUST BERBEC

Prima parte a acestei zile poate veni la pachet cu unele oportunităţi de suplimentare a bugetului. Ar putea fi vorba despre unele activităţi (extra)profesionale care îţi aduc profituri suplimentare sau poate că ţi se întoarce un împrumut. În cazul altor nativi(e), s-ar putea să fie vorba mai degrabă de evitarea unor cheltuieli, de faptul că găsesc o ofertă mai bună în altă parte. În orice caz, cert este că ai parte de o zi bună în plan financiar, iar tot ceea ce trebuie să faci este să ai grijă să îţi gestionezi eficient veniturile şi cheltuielile. Poţi face chiar economii.

HOROSCOP 11 AUGUST TAUR 

Luna este şi azi în semnul naşterii tale, ceea ce înseamnă că te bucuri de o dispoziţie bună şi astăzi. În plus, eşti inspirat(ă) şi entuziast(ă) cu privire la perspectivele tale de viitor şi la oportunităţile care se întrezăresc astăzi. Dacă încă nu ţi-ai făcut planuri, urmează sfatul astrelor şi îndeletniceşte-te cu treburi care îţi stârnesc interesul şi care te inspiră. Poate fi vorba, de exemplu, de hobby-uri, afaceri de suflet, întâlniri cu prietenii sau de activităţi cu persoana iubită şi/ sau copiii. În felul acesta, te vei bucura de o stare de spirit bună ce va ţine întreaga săptămână.

HOROSCOP 11 AUGUST GEMENI

În prima parte a acestei zile, gândul te poartă acasă. Poate ai de luat decizii importante în plan casnic sau domestic ori se întâmplă anumite lucruri în acest sector care te preocupă destul de mult. Nu le lăsa totuşi să te influenţeze, pentru că deja au intrat pe o direcţie bună şi nu va mai dura mult până când lucrurile se vor rezolva. Dup-amiază, când ai certitudinea că situaţia şi-a revenit, vei reuşi să dai dovadă de mai mult randament la muncă şi să recuperezi progresul pe care nu l-ai înregistrat în restul zilei. Toate par să meargă-n favoarea ta.

HOROSCOP 11 AUGUST RAC

Se anunţă azi o zi propice pentru tine în plan social. Comunici bine cu cei de lângă tine, iar acest lucru se vede din felul în care se finalizează discuţiile, întrevederile şi negocierile de care poţi avea parte azi. Mai exact, toate se termină în favoarea ta, semn că ţi-ai argumentat bine punctele de vedere şi ai pus bazele unor relaţii de mare perspectivă. Dacă nu ai cunoscut azi persoane noi, s-ar putea să fi reuşit să treci la un nivel următor cu cei cu care ai o relaţie sau colaborezi. Sunteţi pe aceeaşi lungime de undă şi se vede.

HOROSCOP 11 AUGUST LEU

Se prefigurează o zi de marţi favorabilă pentru nativii(ele) acestui semn care fac parte din managementul unei firme ori care sunt implicaţi(te) în parteneriate de ordin profesional, cu alţi profesionişti în domeniu sau cu persoana iubită. Prin eforturile depuse împreună, reuşiţi să atrageţi şansa de partea voastră, să descoperiţi şi să profitaţi de oportunităţi financiare care vă vor aduce tuturor unele profituri grase. Şansele de câştig nu îi ocolesc nici pe ceilalţi(lelalte), dar există posibilitatea să fie nevoie să colaborezi cu anumite persoane în cadrul proiectelor în care intri astăzi. Aşadar, este important să ştii că eşti un coechipier bun.

HOROSCOP 11 AUGUST FECIOARĂ

Te bucuri azi de una din cele mai reuşite zile ale acestei săptămâni pentru tine. Toate par să meargă în favoarea ta, reuşeşti să rămâi motivat(ă) şi inspirat(ă) chiar şi atunci când faci treburi care nu îţi plac, iar interacţiunile cu cei dragi - şi mai ales cu persoana iubită - îţi potenţează şi mai mult starea de bine. Dacă eşti în concediu, azi îţi vei face amintiri de neuitat alături de apropiaţi, iar dacă ai o zi mai grea la serviciu, vei trece peste ea nesperat de bine. Într-adevăr, atunci când eşti pozitiv(ă), pare că totul în jur îţi urmează exemplul.

HOROSCOP 11 AUGUST BALANŢĂ

Din multe puncte de vedere, ziua de azi poate fi dificilă. De exemplu, s-ar putea să ai parte de agitaţie nu doar la muncă, ci şi acasă, dar asta nu înseamnă că te va copleşi cu totul. Ba chiar vei reuşi să le ţii pe toate în frâu, să te ocupi de ele înainte ca lucrurile să o ia pe arătură. E drept, aşteptările sunt mari, responsabilitatea care îţi revine aşijderea, dar ştii ce şi când să faci pentru a ieşi la liman. În cele din urmă, vei ieşi victorios(oasă) şi vei avea un alt tonus după tot acest tăvălug.

HOROSCOP 11 AUGUST SCORPION

Comunici bine astăzi cu cei din jur, mai ales dacă ai viziuni şi interese similar cu cei cu care intri în contact. Pentru toţi nativii acestui semn, se arată în special o zi bună pentru sectorul sentimental. Dacă eşti implicat(ă) deja într-o relaţie, invită-l pe cel drag în oraş după programul de la serviciu. În cazul în care nu ţi-ai întâlnit încă jumătatea, dar îţi place cineva, propune-i să vă vedeţi undeva. Te bucuri de atenţie şi dacă ieşi simplu cu prietenii, în sensul că vor fi persoane care vor încerca să îţi stârnească interesul. Dar arată-te şi tu disponibil(ă).

HOROSCOP 11 AUGUST SĂGETĂTOR

S-ar părea că ai parte de o zi în care îţi merge bine pe toate planurile. În plan profesional, îţi faci treaba repede şi bine, ba chiar poţi ajunge să te încadrezi pentru un plus la salariu. Sau poate te îndeletniceşti dup-amiază cu nişte activităţi (extra)profesionale menite să îţi aducă profituri extra. Nici acasă nu te poţi plânge, pentru că îţi găseşti timpul necesar să îţi duci la îndeplinire îndatoririle gospodăreşti. E drept, te mai ajută şi cei din familie, dar în orice caz, cert este că nu laşi restante pe mâine sarcini sau alte treburi care necesită intervenţie rapidă.

HOROSCOP 11 AUGUST CAPRICORN

Pari a fi într-o formă foarte bună astăzi, iar optimismul tău este molipsitor. Nici nu e de mirare că nu îţi prea stă capul la treburile de la birou, mai ales dacă sunt repetitive sau nu-ţi trezesc interesul în niciun fel. Mai degrabă îţi vine să ieşi, să vorbeşti despre lucruri care te inspiră, să schimbi impresii din concediu sau să ceri sfaturi cu privire la vacanţa care te aşteaptă. Încearcă totuşi să nu te dedai la astfel de activităţi în detrimentul celorlalte lucruri mai puţin interesante din programul zilei. În caz contrar, îţi vei încărca prea mult agenda mâine.

HOROSCOP 11 AUGUST VĂRSĂTOR

Astăzi te preocupă destul de mult sectorul casnic şi cel al vieţii de familie. Ai poate în plan să mergi la cumpărături ori să faci unele mici investiţii în nevoile familiei sau în achiziţii pentru spaţiul de locuit, care vă vor îmbunătăţi tuturor nivelul de confort. Pe de altă parte, s-ar putea să ai parte şi de nişte momente de dulce nostalgie. Poate că circumstanţele actuale nu îţi mai permit să te ţii de unele obiceiuri de familie comune acestei perioade. Nu eşti supărat(ă) neapărat din aceasă cauză, dar parcă simţi că lipseşte ceva sau cineva din peisajul tău actual.

HOROSCOP 11 AUGUST PEŞTI

Astrele îţi activează azi pofta de vorbit şi de interacţionat cu cei din jur, deci nu este de mirare dacă îţi găseşti timp să mergi la o cafea, să te vezi cu prieteni dragi sau chiar cu persoane cu care intenţionezi să începi un proiect. Ai multe idei în acest sens, multe sunt foarte bune, dar există şi riscul să te entuziasmezi prea repede, să nu calculezi la fel de atent ca de obicei riscurile. Caută aşadar să te porţi în toate cu măsură, să nu exagerezi pentru a atrage atenţia sau şansa de partea ta. Fii natural(ă) şi autentic(ă).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici