HOROSCOP 11 ianuarie. Câştiguri şi recunoaştere pentru aceste zodii. Vezi ce îţi rezervă ţie conjuncţia lui Mercur cu Jupiter

10775 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 11 ianuarie. Câştiguri şi recunoaştere pentru aceste zodii. Vezi ce îţi rezervă ţie conjuncţia lui Mercur cu Jupiter

Mercur aderă azi la o conjuncţie cu Jupiter în semnul Vărsătorului. Zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) înregistrează progrese pe plan financiar şi profesional, iar cele de Aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător) primesc veşti bune.

HOROSCOP 11 ianuarie Berbec

Mercur şi Jupiter se întâlnesc astăzi în casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup din horoscopul tău general. Conjuncţia lor duce la apariţia unor contexte extrem de propice pentru orice ţi-ai propus să faci în primele săptămâni ale acestui an. Mai precis însă, cele două planete asigură susţinere nativilor(elor) care caută să implementeze sau să dezvolte iniţiaitive. Sprijinul ar putea veni prin intermediul prietenilor şi/ sau al unor oameni de bine care au încredere în capacităţile lor. În cazul altor persoane născute sub semnul Berbecului, ar putea fi vorba mai degrabă de mai multă popularitate în viaţa socială.

HOROSCOP 11 ianuarie Taur

Conjuncţia lui Mercur cu Jupiter se formează, în horoscopul tău solar, în casa carierei din horoscopul tău general. Astăzi şi cam până la mijlocul săptămânii, te bucuri de mai multă autoritate la serviciu şi calităţile îţi sunt recunoscute la adevărata lor valoare. Poate că ţi se propune să conduci un proiect sau şefii îţi dau câştig de cauză într-o anumită speţă. Iar dacă ai făcut eforturi pentru a deveni eligibil(ă) pentru o promovare, nu-i exclus să afli veşti bune din acest punct de vedere. În orice caz, eşti stimulat(ă) de ceea ce se întâmplă în carieră să ai încredere-n tine.

HOROSCOP 11 ianuarie Gemeni

Mercur aderă azi la o conjuncţie cu Jupiter în casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor, studiilor şi interacţiunii cu instituţiile statului. Pentru nativii(ele implicaţi(te) în orice fel de activitate care are legătură cu aceste aspecte, se anunţă succes şi realizări pe măsura eforturilor. S-ar putea, de exemplu, să se descurce unele planuri de călătorie amânate sau sistate, promovezi nu examen nu foarte uşor sau poate se descâlceşte un proces birocratic pe care nu credeai să îl duci la bun sfârşit. Oricum ar sta lucrurile, este clar faptul că Universul îţi surâde în această perioadă şi-ţi aduce oportunităţi să te remarci.

HOROSCOP 11 ianuarie Rac

Cu Mercur şi Jupiter conjuncte în casa relaţiilor şi a banilor, se anunţă zilele acestea oportunităţi de investiţii şi câştig în raport cu partenerul de viaţă, cei cu care desfăşori activităţi profesionale sau chiar persoane noi. Aşadar, pe fundalul acestui aspect astral, este posibil, de asemenea, să se anunţe rost de noi colaborări şi parteneriate. Iar dacă judecăm după energia acestei configuraţii, pronosticul este unul bun, iar rezultatele nu vor întârzia să apară. De asemenea, de noroc, mai ales în plan financiar, se bucură şi relaţiile care încep sub aceste auspicii. Iar dacă raportul de forţe este dezechilibrat, comunică deschis.

HOROSCOP 11 ianuarie Leu

Mercur şi Jupiter îşi dau astăzi mâna în casa relaţiilor din horoscopul tău general, ceea ce va fi de bun augur atât pentru relaţia de cuplu, cât şi pentru legăturile pe care le ai cu cei cu care desfăşori activităţi profesioale. Efectul pozitiv al acestei configuraţii se face simţit mai ales în felul în care comunici şi interacţionezi cu aceste persoane, ceea ce vă poate apropia în aceste zile, mai ales dacă aveţi de-a face cu situaţii care se cer rezolvate repede. În ceea ce priveşte parteneriatele aflate la început de drum, ele vor realiza progrese mari în zilele următoare.

HOROSCOP 11 ianuarie Fecioară

Mercur şi Jupiter se întâlnesc azi în casa muncii din horoscopul tău solar, ceea ce denotă faptul că vei comunica mai bine cu colegii de muncă şi te vei bucura de un nivel de productivitate mai ridicat decât media ultimelor zile. În acelaşi timp, dacă te-ai confruntat cu unele probleme de sănătate, s-ar putea să te simţi mai bine de astăzi încolo. Iar în cazul în care aşteptai un diagnostic, s-ar putea ca cel pe care îl primeşti să te bucure, să afli că nu ai motive să îţi faci griji. Per ansamblu, te bucuri aşadar de un tonus bun.

HOROSCOP 11 ianuarie Balanţă

Cu Mercur şi Jupiter în casa iubirii şi a copiilor din astrograma ta solară, comunici bine, azi şi în zilele care urmează, cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei mici. Iar dacă relaţia de cuplu a intrat într-o etapă mai monotonă, s-ar putea să observi nişte îmbunătăţiri din acest punct de vedere, să se mai anime atmosfera. Se anunţă veşti bune, de asemenea, şi pentru nativii(ele) care au întâlnit pe cineva interesant sau care se simt pregătiţi(te) pentru o relaţie. Lucrurile între voi ar putea evolua sau cunoşti o persoană care îţi va face inima să bată cu putere.

HOROSCOP 11 ianuarie Scorpion

Mercur şi Jupiter îşi dau astăzi mâna în casa familiei din horoscopul tău general, iar asta face ca orice discuţie pe care o ai cu rudele apropiate să fie una care se duce cu calm, care are o direcţie şi o concluzie. Faci ceea ce trebuie să faci de fiecare dată, adică să te concentrezi pe lucrurile pe care le aveţi în comun şi nu pe diferenţele de mentalitate şi de caracter. În felul acesta, se vor rezolva în mod pozitiv situaţii care au produs tensiuni nu demult şi care poate că te-au descurajat să deschizi anumite subiecte cu ei.

HOROSCOP 11 ianuarie Săgetător

Mercur şi Jupiter îşi dau întâlnire astăzi în casa comunicării din horoscopul tău solar. Se formează aşadar cadrul perfect pentru orice discuţii, indiferent de interlocutor, dar mai ales pentru negocieri, pentru debutul şi prelungirea unor colaborări sau parteneriate. De asemenea, s-ar putea să vină veşti bune sau idei inspirate din surse la care nu te-ai fi aşteptat, să primeşti un e-mail sau un telefon care îţi comunică ceva surprinzător în sensul pozitiv. S-ar părea că lucrurile se aştern în favoarea ta, să apar răspunsurile pe care le aşteptai la nişte întrebări cărora nu te aşteptai să primeşti un răspuns curând.

HOROSCOP 11 ianuarie Capricorn

Mercur şi Jupiter aderă azi la o conjuncţie în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău general, iar asta înseamnă că azi sau în zilele care urmează s-ar putea să te întâlneşti cu importante oportunităţi financiare. Fie că reuşeşti, prin intermediul lor, să îţi suplimentezi veniturile şi/ sau să valorifici nişte economii prin intermediul unor investiţii, de exemplu, este clar faptul că se va simţi diferenţa la buzunar. Sau poate scapi miraculos aproape de o plată neaşteptată sau de o pagubă pe care o credeai iminentă. În orice caz, nu îţi lipseşte deloc norocul la bani şi se vede.

HOROSCOP 11 ianuarie Vărsător

Mercur şi Jupiter se întâlnesc azi în tocmai semnul naşterii tale, iar asta îţi potenţează abilităţile de comunicare şi încrederea în propria persoană. Nici nu e de mirare aşadar că vorbeşti pe limba tuturor cu care intri în contact, că reuşeşti să atragi şansa de partea ta prin felul în care te exprimi. În plus, s-ar putea ca azi sau în zilele care urmează, să stabileşti contactul cu unele persoane care îţi vor deschide uşi importante în viitor, care vor aduce în direcţia ta oportunităţi pe care nici nu ţi le imaginai. Nu trebuie decât să fii tu însuţi(ăţi), autentic(ă).

HOROSCOP 11 ianuarie Peşti

Mercur şi Jupiter fac o conjuncţie azi în casa subconştientului din horoscopul tău general, iar energia pe care o trimite acest aspect este una pozitivă. Mai exact, simţi cumva că ceva sau cineva are grijă de tine, că unele iţe încurcate din viaţa ta se vor descâlci mai devreme sau mai târziu. De asemenea, s-ar putea să apară o surpriză la care nu te aşteptai, un semn din partea unei persoane din trecut care şi-ar dori să revină în peisaj. Oricum stau lucrurile, ai mai multă încredere în intuiţia ta, căci întâlnirea acestor două astre te face receptiv(ă) mesajelor Universului.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici