HOROSCOP 11 iulie. Mercur ajunge în Rac. Zodiile trebuie să-şi asculte vocea interioară

Mercur începe azi să se mişte prin semnul Racului, unde rămâne până pe 12 august. Zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) s-ar putea găsi în situaţia în care comunică mai greu, dar sunt mai intuitive.

15120 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 11 iulie. Mercur ajunge în Rac. Zodiile trebuie să-şi asculte vocea interioară

HOROSCOP 11 iulie. Mercur ajunge în Rac. Zodiile trebuie să-şi asculte vocea interioară

HOROSCOP 11 iulie - Berbec

Mercur începe de azi încolo să se mişte prin casa familiei din horoscopul tău general, semn că, în următoarea perioadă, se pune accentul pe modul în care comunici cu cei dragi. Dacă ţi se pare că i-ai cam repezit în ultima perioadă sau nu i-ai ascultat prea mult, iată un prilej bun să schimbi ceva la modul în care te raportezi la ei. Vei vedea că tensiunile se vor dimina foarte mult dacă procedezi astfel.

HOROSCOP 11 iulie - Taur

Mercur tranzitează de astăzi înainte casa comunicării din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă că modul în care interacţionezi cu ceilalţi va fi mai important decât de obicei în ultima perioadă. Se anunţă câteva săptămâni în care trebuie să îţi asculţi instinctul, dar şi pe cei din jurul tău, să nu monopolizezi discuţia. În felul acesta, vei vedea care sunt dorinţele şi nevoile lor, care sunt lucrurile pe care nu ţi le spun, de fapt.

HOROSCOP 11 iulie - Gemeni

Mercur începe azi să tranziteze casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău general, ceea ce poate arăta că primeşti veşti şi ponturi în săptămânile următoare despre oportunităţi de rotunjire a bugetului şi/ sau de valorificare a economiilor prin investiţii. De asemenea, se deschide o perioadă bună pentru a reduce cheltuieli sau pentru a completa nişte goluri lăsate în capitalul de care dispui. Astfel, nu rişti ca vreo plată să te prindă descoperit(ă) zilele acestea.

HOROSCOP 11 iulie - Rac

Mercur se mişcă de azi înainte prin chiar semnul naşterii tale, ceea ce înseamnă că se pune accentul în aceste săptămâni pe modul în care comunici şi te porţi în contextele sociale cu care iei contactul. Poate că te simţi presat(ă) uneori să fii într-un fel care nu te caracterizează, dar dacă dai dovadă de naturaleţe, s-ar putea să ai mai mult de câştigat, chiar şi în faţa persoanelor care te intimidează la primă vedere.

HOROSCOP 11 iulie - Leu

Mercur începe azi să se mişte prin casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce indică faptul că trebuie să fii mai atent(ă) la vocea ta interioară în perioada următoare. S-ar putea să îţi transmită avertizări în legătură cu situaţii cu care te confrunţi în această perioadă sau presimţiri în legătură cu ceea ce va avea loc într-un viitor nu foarte îndepărtat. O persoană din trecut ar putea şi ea să reapară în peisajul actual.

HOROSCOP 11 iulie - Fecioară

Mercur se mişcă de azi înainte prin casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup din horoscopul tău solar, ceea ce ar putea însemna că apar persoane sau discuţii în această perioadă care te inspiră să îţi urmezi visurile, să nu renunţi la un ideal sau o viziune care părea prea departe pentru a se îndeplini. De asemenea, este un moment bun în care să pui bazele unor proiecte ori să le extinzi mai mult.

HOROSCOP 11 iulie - Balanţă

Mercur progresează azi în casa carierei din horoscopul tău general, ceea ce arată faptul că felul în care comunici în această perioadă are o influenţă mai mare decât de obicei asupra modului în care eşti perceput(ă) la serviciu şi în societate. Aşadar, încearcă să nu intri în dezbateri, cu şefii ori figurile de autoritate mai ales, decât dacă ştii că argumentele tale nu pot fi combătute prea uşor. În acest fel, obţii aprecierea superiorilor.

HOROSCOP 11 iulie - Scorpion

Mercur îşi face azi intrarea în casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi a interacţiunilor cu instituţiile statului, ceea ce denotă posibilitatea unor călătorii, a unor examene sau a unor procese birocratice în următoarele săptămâni. În principiu, nu ar trebui să îţi faci griji că lucrurile nu vor ieşi aşa cum ţi-ai imaginat. Trebuie să îţi controlezi emoţiile, dar să îţi asculţi intuiţia, căci ea ştie cum ar trebui să procedezi cel mai bine.

HOROSCOP 11 iulie - Săgetător

Mercur începe azi să tranziteze casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, fapt care susţine proiectele şi colaborările, cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi sau cu care crezi că vei putea să construieşti ceva în perioada următoare. Prin comunicare şi dezbateri împreunză, veţi vedea în ce anume merită investit şi veţi gestiona fără prea multă greutate eventualele încercări ca unul sau altul să îşi impună autoritatea asupra celorlalţi.

HOROSCOP 11 iulie - Capricorn

Mercur ajunge azi în casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, ceea ce te ajută să comunici mai deschis cu partenerul de viaţă. De fapt, s-ar putea chiar să nu fie nevoie să îţi spună ultimele lucruri, dat fiind că eşti destul de bine racordat(ă) la ceea ce simte şi ştii cum anume să îl/o abordezi, chiar mai mult decât de obicei. În plus, relaţiile formate în această perioadă se bucură de şanse mari de longevitate.

HOROSCOP 11 iulie - Vărsător

Mercur poposeşte astăzi în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general. Acest lucru înseamnă că se anunţă o perioadă pentru tine să faci cercetări pentru a vedea cum să îţi îmbunătăţeşti stilul de viaţă şi alimentaţie, astfel încât să dai un randament mai mare la serviciu, dar şi să ai energie pentru ceea ce faci după program. În felul acesta, îţi va fi mai uşor să te ţii de obiceiurile care-ţi fac bine.

HOROSCOP 11 iulie - Peşti

Mercur începe azi să se mişte prin casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar. Acest lucru denotă faptul că îţi este destul de uşor să comunici cu cei dragi şi găsiţi lucruri pe marginea cărora să petreceţi timp de calitate unul împreună cu celălalt. Profită de oportunitatea acestui tranzit pentru descoperi hobby-uri pe care le aveţi în comun, care vă pot ajuta să vă cunoaşteţi unul celuilalt ceva mai bine dorinţele şi nevoile.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici