HOROSCOP 11 septembrie 2021. Lumea se întoarce azi pe dos pentru patru zodii. Doar pentru una revin lucrurile la normal

Luna din Scorpion aderă astăzi la o opoziţie cu Uranus retrograd din Taur şi la un trigon armonios cu Neptun retrograd din Peşti. În prima parte a zilei, zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) s-ar putea să aibă parte de unele evenimente care le iau prin surprindere, dar cel puţin în cazul Scorpionilor, tot răul este spre bine.

17986 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 11 septembrie 2021. Lumea se întoarce azi pe dos pentru patru zodii. Doar pentru una revin lucrurile la normal

HOROSCOP 11 septembrie 2021 - Berbec 

Trebuie să ai mare grijă astăzi la cât de mult cheltuieşti, mai ales în cazul în care ai un buget limitat. În cazul altor nativi(e), se recomandă la fel de multă atenţie şi în cazul unor manifestări precum gelozia şi posesivitate, care riscă să depăşească limita. A doua parte a zilei te găseşte într-o dispoziţie romantică. Simţi să oferi şi îţi doreşti afecţiune mai mult ca de obicei, ceea ce-i surprinde plăcut pe cei dragi.
 

HOROSCOP 11 septembrie 2021 - Taur

Se manifestă azi tensiuni între tine şi partenerul de viaţă. Este greu de spus de la ce pleacă, dar vestea bună este că a doua parte a zilei vă găseşte în toane mai bune. Poate că o vizită a prietenilor sau o ieşire împreună mai domoleşte spiritele şi pregăteşte terenul pentru o împăcare. În fond, trebuie doar să nu daţi curs unui schimb de replici acide atunci când simţiţi să aveţi o astfel de reacţie.
 

HOROSCOP 11 septembrie 2021 - Gemeni 

Oboseala şi stresul par să te fi ajuns din urmă, cu toate că ai încercat să te odihneşti peste săptămână ori să te eliberezi de energia negativă. Spre dup-amiază, nivelul tău de energie se îmbunătăţeşte treptat, ceea ce denotă faptul că, în final, s-ar putea să reuşeşti să-ţi duci la bun sfârşit treburile ori să faci puţină mişcare. Pe de altă parte, încearcă să nu tragi prea tare de tine, să nu te suprasoliciţi inutil.
 

HOROSCOP 11 septembrie 2021 - Rac 

Atât gaşca de prieteni, cât şi partenerul şi/ sau copiii îşi doesc astăzi să petreacă timp cu tine. Dacă te poţi vedea mâine cu cei dintâi, atunci alege să-ţi petreci această zi de sâmbătă cu persoana iubită şi/ sau cei mici. Astrele complotează pentru a avea parte de momente de calitate împreună, în care faceţi lucruri care vă vor asigura o grămadă de amintiri frumoase. Dă dovadă de spontaneitate sau intră în jocul celor dragi.
 

HOROSCOP 11 septembrie 2021 - Leu 

S-ar putea să mai ai azi treburi restante de rezolvat sau poate că ai program la serviciu, dar trebuie să ai grijă să nu uiţi de planurile cu cei dragi. Este de înţeles dacă nu te poţi sustrage de la sarcinile de muncă, dar după ce te eliberezi de ele, este important să petreci timp cu familia. Unele persoane au nevoie de tine, căci trec printr-o perioadă mai grea şi prezenţa ta poate face diferenţa.
 

HOROSCOP 11 septembrie 2021 - Fecioară 

Cu partenerul de viaţă comunici foarte bine şi se vede acest lucru cu ochiul liber; ajungeţi fără prea mare greutate la o viziune de compromis, care înglobează perspectivele amândurora. Nu acelaşi lucru se poate spune despre alţi interlocutori cu care porţi discuţii astăzi. Există riscul să se ajungă la tensiuni destul de mari, care vă pot afecta destul de mult relaţia. Poate că unele subiecte ar trebui lăsate pe altă dată, când spiritele se calmează.
 

HOROSCOP 11 septembrie 2021 - Balanţă 

S-ar putea ca astăzi să cheltuieşti mai mult decât ţi-ai propus, dar vestea bună este că apar şi oportunităţi de suplimentare a bugetului de weekend. Trebuie să ţii însă cont de faptul că acestea implică să-ţi sacrifici o parte din timpul liber, să înşeli aşteptările unor persoane apropiate, cărora poate că le-ai promis că veţi petrece timp împreună astăzi. Dar dacă îţi organizezi timpul bine, le vei putea face pe toate fără prea mari probleme.
 

HOROSCOP 11 septembrie 2021 - Scorpion 

În prima parte a zilei, s-ar putea să apară unele probleme de comunicare între tine şi persoana iubită, dar dacă laşi de la tine, s-ar putea să le poţi depăşi în timp util, fără ca planurile pe astăzi să fie afectate. Aşadar, lasă la o parte orgoliul şi deschide-te la dialog pentru ca tensiunile dintre voi să dispară. Ai mai multe de câştigat dacă încerci să dai dovadă de înţelegere, de toleranţă faţă de cel drag.
 

HOROSCOP 11 septembrie 2021 - Săgetător 

Sâmbăta aceasta s-ar putea să te surprindă destul de obosit(ă) după toate câte l-ai făcut săptămâna trecută şi nu-i exclus să mai ai treburi de făcut şi astăzi. Pe de altă parte, trebuie să nu uiţi de angajamentele pe care ţi le-ai făcut faţă de apropiaţi, mai ales în cazul în care s-a mai întâmplat să le amâni în săptămânile care au trecut. Dacă îţi analizezi programul, s-ar putea să poţi amâna unele sarcini.
 

HOROSCOP 11 septembrie 2021 - Capricorn 

Dacă şi prietenii, şi partenerul de viaţă, respectiv copiii insistă azi să petreci timp alături de ei, dar nu îţi asunge ziua pentru tine, este important să iei o decizie, căci dacă insişti să le faci pe toate, s-ar putea să nu iasă bine nimic. Dacă nu te-ai mai văzut de multă vreme cu prietenii sau poate că ai o şansă rară să te vezi cu un amic care locuieşte departe, profită de această oportunitate.
 

HOROSCOP 11 septembrie 2021 - Vărsător

Cu toate că este sâmbătă astăzi, s-ar putea să îţi fie greu să te împarţi între muncă şi familie, mai ales dacă ai şansa de a câştiga bani frumoşi în plus dacă lucrezi astăzi sau dacă iei avânt cu un proiect şi îl termini cu câteva zile înainte de termenul-limită. Încearcă să le explici apropiaţilor care este situaţia şi de ce anume ai vrea să amâni unele planuri pe care ţi le-ai făcut cu ei.
 

HOROSCOP 11 septembrie 2021 - Peşti

Atâta timp cât nu discuţi subiecte dificile cu cei dragi, se anunţă o zi bună la orizont. Niciunul dintre voi nu are, de fapt, dispoziţia necesară pentru a trata subiecte grele, care necesită negocieri pentru a se ajunge la o decizie de comun acord în privinţa lor, iar dacă vrei să forţezi lucrurile în această direcţie, s-ar putea să faci mai mult rău decât bine. Aşadar, s-ar putea să fie mai bine să aştepţi puţin.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici