HOROSCOP 12 aprilie. Luna Nouă în Berbec. Vin schimbări fundamentale în cariera şi relaţiile acestor zodii

Săptămâna începe cu un aspect de Lună Nouă în semnul Berbecului, prilej de noi începuturi pentru zodiile Cardinale, în plan personal (Berbec), profesional (Rac), partenerial (Balanţă) şi familial (Capricorn).

47030 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 12 aprilie. Luna Nouă în Berbec. Vin schimbări fundamentale în cariera şi relaţiile acestor zodii

HOROSCOP 12 aprilie

HOROSCOP 12 aprilie - Berbec 

 
Luna Nouă de astăzi se formează în chiar semnul naşterii tale, prilej numai bun ca, în următoarele două săptămâni, să te concentrezi mai mult asupra propriei persoane. Favorizate de către astre sunt, mai ales înnoirile de garderobă, tratamentele de înfrumuseţare sau vizitele la hairstylist. Poate părea ceva superficial, în aparenţă, dar vei vedea că încrederea de sine va avea numai de câştigat de pe urma atenţiei sporite pe care ţi-o acorzi ţie însuţi(ă). De asemenea, s-ar putea să constaţi că afişezi (şi) mai multă asertivitate în raport cu cei din jurul tău, atât la serviciu, cât şi în plan personal.
 

HOROSCOP 12 aprilie - Taur 

 
Luna Nouă de azi se manifestă plenar în casa subconştientului din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să te surprinzi mai des decât de obicei gândindu-te la trecut, la persoane şi situaţii benefice sau mai puţin benefice care nu mai fac parte din viaţa ta. Pe de altă parte, tot acest eveniment astral îţi dă forţa separării de conjuncturi şi oameni care nu îţi mai fac bine, care îţi influenţează prezentul şi viitorul într-o măsură prea mare. Dacă simţi că îţi produc reacţii care te surprind până şi pe tine, şi nu pozitiv, este momentul să iei atitudine.
 

HOROSCOP 12 aprilie - Gemeni 

 
Luna Nouă de astăzi se perfectează în casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup din horoscopul tău solar. Prin acest eveniment cosmic, astrele îţi semnalează faptul că este un moment mai mult decât oportun să te concentrezi pe noi începuturi. Vin din toate direcţiile semnale că trebuie să ai încredere în ziua de mâine, în faptul că lucrurile vor intra într-o oarecare stare de normalitate şi că îţi poţi relua iniţiativele abandonate sau puse în aşteptare. S-ar putea ca, în următoarele două săptămâni, să şi apară persoane în viaţa ta care te încurajează să continui pe direcţia aleasă.
 

HOROSCOP 12 aprilie - Rac  

 
Cu Luna Nouă în casa carierei din horoscopul tău general, nu vei avea dificultăţi în a afişa o atitudine proactivă la serviciu, implicată în tot felul de proiecte şi planurile pe care compania ta le va derula într-un viitor mai mult sau mai puţin apropiat. Pe de altă parte, există şi riscul ca asertivitatea să se transforme în altceva, într-un spirit de frondă care îţi poate atrage antipatii gratuite printre persoanele de la conducere, mai ales dacă nu ai cele mai bune argumente în favoarea teoriilor pe care le emiţi. Aşadar, trebuie să fii atent(ă) încotro se duce această atitudine.
 

HOROSCOP 12 aprilie - Leu 

 
Luna Nouă din casa filozofiei de viaţă încearcă să îţi transmită faptul că trebuie să dai dovadă de mai mult curaj, de un spirit de iniţiativă şi să nu te temi în faţa necunoscutului. Pe fondul acestui eveniment astral, nativii(ele) care pornesc într-o călătorie, mai ales pe distanţe mari, care demarează un proces birocratic complex sau care se apucă de cursuri ori susţin un examen important vor sta bine cu nervii în perioada următoare, dar li se recomandă să nu îşi asume riscuri şi să îşi cântărească atent orice pas înainte de a-l face. Graba riscă să le strice treaba.
 

HOROSCOP 12 aprilie - Fecioară 

 
Luna Nouă de astăzi se perfectează în casa banilor şi a relaţiilor din horoscopul tău solar, ceea ce constituie premisa unor colaborări şi proiecte de mare perspectivă, cu potenţial inovator. Aşadar, dacă demarezi ceva cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi, şansele de reuşită sunt mari, dar doar dacă gestionaţi atent raportul de forţe şi nu vă asumaţi riscuri inutile. Ar putea exista tentaţia de a vă asuma mai mult decât puteţi duce, de a exista lupte interne pentru putere care nu vor duce niciunde. Dar dacă faceţi eforturi să depăşiţi aceste capcane, veţi ajunge departe.
 

HOROSCOP 12 aprilie - Balanţă 

 
Luna Nouă de azi se formează în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, prilej numai bun de noi începuturi pe plan sentimental şi/ sau profesional. În cazul anumitor nativi(e), s-ar putea să fie vorba, mai degrabă, de o altă etapă în relaţii deja existente, iar în ceea ce îi/le priveşte pe alţii(tele), s-ar putea înfiripa o poveste de dragoste sau parteneriate cu persoane cu care n-au mai colaborat până acum. În orice caz, o bună parte din reuşitele şi beneficiile săptămânilor următoare vor veni din direcţia sectorului relaţional. Pe de altă parte, ai grijă la competiţia din interior şi exterior.
 

HOROSCOP 12 aprilie - Scorpion 

 
Luna Nouă de astăzi ocupă casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău solar, prilej numai bun să schimbi câte ceva în etica ta profesională şi în obiceiurile de alimentaţie, respectiv stil de viaţă. O idee bună ar fi aceea de a încerca să faci mai multă mişcare, indiferent dacă îţi este mai comod să faci exerciţii acasă, de exemplu, ori să faci plimbări prin parc. La locul de muncă, acest eveniment astral încurajează la mai multă asertivitate, la o racordare la tehnici noi de care, poate, te-ai ferit până acum. După ce învingi frica de necunoscut, vei vedea beneficiile.
 

HOROSCOP 12 aprilie - Săgetător  

 
Luna Nouă de azi se formează în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, ceea ce, pentru nativii(ele) acestui semn care au un partener, poate şi o familie, înseamnă că relaţia cu cei dragi iese dintr-o inerţie pe care au tot cultivat-o, fără să vrea, în ultima vreme. În cazul altor persoane născute în această zodie, s-ar putea să fie vorba despre mai multe ocazii de flirt sau chiar despre un interes (reciproc) pentru cineva anume. Dacă te afli în această situaţie, încearcă să te bucuri de experienţă şi nu grăbi lucrurile. Vor ajunge unde trebuie să ajungă.
 

HOROSCOP 12 aprilie - Capricorn 

 
Luna Nouă de astăzi se perfectează în casa familiei din horoscopul tău general, ceea ce face ca atmosfera de acasă să fie mai antrenantă, propice unor discuţii care să spargă sau măcar să pună la încercare nişte ziduri care s-au ridicat între tine şi cei dragi. Pe de altă parte, vor exista situaţii, în următoarele două săptămâni, când te apropii periculos de mult de o ceartă cu cei dragi. Aşadar, este important să tatonezi terenul, să vezi cât de departe se poate merge cu dezbaterile în ceea ce priveşte unele teme care au constitui în trecut motiv de ceartă aprinsă.
 

HOROSCOP 12 aprilie - Vărsător 

 
Luna Nouă de azi se manifestă plenar în casa comunicării din horoscopul tău solar, prilej cu care vei găsi mai uşor decât de obicei să inteeracţionezi cu cei din jur, dar mai ales să îţi aperi punctul de vedere şi să îţi faci părerile auzite. Trebuie să ţii însă cont de tonul pe care îl adopţi şi de limbajul tău nonverbal, pentru că există persoane care te-ar putea cataloga ca fiind condescendent(ă) sau, dacă nu, chiar agresiv(ă), cu toate că nu aceasta era intenţia ta, nu asta încercai să faci. Este important să te controlezi, să nu se ajungă prea departe.
 

HOROSCOP 12 aprilie - Peşti 

 
Luna Nouă de astăzi se perfectează în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău general, ceea ce face ca finanţele să fie una din preocupările tale principale în săptămânile care urmează. Nu vor lipsi din peisaj oportunităţile de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor prin intermediul investiţiilor, dar depinde de tine dacă alegi calea scurtă şi riscantă ori drumul lung, cu garanţii. Tentaţia este aceea de a opta pentru prima rută, dar s-ar putea ca, la capătul ei, să nu te alegi cu mare lucru, ba chiar să eviţi la limită pagube destul de mari.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici