HOROSCOP 12 AUGUST: Zodiile de Pământ, provocări cu final fericit. Vezi ce se întâmplă cu Gemenii

La mijlocul acestei săptămâni, Luna din Taur aderă la un aspect armonios de trigon cu Saturn retrograd din Capricorn, semn că zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) au parte azi de provocări cu un final fericit. Spre seară, Luna intră în Gemeni, punând reflectorul astral pe zodiile de Aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător). Ele se vor bucura de voie bună şi noroc.

10593 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 12 AUGUST: Zodiile de Pământ, provocări cu final fericit. Vezi ce se întâmplă cu Gemenii

Sursa FOTO: Profimedia

HOROSCOP 12 AUGUST BERBEC

Se întrevede un mijloc de săptămână bun pentru tine atât din punct de vedere profesional, cât şi financiar. S-ar putea, de exemplu, să ţi se delege un proiect cu potenţial mare din punct de vedere economic sau poate eşti recomandat(ă) pentru un alt fel de activitate care îţi asigură venituri suplimentare. În cazul altor nativi(e), care au derulat de curând activităţi orientate către profituri, s-ar putea ca azi să fie ziua în care intră în posesia onorariului. În orice caz, cert este că simţi că îţi sunt recunoscute eforturile şi că eşti răsplătit(ă) la justa ta valoare. Ţine-o tot aşa.

HOROSCOP 12 AUGUST TAUR 

Pe parcursul unei bune bucăţi din zi, Luna este încă în semnul naşterii tale, iar aspectele pe care le creează denotă faptul că te aşteaptă o zi reuşită. Eşti în toane bună şi activ(ă) din punct de vedere mental, ceea ce te ajută să profiţi în timp util de toate oportunităţile acestei zile. Spre seară, Luna intră în casa banilor, ceea ce denotă fie că îţi faci calculele pentru weekend ori concediu, fie că ai de-a face într-un fel sau altul cu finanţele în a doua parte a zilei. S-ar putea să apară oportunităţi financiare importante mâine, dis de dimineaţă.

HOROSCOP 12 AUGUST GEMENI

În prima jumătate a acestei zile, nu pari a fi în cea mai reuşită formă, dar totuşi tragi speranţe că toate lucrurile se vor aranja cumva în favoarea ta, că starea ta de spirit se va schimba în bine. Intuiţia ta se confirmă diseară, atunci când Luna trece în semnul naşterii tale şi îţi recapeţi buna dispoziţie, pe lângă doza suplimentară de energie, care promite să te ţină până la finele săptămânii inclusiv. Ceva din ceea ce se întâmplă diseară te pune în centrul atenţiei, iar acest lucru îţi face extrem de bine la moral şi la încrederea de sine.

HOROSCOP 12 AUGUST RAC

Aceasta este o zi propice să discuţi oportunităţi de colaborare sau perspectiva dezvoltării unor proiecte în asociere cu partenerul de viaţă şi/ sau alte persoane cu care împărtăşeşti valori şi idealuri. Dacă aveţi deja unele planuri de viitor în comun sau iniţiative, adunaţi-vă astăzi să discutaţi despre cum le-aţi putea extinde sau adapta la condiţiile actuale. În cazul altor nativi(e), poate fi vorba despre alte întâlniri care se vor dovedi a avea un efect bun pe termen lung. În a doua parte a zilei, Luna intră în casa subconştientului, ceea ce te face mai puţin extrovert(ă), ci mai degrabă introspect(ă).

HOROSCOP 12 AUGUST LEU

Din punct de vedere profesional, azi ai parte de vârful săptămânii în ceea ce priveşte randamentul. Jonglezi cu succes mai multe activităţi în acelaşi timp şi atragi atenţie pozitivă în direcţia ta prin realizările şi productivitatea de care dai dovadă. Nu te gândi însă că nu vor exista provocări; ele nu lipsesc din peisaj, dar le înfrunţi deschis, fără să stai pe gânduri. Dacă nu ţi-ai făcut planuri pe diseară, gândeşte-te la ceva cu prietenii. Luna trece în casa aferentă din harta ta solară, semnalând faptul că-ţi va prinde bine să îi revezi. Ba chiar s-ar putea să te inspire.

HOROSCOP 12 AUGUST FECIOARĂ

Dacă ziua de azi te prinde în concediu, fii sigur(ă) că vei avea parte de un mijloc de săptămână perfect, mai ales dacă îi ai aproape pe cei dragi. În cazul în care eşti single şi ai plecat în vacanţă cu prietenii, s-ar putea să te curteze cineva de o altă naţionalitate. Se poate spune aşadar că se creează premisele unei relaţii la distanţă. Astrele nu îi ocolesc nici pe cei care lucrează azi; în cazul în care nu ai dat dovadă de prea mult randament de dimineaţă, s-ar putea să recuperezi dup-amiază, când Luna intră în casa planului profesional.

HOROSCOP 12 AUGUST BALANŢĂ

Te aşteaptă o dimineaţă tihnită, numai bună să te ocupi de treburi casnice, să petreci timp cu familia sau să îi ajuţi la unele chestiuni gospodăreşti. În cazul unor nativi(e), prima parte a zilei s-ar putea să vină chiar cu o uşurare, cu rezolvarea unei probleme de familie sau locative. Oricare ar fi situaţia, cert este că te bucuri de linişte şi armonie în raport cu cei dragi. Diseară, Luna trece în casa călătoriilor, ceea ce îţi animă dorul de ducă. Poate se apropie data plecării în concediu ori nici nu ţi-ai făcut planuri în acest sens. Nu mai aştepta.

HOROSCOP 12 AUGUST SCORPION

Se anunţă o zi propice negocierilor, întâlnirilor de afaceri, discuţiilor în cadrul colaborărilor, parteneriatelor sau cu clienţii. Pe scurt, orice conversaţie purtată azi cu cei cu care lucrezi şi/ sau convieţuieşti este încurajată de astre şi sprijinită să ajungă la un numitor comun. Despre bani însă, ar fi mai indicat să vorbiţi diseară sau mâine dimineaţă. Luna trece atunci în casa finanţelor comune, ajutându-vă să gestionaţi mai bine derapajele de comunicare pe această temă. Pentru moment, concentraţi-vă pe construirea de planuri, strategii şi scenarii de evoluţie ale proiectelor comune sau chiar ale propriei relaţii. Veţi fi pregătiţi pentru orice aşa.

HOROSCOP 12 AUGUST SĂGETĂTOR

Mijlocul de săptămână aduce veşti bune pentru acei(le) nativi(e) ai(le) semnului care lucrează pe cont propriu sau care mai desfăşoară şi alte activităţi pe lângă funcţia de bază. Pentru că şi-au luat din timpul lor, ajung astăzi să primească un proiect destul de bănos. Ori poate că reuşesc să confecţioneze singuri(e) ceva de trebuinţă, ceea ce le permite să facă economii substanţiale. În a doua parte a zilei, fă-ţi însă timp pentru viaţa de cuplu. Luna migrează în casa aferentă din horoscopul tău general, subliniind nevoia de a petrece mai mult timp de calitate cu persoana iubită. Luaţi cina împreună.

HOROSCOP 12 AUGUST CAPRICORN

Ai un tonus de zile mari miercurea aceasta şi se vede din felul tău revigorant de a fi, din veselia molipsitoare şi din modul în care te raportezi la ceea ce îţi place să faci, la persoanele la care ţii. Iată aşadar un prilej bun să stai mai mult cu partenerul de viaţă şi/ sau copiii, să te bucuri de hobby-urile tale ori să faci activităţile care îţi plac la serviciu. În toate aceste situaţii eşti la înălţime. Spre seară, ia o masă uşoară, fă puţină mişcare şi pune-te să dormi devreme. Acestea sunt recomandările trecerii Lunii în casa sănătăţii.

HOROSCOP 12 AUGUST VĂRSĂTOR

Nu te împovăra cu prea multe sarcini în prima jumătate a acestei zile. Dacă nu trebuie să mergi la serviciu atunci sau eşti în concediu, las-o mai moale cu treburile sau cu excursiile. Este perfect normal să ai o zi de respiro, în care te bucuri pur şi simplu de compania celor dragi şi de aminitirile pe care vi le trezesc momentele pe care le trăiţi împreună în această dimineaţă. Spre seară, Luna trece pragul casei hobby-urilor, ceea ce te face mai energic(ă) şi jucăuş(ă), prilej bun să îţi faci planuri ceva mai antrenante pentru a doua parte a zilei.

HOROSCOP 12 AUGUST PEŞTI

Eşti activ(ă) azi în plan social, poate chiar mai mult decât în mod normal, iar acest lucru te ajută să îţi cultivi relaţiile deja existente, să formezi unele noi, să te laşi inspirat(ă) de ideile celorlalţi şi să le fii şi tu altora o muză, o sursă de revelaţii. Aşa se face că mijlocul de săptămână poate aduce pentru unii(le) oportunităţi de networking, angajamente sociale sau întâlniri cu prietenii prin intermediul cărora îşi fac noi cunoştinţe. În a doua jumătate a zilei, vibe-ul tău de schimbă graţie intrării Lunii în casa familiei. Vrei timp cu ai tăi sau cu tine.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici