HOROSCOP 12 decembrie. Totul e o poezie azi pentru aceste zodii. Care din ele însă riscă să fie deziluzionate

9774 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 12 decembrie. Totul e o poezie azi pentru aceste zodii. Care din ele însă riscă să fie deziluzionate

Luna din Scorpion formează azi un trigon armonios cu Neptun din Peşti, ceea ce face ca zodiile de apă (Rac, Scorpion, Peşti) să fie mai romantice, dar şi mai predispuse iluziilor. Tot azi, dar dup-amiază, aceeaşi Lună face o conjuncţie cu Venus, semn că totuşi ne vom bucura de mult romantism astăzi.

HOROSCOP 12 decembrie. - Berbec

Astrele îţi imprimă azi o stare de spirit mai degrabă introvertită decât extrovertită. Acest lucru nu ar trebui să te îngrijoreze prea tare, în sensul că asta nu trebuie să coincidă neapărat cu supărări sau melancolii diverse. Profită de această dispoziţie pentru a te evalua pe interior, pentru a (re)stabili echilibrul în universul tău emoţional. Mai ai nevoie şi de astfel de zile pentru a procesa momentele mai grele din săptămână, care şi-au lăsat amprenta.

HOROSCOP 12 decembrie - Taur

Astrele îţi activează azi abilităţi nebănuite de comunicare şi socializare. De regulă, nu eşti foarte vorbăreţ(aţă), dar ceva din atmosfera zilei, din persoanele cu care iei contactul te face să vorbeşti despre idealurile şi viziunile tale, despre planuri de viitor şi proiecte de grup. Asta te ajută să primeşti feedback care îţi va fi de folos în perioada următoare şi să îţi reîmprospătezi entuziasmul cu privire la iniţiative pe care le-ai amânat de ceva vreme.

HOROSCOP 12 decembrie - Gemeni

Astăzi s-ar putea să te întâlneşti cu oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor prin intermediul investiţiilor, cu toate că este duminică. Poate fi vorba de un proiect extra la serviciu sau de nişte ore suplimentare care se cunosc cât de curând la salariu. În orice caz, cert este că nu o duci deloc rău la nivel financiar şi nu vei avea de pătimit dacă intri puţin în resursele puse deoparte.

HOROSCOP 12 decembrie - Rac

Eşti într-o dispoziţie bună astăzi, aşa cum se şi cade într-o zi de duminică, iar dacă ar fi se ne luăm după astre, este clar că nu vor apărea motive de supărare care să îţi afecteze starea de spirit. Poate că se vor găsi pricini de discordie între tine şi ceilalţi, dar nu va fi vorba de ceva serios, care să îşi pună iremediabil amprenta asupra modului în care te simţi în propria piele azi.

HOROSCOP 12 decembrie - Leu

Şi tu pari a fi azi într-o dispoziţie destul de bună, cu toate că nu te exteriorizezi prea mult sau nu eşti la fel de deschis(ă) ca de obicei. Este una din acele zile în care eşti recunoscător(oare) pentru lucrurile bune din jurul tău, pentru cei dragi şi realizările tale, în care vrei mai degrabă să te relaxezi şi să te reechilibrezi după această săptămână grea. Ai tot dreptul să îţi acorzi timp ţie astăzi.

HOROSCOP 12 decembrie - Fecioară

Se întrevede o zi perfectă pentru tine, indiferent dacă alegi să ţi-o petreci cu partenerul de viaţă şi/ sau cu membrii cercului tău de apropiaţi. Eşti comunicativ(ă) şi deschis(ă), reuşeşti să vorbeşti pe limba tuturor, iar asta te ajută să depăşeşti diferenţe de caracter şi/ sau viziune pe care le credeai insurmontabile până acum. Iată deci o oportunitate bună să cauţi soluţii cu ceilalţi la probleme care vă vizează pe toţi în această perioadă complicată.

HOROSCOP 12 decembrie - Balanţă

Dacă lucrezi astăzi, se întrevede o zi în care vei da dovadă de un randament care te va surprinde până şi pe tine. Ai multe de oferit azi pe plan profesional, chiar dacă a trecut peste tine o săptămână dificilă şi aglomerată. În cazul în care eşti liber(ă) astăzi, profită de timpul liber pe care îl ai la dispoziţie pentru a face mişcare, pentru a explora modalităţi de a te odihni activ, practicând un sport.

HOROSCOP 12 decembrie - Scorpion

Ai o stare de spirit perfectă astăzi, numai bună să profiţi la maximum de acest final de săptămână. Ea se poate datora timpului petrecut cu persoana iubită sau copiilor, care te energizează şi-ţi aduce zâmbetul pe buze chiar şi în momentele cele mai dificile. Dacă regulile de protecţie din localitatea ta permit, ieşi prin natură astăzi sau undeva într-o localitate de lângă casă, unde poţi să îţi schimbi peisajul cu unul pitoresc, care-ţi reumple bateriile.

HOROSCOP 12 decembrie - Săgetător

Se întrevede azi o zi numai bună de petrecut în familie. Astrele anunţă o seamă de momente frumoase şi timp de calitate în raport cu cei dragi. Pe de altă parte, s-ar putea să intervină şi nişte momente de nostalgie, în sensul în care anumite situaţii îţi aduc aminte de trecut, de persoane care poate nu mai sunt şi de care ţi-e dor. Iată un motiv în plus să profiţi la maxim de această zi.

HOROSCOP 12 decembrie - Capricorn

Comunici astăzi eficient cu oricine intri în contact, dar mai ales cu partenerul de viaţă şi cu rudele apropiate. Ştii când să laşi de la tine şi când să insişti, când să asculţi şi când să vorbeşti. În felul acesta, consolidezi conexiunea pe care o ai cu cei din jurul tău şi depăşiţi eventualele probleme care au apărut peste săptămână sau care vă bântuie deja de ceva vreme, de mai mult timp. Dialogurile sunt recomandate.

HOROSCOP 12 decembrie - Vărsător

Deşi este duminică astăzi, s-ar putea să te întâlneşti cu oportunităţi financiare din activităţi extraprofesionale pe care le derulezi în domeniul tău de activitate sau într-un alt câmp al muncii, cu care cochetezi mai degrabă în timpul liber. În orice caz, cert este că te ajută să-ţi suplimentezi bugetul, astfel încât să nu îţi fie teamă să faci ceva cu totul spontan în acest final de săptămână. Este sigur, financiar vorbind, să-ţi faci un hatâr.

HOROSCOP 12 decembrie - Peşti

Şi tu te numeri astăzi printre nativii(ele) care au parte de o zi excelentă, cu bună dispoziţie, spontaneitate şi multă veselie acasă. Cu toate că vremurile pe care le trăim sunt departe de a fi fericite, reuşeşti să te bucuri însă de timpul tău liber, fie prin intermediul hobby-urilor, al momentelor de calitate cu partenerul de viaţă şi/ sau copiii sau al activităţilor care îmbină pasiunile şi pe cei dragi. Îţi merge foarte bine azi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici