HOROSCOP 12 iulie. Intuiţia fereşte zodiile de primejdii. Care este mesajul pentru tine?

Mercur din Rac face azi un trigon armonios cu Neptun retrograd din Peşti, ceea ce le face ca intuiţia zodiilor de Apă (Rac, Scorpion, Peşti) să le transmită nişte mesaje importante, care le pot ajută să se ferească de probleme sau să rezolve unele deja existente.

18707 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 12 iulie. Intuiţia fereşte zodiile de primejdii. Care este mesajul pentru tine?

HOROSCOP 12 iulie. Intuiţia fereşte zodiile de primejdii. Care este mesajul pentru tine?

HOROSCOP 12 iulie Berbec

S-ar putea ca astrele să te facă mai sensibil(ă) astăzi decât de obicei, iar acest lucru este vizibil mai ales în raport cu cei dragi. Alături de ei, însă, nu trebuie să îţi fie teamă de faptul că s-ar putea profita de această dispoziţie pe care o ai. În alte contexte, pe de altă parte, s-ar putea să apară unele situaţii în care s-ar putea ca cineva să te încerce să te impresioneze pentru a obţine nişte beneficii de la tine. Aşadar, este important să fii selectiv(ă) cu persoanele cărora le arăţi această parte a ta, să nu te expui.

 

HOROSCOP 12 iulie Taur

Se întrevede astăzi o zi numai bună de petrecut cu prietenii, cu atât mai mult dacă vă petreceţi concediul împreună. În cazul în care nu aţi mai vorbit de multă vreme sau aveţi nişte proiecte împreună, s-ar putea ca astăzi să te surprindă cu o veste bună la telefon, printr-un e-mail sau dacă vă întâlniţi undeva în oraş. În cazul altor nativi(e), această zi s-ar putea să le ofere oportunitatea de a cunoaşte persoane noi, care le împărtăşesc viziunile şi idealurile şi care s-ar putea să le ofere nişte sfaturi valoroase în ceea ce priveşte unele proiecte avute pe rol.

 

HOROSCOP 12 iulie Gemeni

S-ar putea să te intersectezi astăzi cu nişte oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii prin intermediul investiţiilor. Cel mai probabil vin prin intermediul sarcinilor de care te ocupi la locul de muncă sau graţie unor proiecte suplimentare care îţi apar în cale. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de o relaţie apropiată cu unul dintre superiori, caer se traduce prin şansa de a dezvolta ceva împreună pe plan extraprofesional, dar în acelaşi domeniu de activitate. În orice caz, se vede că te mişti într-o direcţie bună atât la serviciu, cât şi financiar.

 

HOROSCOP 12 iulie Rac

Eşti într-o stare de spirit foarte bună şi acest lucru se vede din modul în care gândeşti. Sau poate că felul în care vezi lucrurile care ţi se întâmplă acum influenţează în mod pozitiv dipoziţia pe care o ai astăzi. În orice caz, se vede cât se poate de clar că eşti într-o formă excelentă. De o zi bună au parte mai ales nativii(ele) acestui semn care sunt în concediu, peste hotare mai ales sau la mare distanţă de casă, ori aceia(lea) care susţin restanţe sau se ocupă de procese birocratice complexe. Vor reuşi să obţină ceea ce şi-au propus.

 

HOROSCOP 12 iulie Leu

S-ar putea să percepi astăzi mai uşor decât de obicei mesajele pe care ţi le transmite vocea interioară. Instinctul îţi spune ce să faci într-o situaţie sau alta cu care te întâlneşti astăzi şi parcă îţi este mai uşor să decodifici semnalele pe care le primeşti la cei din jurul tău. Aşadar, trebuie să ai mai multă încredere în legătură cu ceea ce îţi spune intuiţia cu privire la evenimentele şi persoanele cu care te întâlneşti azi. Stai departe de energiile cu care nu rezonezi şi vei vedea că ai ales bine atunci când ai decis să păstrezi o distanţă.

 

HOROSCOP 12 iulie Fecioară

Dacă încă nu ţi-ai făcut planuri cu prietenii şi/ sau partenerul de viaţă pentru vara aceasta, se anunţă o zi bună pentru a pune la punct ceva, mai ales în cazul în care se apropie cu paşi repezi momentul încare luaţi concediu. Păreţi să fiţi pe aceeaşi lungi de undă în legătură cu multe aspecte, ceea ce înseamnă că nu vă va fi deloc greu să faceţi un plan care să îi mulţumească pe toţi. În cazul altor nativi(e), s-ar putea să fie vorba, mai degrabă, despre proiecte importante de viitor cu partenerul sau alte persoane apropiate, de ordin profesional.

 

HOROSCOP 12 iulie Balanţă

Te numeri astăzi printre nativii(ele) care dau dovadă de un randament de invidiat la locul de muncă. Poate că este produsul unei planificări riguroase din ultimele zile sau poate că te motivează ceva să fii activ(ă) pe plan profesional. Oricare ar fi sursa aceste productivităţi, este cert că vei finaliza mai multe sarcini decât te-ai fi aşteptat pentru în această zi. Încearcă totuşi ai grijă şi de tine, căci rişti să-ţi epuizezi nivelul de energie prea devreme şi să rămâi în urmă cu activităţile pe care le ai pe agendă în următoarele zile. Încearcă să fii măsurat(ă) în ce faci.

 

HOROSCOP 12 iulie Scorpion

Se întrevede azi o zi în care eşti bine pe toate planurile. În viaţa sentimentală şi în raport cu copiii, ai parte de bună înţelegere, căci există unele aspecte foarte importante care vă ajută să rezonaţi şi să treceţi peste eventualele diferenţe care apar pe parcurs. La serviciu, dai dovadă de creativitate în raport cu sarcinile primite şi găseşti nişte soluţii originale pentru situaţiile cu care te confrunţi. În cazul în care începe azi oficial concediul pentru tine, fii sigur(ă) că va fi unul care îţi va prinde foarte bine, fix aşa cum ţi-ai imaginat şi ai plănuit să fie.

 

HOROSCOP 12 iulie Săgetător

În cazul în care ai trecut printr-o perioadă dificilă pe plan familial, s-ar putea ca lucrurile să intre în normalitate de azi încolo, când se mai liniştesc apele între tine şi acele persoane dragi cu care avut ceva de împărţit în ultima perioadă. Pe de altă parte, rămân nişte puncte sensibile, de care ar fi bine să ţii cont, mai ales dacă vrei să porţi unele discuţii cu rudele. În caz contrar, s-ar putea ca această ameliorare să nu fie altceva decât o acalmie, liniştea dinaintea unui alt dezastru de proporţii. Încearcă aşadar să laşi unele subiecte pe altă dată.

 

HOROSCOP 12 iulie Capricorn

Comunici astăzi foarte bine cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care desfăşori activităţi profesionale. Să vede că vă doriţi aceleaşi lucruri şi, mai mult decât atât, că aveţi idei similare despre cum să ajungeţi acolo. Pe de altă parte, s-ar putea să existe anumite momente în care te simţi presat(ă) orecum să le dai dreptate, dar poate că crezi altceva şi nu ai vrea să faci notă discordantă. În contexte ca acestea, să ştii că s-ar putea să fie nevoie de o altă viziune mai mult decât de un consens care nu vede unele puncte slabe riscante.

 

HOROSCOP 12 iulie Vărsător

Se întrevede azi o zi în care te intersectezi cu şanse importante de câştig, iar acestea s-ar putea să vină cel mai probabil prin intermediul unor activităţi extraprofesionale, care se derulează în domeniul tău principal de activitate sau într-un sector cu care te îndeletniceşti doar câteodată. S-ar putea să nu fie vorba de sume prea mari, deci ai grijă cu cheltuielile, dar simţi oricum că s-a adăugat ceva la buget şi poţi să îţi permiţi unele lucruri care nu se aflau pe lista ta de cumpărături. Pe de altă parte, este important să dai dovadă de cumpătare în toate privinţele.

 

HOROSCOP 12 iulie Peşti

Eşti într-o stare foarte bună de spirit, iar sectorul sentimental sau relaţia cu copiii ar putea constitui motivul pentru care eşti într-o dispoziţie atât de reuşită astăzi. Sau, dacă eşti single, este posibil să ai parte azi de mai multă atenţie din parte admiratorilor(oarelor), ceea ce îţi dă un plus de încredere în propria persoană. Oricum ar sta lucrurile, este clar că te simţi bine în pielea ta şi atragi în direcţia ta doar lucruri frumoase şi realizări pe care le meriţi cu prisosinţă. Ai grijă totuşi să păstrezi o viziune realistă pe care să încerci să o exersezi regulat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici