HOROSCOP 12 MAI, Vineri - Mercur retrograd se amestecă cu Saturn şi Venus. Ce rezervă prima zi de weekend zodiilor

Mercur retrograd în Taur se conectează cu Saturn în Peşti. Acesta este un moment bun pentru a ne organiza. S-ar putea să ne întâlnim cu vechi prieteni, prilej cu care putem deveni generoşi şi optimişti.

2705 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 12 MAI, Vineri - Mercur retrograd se amestecă cu Saturn şi Venus. Ce rezervă prima zi de weekend zodiilor

HOROSCOP 12 MAI 2023

HOROSCOP 12 MAI - Berbec

Mercur retrograd în Taur se conectează cu Saturn în Peşti, fapt ce vă aduce mai aproape de vechi prieteni. Va trebui să luaţi în considerare o pregătire în prealabil ca sa petreceţi ziua într-un mod desăvârşit.

HOROSCOP 12 MAI - Taur

Mercur este retrograd în zodia ta, Taur, fapt ce te pune într-o dispoziţie introspectivă. Este posibil să vă mişcaţi mai încet decât de obicei. Sprijinul prietenilor tăi se poate simţi deosebit de important

HOROSCOP 12 MAI - Gemeni

Planeta ta conducătoare, Mercur, este retrogradă în Taur, încurajându-te să încetineşti şi să te odihneşti.

HOROSCOP 12 MAI - Rac

S-ar putea să reelaboraţi planurile de viitor, deoarece Mercur retrograd în Taur se conectează cu Saturn în semnul de apă Peşti. Mercur se amestecă, de asemenea, cu Venus în zodia ta, Rac, ceea ce te-ar putea găsi să te reconectezi cu oameni cu care îţi place să petreci timpul.

HOROSCOP 12 MAI - Leu

Mercur retrograd în Taur se aliniază cu Saturn în Peşti, ceea ce determină să vă reevaluaţi atent situaţia financiară sau planurile de carieră. Luna se conectează, de asemenea, cu Venus în Rac, încurajându-vă să vă faceţi mult timp pentru a vă odihni.

HOROSCOP 12 MAI - Fecioară

S-ar putea să te întâlneşti cu vechi prieteni, însă mare atenţie la planurile de viitor! Este timpul să te mai relaxezi şi să trăieşti clipa.

HOROSCOP 12 MAI - Balanţă

Mercur retrograd în Taur aduce un val neaşteptat de popularitate pentru nativii Balanţă.

HOROSCOP 12 MAI - Scorpion

Mercur este retrograd în zodia ta opusă Taur, iar astăzi se conectează cu Saturn în Peşti, ceea ce te-ar putea găsi pe tine şi pe partenerii tăi angajaţi în discuţii aprinse despre viitor şi împărţirea responsabilităţilor.

HOROSCOP 12 MAI - Săgetător

Mercur retrograd în Taur se conectează cu Saturn în Peşti, ceea ce vă poate găsi reorganizându-vă programul. Mercur se aliniază, de asemenea, cu Venus în Rac şi este posibil să reluaţi sau să îmbunătăţiţi un proiect din trecut.

HOROSCOP 12 MAI - Capricorn

Mercur este retrograd în Taur, iar astăzi se conectează cu planeta conducătoare Saturn în Peşti, astfel s-ar putea să te întâlneşti cu vechi prieteni în cursul zilei.

HOROSCOP 12 MAI - Vărsător

Mercur retrograd în Taur se conectează cu planeta dumneavoastră conducătoare Saturn din Peşti, ceea ce vă poate găsi reelaborarea planurilor cu privire la situaţia voastră de viaţă. De asemenea, Mercur se aliniază cu Venus în Rac şi este posibil să restabiliţi un obicei sănătos.

HOROSCOP 12 MAI - Peşti

Mercur retrograd în Taur se conectează cu Saturn, care se află în zodia voastră, Peşti, iar tu te bucuri de ceva ce îţi place.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici