HOROSCOP 13 august – Patru zodii trebuie să-şi aleagă atent cuvintele. Fac declaraţii care le pot costa scump

Luna din Peşti face azi o opoziţie la Mercur din Fecioară, astfel că zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) s-ar putea simţi puse în faţa unei alegeri dificile.

15457 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 13 august – Patru zodii trebuie să-şi aleagă atent cuvintele. Fac declaraţii care le pot costa scump

HOROSCOP 13 august – Berbec 

 
S-ar putea ca senzaţia de oboseală cu care te confrunţi astăzi să îţi pună la încercare abilitatea de a-ţi ţine promisiunile făcute faţă de ceilalţi. Cel mai probabil, este vorba de o stare de surmenare emoţională, de stresul care te-a afectat în ultimele zile. Este important să îţi dai timp şi ţie, să te asiguri că te refaci aşa cum se cuvine pentru săptămâna care urmează. În caz contrar, nu îţi va fi deloc uşor.
 

HOROSCOP 13 august – Taur

 
Angajamentele pe care ţi le-ai luat faţă de prieteni s-ar putea să nu îţi permită să petreci la fel de mult timp cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copiii astăzi. În cazul altor nativi(e), chiar s-ar putea să fie nevoie să renunţe la unele activităţi cu prietenii pentru a-ţi putea respecta angajamentele luate faţă de prieteni, cu care nu au mai petrecut de mult timp de calitate. Caută totuşi să nu dezamăgeşti pe nimeni.
 

HOROSCOP 13 august – Gemeni

 
S-ar putea să ai şansa astăzi de a petrece mai mult timp, într-un cadru neoficial, cu cineva important în comunitate, la locul de muncă sau în domeniul în care activezi, dar trebuie să ai grijă cum gestionezi acest lucru în raport cu familia, mai ales dacă le-ai promis şi lor unele lucruri. Aşadar, trebuie să ai grijă să nu procrastinezi, să te asiguri că nu pierzi timp pe care l-ai putea folosi în mod constructiv.
 

HOROSCOP 13 august – Rac

 
Încerci să înţelegi anumite puncte de vedere cu care nu eşti de acord, să vezi unele situaţii dintr-o altă perspectivă decât ceva cu care eşti obişnuit(ă), dar felul în care te exprimi s-ar putea să nu dea de înţeles faptul că faci aceste eforturi. Aşadar, poate că nu este cel mai bun moment din săptămână în care să abordezi unele subiecte sensibile cu cei de lângă tine. Va veni un moment ceva mai favorabil curând.
 

HOROSCOP 13 august – Leu

 
Din punct de vedere financiar, s-ar putea să nu fii într-o poziţie prea bună astăzi. Poate că ai început finalul de săptămână cu un buget mai redus sau poate că ai cheltuit ieri mai mult decât ar fi fost cazul. Oricare ar fi situaţia, cert este că trebuie să ai grijă să nu te hazardezi, să nu te întinzi mai mult decât te ţine plapuma. Altfel, s-ar putea să fie nevoie de compromisuri săptămâna viitoare.
 

HOROSCOP 13 august – Fecioară

 
Partenerul de viaţă se aşteaptă astăzi la o altfel de atitudine din partea ta. Poate că nu îţi exprimi sentimentele aşa cum şi-ar dori ori ceri lucruri pe care, cel puţin în acest moment, nu ţi le poate da. Aşadar, rişti să pui unele presiuni prea mari pe relaţia voastră astăzi, iar din acest motiv, s-ar putea să evoluaţi în direcţia unui moment de tensiune pe care l-aţi fi putut evita. Dă dovadă de deschidere.
 

HOROSCOP 13 august – Balanţă

 
S-ar putea să te numeri şi tu astăzi printre nativii(ele) care au făcut faţă destul de greu săptămânii care stă să se încheie, iar din acest motiv, s-ar putea să te resimţi destul de puternic astăzi. Aşadar, oricare ar fi planurile tale pentru astăzi, este important să te asiguri că rezervi o parte din zi şi odihnei. Ai nevoie de acest lucru mai ales dacă ai programate unele angajamente ferme în decursul zilei de mâine.
 

HOROSCOP 13 august – Scorpion 

Ai angajamente ferme astăzi faţă de partenerul de viaţă şi/ sau cei mici, dar acest lucru nu trebuie să însemne neapărat că nu ai timp de activităţi cu prietenii dacă acestea se ivesc  în mod spontan. Trebuie doar să ai grijă cum îţi gestionezi timpul şi să rezişti tentaţiei de a procrastina. În asemenea situaţii, trebuie să îţi ordonezi atent programul dacă vrei să poţi participa la cât mai multe activităţi împreună cu cei dragi.
 

HOROSCOP 13 august – Săgetător 

Ai astăzi multe lucruri de făcut cu familia, de la activităţi de timp liber care vă aduc împreună la treburi gopodăreşti de care nu aţi apucat poate să vă ocupaţi în zilele anterioare. Aşadar, s-ar putea să nu ai parte de prea mult timp la dispoziţie pentru a ieşi într-un cadru neoficial cu superiorii sau cu alte persoane importante din comunitate şi/ sau de la locul de muncă. Dar dacă te organizezi atent, poate reuşeşti.
 

HOROSCOP 13 august – Capricorn 

Ai un fel de a gândi foarte bine structurat şi există un motiv pentru care ai anumite idei, dar s-ar putea ca acest lucru să nu reiasă neapărat din modul în care comunici cu ceilalţi. S-ar putea, de exemplu, să experimentezi momente de trac atunci când ar trebui să te exprimi sau invers, să vorbeşti când ar fi mai bine să asculţi. Aşadar, unele discuţii în care ţi-ai pus speranţe mari nu merg prea bine.
 

HOROSCOP 13 august – Vărsător

 
Din punct de vedere financiar, există posibilitatea ca lucrurile să nu stea prea bine pentru tine astăzi. Poate că ţi-ai luat angajamente de weekend care implică unele cheltuieli pe care nu ţi le permiţi în mod confortabil sau poate că ai făcut peste săptămână unele excese care cer astăzi unele compromisuri. Oricare ar fi situaţia, cert este că se pretează mai multă atenţie la modul în care uzezi de finanţele tale în zilele care urmează.
 

HOROSCOP 13 august – Peşti 

Luna este astăzi în semnul naşterii tale şi îţi scoate la iveală latura sensibilă, care se lezează destul de uşor. Aşadar, s-ar putea ca atitudine uşor rece, destul de critică a partenerului să te lezeze destul de uşor. Aşadar, trebuie să fii atent(ă) la lucrurile pe care tinzi să le iei în nume personal. S-ar putea să fi fost vorba doar de o remarcă făcută cu sensul de a te ajuta să depăşeşti un complex.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici