HOROSCOP 13 februarie. Certuri urmate de împăcări de scurtă durată pentru o zodie din patru. Se cer depuse eforturi în relaţii

Luna din Rac aderă azi la două opoziţii cu Marte şi Venus din Capricorn şi la un trigon armonios cu Neptun din Peşti. Pentru zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) se arată o zi cu tensiuni la orizont, care se mai calmează, pentru Raci cel puţin, în a doua parte a zilei. Este nevoie însă de eforturi susţinute pentru a evita astfel de episoade pe viitor.

7219 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 13 februarie. Certuri urmate de împăcări de scurtă durată pentru o zodie din patru. Se cer depuse eforturi în relaţii

HOROSCOP 13 februarie. Certuri urmate de împăcări de scurtă durată pentru o zodie din patru. Se cer depuse eforturi în relaţii

HOROSCOP 13 februarie - Berbec

Trebuie să ai mare grijă astăzi cum îţi gestionezi timpul, mai ales dacă ai nişte lucruri de rezolvat la serviciu sau de la biroul de acasă. Oricare ar fi situaţia în care te afli, cert este că se poate rezolva orice dacă îţi prioritizezi activităţile. Chiar şi familia se va dovedi mai înţelegătoare decât te-ai aştepta dacă le explici care-i motivul pentru care eşti nevoit(ă) să amâni o parte din anagajamente luate faţă de ei.

HOROSCOP 13 februarie - Taur 

Este posibil să apară azi unele tensiuni între tine şi unii interlocutori, deci caută să eviţi contextele care te-ar putea aduce în situaţia unor polemici care, de fapt, nu au nicio miză. Spiritele, vei vedea, se vor mai calma spre finalul zilei şi s-ar putea să găsiţi lucruri în comun pe care nu le-aţi realizat până acum sau care vă aduc din nou pe aceeaşi lungime de undă. Evită totuşi să torni gaz pe foc.

HOROSCOP 13 februarie - Gemeni

Există tendinţa să cheltuieşti astăzi mai mult decât îţi este confortabil sau poate că eşti nevoit(ă) să cumperi unele lucruri care nu se aflau pe lista de cumpărături. Vestea bună este că reuşeşti să compensezi mai târziu golurile create în buget, fie printr-o oportunitate de proiect la serviciu, fie prin nişte oferte care te ajută să faci unele economii. În orice caz, lucrurile stau ceva mai bine decât păreau la începutul acestei zile de duminică.

HOROSCOP 13 februarie - Rac 

S-ar putea să se contureze azi unele tensiuni între tine şi partenerul de viaţă. Încearcă să ţii lucrurile sub control între tine şi cel drag pentru că a doua parte a zilei s-ar putea să vină la pachet cu sentimente mai bune. Mai exact, seara de duminică te surprinde într-o dispoziţie bună, semn că revii până atunci pe aceeaşi frecvenţă cu persoana iubită, că ajungeţi la o concluzie în legătură cu un subiect oarecum spinos.

HOROSCOP 13 februarie - Leu

În prima parte a zilei, nivelul tău de energie pare destul de scăzut, semn că nu ai apucat să îţi aduni prea bine forţele ieri. Aşadar, este imperios necesar ca astăzi să îţi faci timp pentru odihnă, mentală mai ales dacă ai avut parte de mult stres la serviciu în ultimele zile. Încearcă să gâdeşti pozitiv şi să te concentrezi pe timpul liber de astăzi, dar şi pe proiectele pe care le ai în viitorul apropiat.

HOROSCOP 13 februarie - Fecioară 

Poate fi greu astăzi să împaci şi preocupările de moment şi planurile de viitor ori pe cele care îi implică şi alte persoane. Pe de altă parte, trebuie să ţii cont că ţi-ar prinde bine să petreci timp cu prietenii, mai ales dacă nu v-aţi văzut de multă vreme. O întâlnire cu ei te va ajuta să vezi anumite chestiuni din alte unghiuri şi să capeţi mai multă încredere în viziunea ta despre viitor.

HOROSCOP 13 februarie Balanţă 

Dacă mai ai astăzi treabă de făcut, există riscul să te trezeşti cu reproşuri din partea celor dragi. Pe de altă parte, ai spor în tot ceea ce întreprinzi şi te bucuri de un nivel de productivitate nesperat de ridicat pentru acest moment din săptămână. Ar fi indicat să profiţi de el dacă nu poţi lăsa unele lucruri pe altcândva şi să le explici celor dragi cum stau lucrurile de fapt pentru a evita tensiunile.

HOROSCOP 13 februarie - Scorpion

Se pot naşte tensiuni astăzi în raport cu unele persoane cu care intri astăzi în conversaţie. Poate că ar fi mai bine dacă ai evita subiectele spinoase, astfel încât să nu îţi asumi riscul unor discuţii în contradictoriu care îţi pot strica duminica. În raport cu partenerul şi/ sau cu copiii, eşti însă pe aceeaşi lungime de undă, ceea ce garantează că vă veţi bucura de momente frumoase şi de calitate unii în compania celorlalţi.

HOROSCOP 13 februarie - Săgetător

Trebuie să ai grijă astăzi la cheltuieli, căci există riscul de a merge mai departe decât îţi este confortabil momentan în ceea ce priveşte bugetul. Legea compensaţiei funcţionează însă bine, iar dacă finanţele nu sunt punctul tău forte azi, în familie totul pare să meargă bine. Unii(ele) nativi(e) chiar ar putea primi un ajutor material din partea celor dragi pentru a depăşi un moment de cumpănă. Trebuie să îşi găsească puterea de a-l solicita apropiaţilor.

HOROSCOP 13 februarie - Capricorn

Există riscul să ajungi la unele replici dureroase azi în raport cu persoana iubită, dar dacă gestionezi cu atenţie momentele de tensiune, vei vedea că nu a fost decât ceva trecător, care putea fi evitat. Mărturie în acest sens stă faptul că după-amiaza acestei zile vă surprinde într-o dispoziţie bună şi pe fundalul unei atmosfere armonioase. Aşadar, caută să laşi unele subiecte de discuţie pe altă dată, când există disponibilitate la compromis de ambele părţi.

HOROSCOP 13 februarie - Vărsător

Oboseala şi stresul îşi spun cuvântul astăzi, motiv pentru care s-ar putea să nu ai chiar cea mai bună dispoziţie din lume în această duminică. S-ar putea să te mai energizeze, însă, o oportunitate de a realiza chiar astăzi un câştig frumuşel, dacă eşti dispus(ă) să sacrifici puţin din timpul tău liber. Aşadar, încearcă să îţi organizezi agenda şi să vezi dacă poţi face loc unei activităţi care te-ar putea ajuta să îţi consolidezi bugetul.

HOROSCOP 13 februarie - Peşti

S-ar putea să nu îţi ajungă astăzi timpul să te vezi şi cu prietenii, să petreci şi timp cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copiii. La un moment dat, spre după-amiază, îţi vei da seama unde te trage inima şi căror relaţii ar trebui să le acorzi mai mult din atenţia ta. În fond, unele activităţi pot fi mutate într-o altă zi, astfel încât să fii aproape de cei care au nevoie de tine.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici