HOROSCOP 13 ianuarie 2022. Confruntare dureroasă cu realitatea pentru zodii. Nu-şi doreau ca lucrurile să evolueze aşa

Luna intră azi în Gemeni şi face un careu tensionat cu Jupiter din Peşti, dovadă că zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) şi-au făcut speranţe prea mari într-o privinţă sau alta, iar acum se lovesc de realitate.

5291 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 13 ianuarie 2022. Confruntare dureroasă cu realitatea pentru zodii. Nu-şi doreau ca lucrurile să evolueze aşa

HOROSCOP 13 ianuarie 2022 - Berbec

Trebuie să ai mare grijă azi căror informaţii le dai importanţă, căci se învârt în jurul tău tot felul de zvonuri şi bârfe care te-ar putea face să spui sau să acţionezi în moduri pe care ai purea ajunge să le regreţi mai devreme sau mai târziu. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de o sensibilitate accentuată, care îi influenţează pe nativii(ele) acestui semn că ia în nume personal vorbe şi/ sau acţiuni pe care altfel le-ar fi ignorat. Aşadar, trebuie să fii foarte atent(ă) pe viitor, să nu te încrezi în alţii mai mult decât în tine.

HOROSCOP 13 ianuarie 2022 - Taur 

Nu este un moemnt potrivit în care să faci investiţii în proiecte de grup sau în planuri personale de viitor. Există riscul să fi analizat într-un mod superficial perspectivele acestor iniţiative, motiv pentru care rişti să te alegi cu unele pagube pe care le-ai fi putut evitat. În cazul altor nativi(e), răul a fost făcut deja, ceea ce înseamnă că sunt puşi(se) astăzi în faţa unei situaţii în care trebuie să ia o decizie grea cu privire la viitorul acestor proiecte şi planuri. În contextul de faţă, trebuie să cântărească foarte bine lucrurile înainte să facă ceva cu caracter definitiv.

HOROSCOP 13 ianuarie 2022 - Gemeni 

S-ar putea ca, la locul de muncă, să ai parte azi de tot felul de presiuni. În unele cazuri, ar putea fi vorba de aşteptări prea ridicate din partea superiorilor, care sunt destul de evidente, iar în alte situaţii, nativii(ele) acestui semn par să se lupte cu senzaţia că nu deţin setul de aptitudini şi experienţa necesară pentru a face faţă responsabilităţilor pe care le implică poziţia pe care o au la serviciu. În orica caz, nu este uşor să faci faţă presiunilor de astăzi, dar dacă încerci să dai dovadă de profesionalism în toate, nu va fi chiar imposibil.

HOROSCOP 13 ianuarie 2022 - Rac 

S-ar putea ca ziua de joi să nu te găsească în cea mai bună stare de spirit. Probabil că prima parte a săptămânii ţi-a pricinuit unele supărări destul de mari sau poate că ţi-ai adus tu aminte de ceva din trecut, care a rămas nerezolvat. Oricare ar fi situaţia, este clar că trebuie să ai mai multă grijă cum gestionezi unele trăiri şi sentimente. Ai senzaţia astăzi să le supradimensionezi, să le laşi prea mult să te afecteze. Încearcă să vezi ce se poate face pentru a le aborda cu mai mult pragmatism, cu o atitudine un pic mai detaşată.

HOROSCOP 13 ianuarie 2022 - Leu 

Nu eşti prea mulţumit(ă) de modul în care evoluează unele proiecte şi relaţii în care ai investit mult în ultima vreme şi pentru care ţi-ai făcut speranţe mari în perioada care urmează. S-ar putea, însă, ca piedicile să nu ţi se datoreze ţie, ci să aibă de-a face cu factori care nu ţin de tine, poate nici de celelalte persoane implicate în aceste relaţii sau proiecte. Aşadar, este nevoie de unele discuţii transparente, dar tranşante pentru a repune lucrurile pe traseul potrivit. În caz contrar, există riscul ca probleme să se adâncească prea mult şi să creeze rupturi serioase.

HOROSCOP 13 ianuarie 2022 - Fecioară

S-ar putea să apară azi tensiuni între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care lucrezi. Problemele pleacă, cel mai probabil, de la faptul că au apărut dereglaje în ceea ce priveşte raportul de forţe între tine şi ei. Opinia unuia dintre voi pare să fi ajuns să cântărească mai greu în luarea unor decizii decât a altora, motiv pentru care au început să apară unele inegalităţi destul de serioase. Încearcă să vezi ce se poate face pentru a ajunge la consensuri sănătoase în privinţa chestiunilor în care viziunile şi convingerile voastre nu se prea interesectează în acelaşi punct.

HOROSCOP 13 ianuarie 2022 - Balanţă

La locul de muncă, te aşteaptă azi o zi solicitantă. Aşadar, trebuie să te înarmezi de la începutul zilei cu multă răbdare şi să te asiguri că ţi-ai ierarhizat bine priorităţile. De asemenea, este foarte important să îţi păstrezi stăpânirea de sine, astfel încât să nu te surmenezi ori să pierzi controlul. Stresul îţi poate dejuca planurile dacă nu îţi gestionezi cu atenţie programul. Caută să te concentrezi pe ceea ce este urgent şi dă-ţi silinţa ca totul să iasă cât de bine se poate în condiţiile date, cu toate că s-ar putea să nu fie chiar cele mai bune.

HOROSCOP 13 ianuarie 2022 - Scorpion 

S-ar putea să apară azi unele tensiuni între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau copii. Poate că dorinţele şi nevoile tale cu privire la ei/ele nu sunt compatibile cu ale lor, cu toate că nu încape îndoială că vă doriţi unul altuia binele. Aşadar, problema s-ar putea să fi plecat de la o comunicare defectuoasă într-un moment în care ar fi trebuit să spună fiecare dintre voi ceea ce gândeşte. Aşadar, caută să te concentrezi pe o mai mare deschidere în viitor, astfel încât să nu se mai ajungă la situaţii similare, care pot conduce la tensiuni uşor evitabile.

HOROSCOP 13 ianuarie 2022 - Săgetător 

S-ar putea să ai parte azi de unele discuţii în contradictoriu cu persoana iubită. Din câte se pare, aveţi idei destul de diferite cu privire la modul în care ar trebui gestionate o situaţie de ordin casnic, domestic sau locativ, iar din acest motiv, riscă să se ajungă la certuri destul de aprinse. Ideea este dacă pierdeţi timp concentrându-vă pe diferenţele voastre de viziune, nu vă va mai rămâne energie pentru a descoperi o soluţie împreună, oricare ar fi aceea. Aşadar, caută să vezi ce se poate face pentru a depăşi aceste bariere şi a putea acţiona ca o echipă.

HOROSCOP 13 ianuarie 2022 - Capricorn 

Din câte se pare, nu comunici astăzi prea bine cu colegii de serviciu. Poate că de vină sunt diferenţe de personalitate care există între voi sau aveţi idei deloc similare cu privire la modul în care ar putea fi gestionată o situaţie apărută la locul de muncă. În alte cazuri, ar putea fi vorba despre o defecţiune tehnică datorată unuia dintre voi, care face munca celorlalţi mai grea pentru că anulează unele eforturi anterioare sau nu mai permite realizarea de progrese în intervalul de timp propus la început. În orice caz, aveţi mai mult de câştigat dacă faceţi front comun.

HOROSCOP 13 ianuarie 2022 - Vărsător

Trebuie să ai mare grijă cât cheltuieşti astăzi. Există riscul să mergi prea departe cu răsfăţurile personale sau cu nişte cadouri pe care le faci celor dragi. Este de înţeles că vrei să îţi faci unele hatâruri sau să le îndeplineşti dorinţele celor dragi, dar poate că nu-i acesta cel mai bun moment. Dacă îţi iei un scurt timp de gândire înainte să achiţi o sumă prea mare, vei vedea că, în această perioadă, sunt cu totul altele priorităţile tale şi trebuie să le respecţi întocmai, mai ales dacă există şi alte angajamente de mai târziu care depind de ele.

HOROSCOP 13 ianuarie 2022 - Peşti

Ar putea apărea astăzi unele tensiuni între tine şi unii membri ai familiei. Cel mai probabil, îţi este dificil să treci cu vederea diferenţele de mentalitate şi/ sau de personalitate dintre tine şi ei, iar dacă au apărut probleme, din această cauză ori din alta, se prea poate să nu ai disponibilitatea necesară de a face abstracţie de ele. Încearcă totuşi să nu torni gaz pe foc, ci să laşi de la tine. În definitiv, unele convingeri nu se mai pot schimba, cu toate că, în unele privinţe importante, tu eşti cel(a) care are, de fapt, dreptatea de partea sa.
 

Berbec

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici