HOROSCOP 13 ianuarie. Lună Nouă în Capricorn. Şanse de bani şi în carieră pentru aceste zodii

Un nou început, pentru zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) şi Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) mai ales, pe plan financiar şi profesional. Progresele aşteptate vor veni curând.

1159 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 13 ianuarie. Lună Nouă în Capricorn. Şanse de bani şi în carieră pentru aceste zodii

HOROSCOP 13 ianuarie. Lună Nouă în Capricorn. Şanse de bani şi în carieră pentru aceste zodii

HOROSCOP 13 ianuarie - Berbec

Luna Nouă se formează azi în casa carierei din horoscopul tău general, ceea ce denotă un nou început în plan profesional. S-ar putea, de exemplu, să intri într-o nouă etapă a relaţiei cu un superior sau poate te vei afla, cândva în zilele care urmează, într-o poziţie de autoritate la locul de muncă. Ceea ce încearcă această lunaţie să îţi transmită este faptul că trebuie să dai dovadă de profesionalism, să ai grijă cum gestionezi relaţii şi atribuţii la serviciu. Ai şansa de a face mai progrese în tot ceea ce îţi propui dacă îţi joci cărţile aşa cum trebuie.

HOROSCOP 13 ianuarie - Taur

Luna Nouă se perfectează astăzi în casa călătoriilor, studiilor, filozofiei de viaţă şi a interacţiunii cu instituţiile publice. Cele două săptămâni care urmează îţi vor furniza tot felul de evenimente care vor avea un impact asupra sistemului tău de valori, principii şi credinţe. Ori poate vorbeşti cu cineva, din străinătate, din aparatul birocratic sau care are pur şi simplu mai multă experienţă de viaţă, şi care te poate ghida într-o direcţie pe care nu te-ai gândit să o explorezi până acum. De asemenea, se deschide o perioadă bună pentru testări şi examene, care-ţi vor aduce rezultatele pe care le-ai aşteptat.

HOROSCOP 13 ianuarie - Gemeni

Luna Nouă de astăzi are loc în casa banilor şi a relaţiilor din horoscopul tău general. Asta poate denota faptul că încep, în perioada viitoare, colaborări şi relaţii care se vor cuantifica în nişte câştiguri importante pentru tine pe parcursul următoarelor două săptămâni. Dar pentru a capitaliza acest potenţial, este nevoie să calibrezi atent raportul de forţe între tine şi cei cu care desfăşori activităţi cu caracter economic. Este important să atingi un echilibru în acest sens şi în relaţia cu partenerul de viaţă, mai ales dacă ultimul cuvânt i-a aparţinut doar unuia din voi şi nu şi celeilalte persoane.

HOROSCOP 13 ianuarie - Rac  

Luna Nouă de azi se manifestă plenar în casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă că relaţiile profesionale şi cea sentimentală intră astăzi într-o nouă etapă care va dura aproximativ două săptămâni, dar ale cărei efecte se vor vedea pe termen mai lung. Lunaţia aceasta îndeamnă la adoptarea unei atitudini practice în relaţii, mai orientate spre rezultate palpabile, care vă permit să creşteţi. Tot acest eveniment astral creează un context potrivit pentru debutul altor colaborări şi parteneriate, atât în domeniul de activitate, cât şi la nivel sentimental. Competiţia poate aduce multe progrese pentru toţi cei care sunt implicaţi.

HOROSCOP 13 ianuarie - Leu  

Luna Nouă de astăzi se manifestă plenar în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general. Momentul de timp în care are loc acest eveniment astral şi specificul său vorbesc despre nevoia dezvoltării unei noi etici profesionale la început de an, dar şi de nişte obiceiuri mai sănătoase, cum ar fi un stil de viaţă şi de alimentaţie mai echilibrate. Acest lucru este cu atât mai important dacă nu mai eşti în forma de dinainte, dacă tăvălugul anului trecut şi-a pus amprenta pe tonusul tău. Vei vedea că şi productivitatea ta se va îmbunătăţi dacă ai grijă de tine.

HOROSCOP 13 ianuarie - Fecioară

Cu Luna Nouă de azi în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, se întrevede o schimbare în relaţie cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copiii. Îţi va fi mai uşor, pe parcursul următoarelor zile, să vorbeşti cu ei despre lucruri serioase, să atingeţi puncte care s-ar fi dovedit nevralgice în conversaţiile pe care le purtaţi de obicei. Tot această lunaţie poate veni cu veşti bune pentru nativii(ele) care vor să îşi mărească familia sau care caută să-şi găsească jumătatea. Astrele vor avea grijă să le aducă în viaţă pe cine şi-au dorit de mult să întâmpine.

HOROSCOP 13 ianuarie - Balanţă

Luna Nouă de astăzi se formează în casa familiei din horoscopul tău general, ceea ce denotă faptul că atmosfera în planul vieţii domestice se va schimba pentru următoarele săptămâni. S-ar putea să fie ceva mai rece şi protocolară, dar asta poate avea şi unele beneficii, în sensul în care riscul este scăzut să apară momente de tensiune maximă, în care îţi este teamă să nu se ajungă la conflicte aprinse. Iată aşadar un prilej bun să porţi nişte discuţii pe care le-ai tot evitat, să reglezi nişte situaţii care au cam scăpat de sub control. Intervenţia ta poate fi esenţială.

HOROSCOP 13 ianuarie - Scorpion

Luna Nouă de astăzi se perfectează în casa comunicării din horoscopul tău solar, ceea ce îţi potenţează capacitatea de a interacţiona eficient cu toţi cei cu care intri în contact. Ai o atitudine şi un discurs studiate, iar asta te va ajuta să obţii ceea ce urmăreşti de pe urma discuţiilor pe care le vei purta în următoarea perioadă, indiferent dacă acestea au loc la nivel profesional sau în viaţa ta privată. Ştii când să te opreşti din împărtăşit idei şi informaţii, când să asculţi, iar dacă participi la negocieri în zilele care urmează, aşteaptă-te să se finalizeze-n favoarea ta.

HOROSCOP 13 ianuarie - Săgetător  

Luna Nouă de azi se manifestă plenar în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău general, ceea ce ar putea aduce în calea ta noi oportunităţi din punct de vedere financiar. S-ar putea să ai şansa de a-ţi suplimenta veniturile şi/ sau reuşeşti să valorifici nişte economii pe care le-ai realizat anul trecut. Ori poate reuşeşti să faci nişte investiţii la care te gândeşti deja de ceva vreme. În orice caz, balanţa rămâne în echilibru, în sensul în care plăţile nu depăşesc câştigurile, ci se menţine un nivel pe care îl poţi controla cu uşurinţă dacă îţi gestionezi bugetul.

HOROSCOP 13 ianuarie - Capricorn

Luna Nouă se perfectează azi în semnul naşterii tale, iar asta face ca, în zilele următoare, nivelul tău de energie să crească destul de mult. De asemenea, ai mai multă încredere în tine, fapt vizibil mai ales din felul în care interacţionezi cu cei din jurul tău, la locul de muncă, dar şi în viaţa privată. Pe de altă parte, asta înseamnă şi o responsabilitate în plus pentru tine, în sensul în care trebuie să ai grijă în ce direcţie îţi canalizezi atenţia şi energia, într-un cuvânt resursele. Poţi atragi tot felul de persoane şi contexte, dar nu toate merită.

HOROSCOP 13 ianuarie - Vărsător

Cu Luna Nouă în casa subconştientului din horoscopul tău general, zilele următoare ar trebui să fie despre introspecţie în ceea ce te priveşte. Astrele te îndeamnă să priveşti retrospectiv la evenimentele ultimului an, să vezi care sunt persoanele şi situaţiile pe care nu le-ai adus cu tine în 2021 sau pe care nu ar fi trebuit să le laşi în anul care s-a încheiat. Un eveniment astral ca acesta şi momentul din an în care are loc arată faptul că trebuie să faci loc pentru noi începuturi, să laşi trecutul în urmă şi să te concentrezi pe planurile de viitor.

HOROSCOP 13 ianuarie - Peşti

Luna Nouă de azi se perfectează în casa planurilor de viitor şi a proiectelor de viitor, ceea ce denotă faptul că te simţi din ce în ce mai optimistă cu privire la ziua de mâine. S-ar putea să apară noi iniţiative pe termen lung, la propunerea ta şi în colaborare cu alte persoane, la invitaţia lor sau pe cont propriu. În orice caz, pari destul de hotărât(ă) în ceea ce le priveşte, în sensul în care pari să te fi gândit destul de mult la aceste idei. Încearcă să le cântăreşti fezabilitatea şi să iei mai multe scenarii în calcul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici