HOROSCOP 13 octombrie - Dacă lucrezi cu aceste zodii, duci la bun sfârşit tot ce ţi-ai propus. Vezi care sunt acestea

Mercur din Scorpion aderă azi la un aspect armonios de sextil cu Venus din Fecioară, fapt pentru care zodiile de Apă (Rac, Scorpion, Peşti) cooperează bine cu cele de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn). Cele din a doua categorie rămân în graţiile astrelor şi în a doua parte a zilei, când Luna trece în Fecioară.

11392 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 13 octombrie - Dacă lucrezi cu aceste zodii, duci la bun sfârşit tot ce ţi-ai propus. Vezi care sunt acestea

HOROSCOP, 13 octombrie Berbec

Aspectele astrale de astăzi îţi conferă o mare putere de muncă şi de a face faţă stresului. În felul acesta, s-ar putea să realizezi astăzi mai mult decât ţi-ai propus, ceea ce îţi va uşura programul pe zilele care urmează. În a doua parte a zilei, Luna intră în casa muncii din horoscopul tău general, ceea ce îţi pontenţează şi mai mult nivelul de randament. Astfel, lucrurile vor evolua într-o direcţie bună pe plan profesional pentru tine, ceea ce îţi permite să te remarci într-un mod pozitiv, care pune accentul pe capacităţile tale la locul de muncă şi pe experienţă.

HOROSCOP, 13 octombrie Taur 

În prima parte a acestei zile, se întrevăd momente frumoase în compania partenerul de viaţă şi/ sau a copiilor. Dimineaţa vă surprinde pe toţi într-o stare de spirit bună, prielnică pentru a petrece timp de calitate împreună. Trecerea Lunii în casa iubirii din a doua parte a zilei anunţă că lucrurile continuă în aceeaşi direcţie şi în a doua parte a zilei. Pe lângă asta încă, ai putea să îţi faci şi nişte timp pentru tine şi hobby-urile tale. Cu siguranţă ţi-ar prinde bine să găseşti timp pentru ceea ce te împlineşte pe plan emoţional şi te aduce lângă apropiaţi.

HOROSCOP, 13 octombrie Gemeni

În prima jumătate a zilei, se arată un moment bun să te ocupi de treburi în gospodărie şi/ sau să desfăşori lucrări de construcţie/ amenajare/ redecorare, în cazul în care acestea fac parte din planul tău curent. De asemenea, se întrevede o perioadă din zi bună pentru a te ocupa de acasă de treburi profesionale. Spre dup-amiază, Luna migrează în casa familiei din harta ta solară, prilej numai bun să petreci mai mult timp cu familia. Încearcă să te decuplezi de sarcinile şi stresul de la serviciu, chiar dacă lucrezi la distanţă acum, iar biroul tău s-a mutat deocamdată acasă.

HOROSCOP, 13 octombrie Rac 

În prima parte a acestei zile, eşti într-o dispoziţie bună, iar asta se vede în primul rând din felul în care comunici cu cei din jur. O astfel de atitudine te poate ajuta în cele mai diverse circumstanţe, dat fiind că transmiţi un sentiment de încredere şi laşi o vibraţie pozitivă oriunde te duci. Cândva după orele prânzului, Luna trece în casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce creează un context prielnic pentru întâlniri de afaceri, brainstorming-uri, negocieri, interviuri de angajare ori simple întrevederi cu prietenii sau cu persoane apropiate din anturajul tău. Foloseşte-te de energiile actuale ale astrelor.

HOROSCOP, 13 octombrie Leu 

În prima jumătate a zilei, se prefigurează un context propice în care să faci investiţii în spaţiul de locuit, indiferent că sunt mai mari sau urmăresc satisfacerea unor nevoi urgente ale familiei. Dar înainte de a merge înainte cu orice astfel de iniţiativă, cel mai bine ar fi să te consulţi cu familia. Împreună veţi găsi cele mai avantajoase alternative din punct de vedere financiar şi puteţi pune mână de la mână pentru a acoperi costuri de pe urma cărora toţi veţi beneficia. După-amiază, Luna intră în casa banilor din harta ta solară, ajutându-te să descoperi noi surse de câştig.

HOROSCOP, 13 octombrie Fecioară

În prima parte a acestei zile, astrele îţi potenţează abilităţile de comunicare şi socializare. Aşadar, dacă ţi-ai programat pe azi întâlniri de afaceri sau negocieri, fii sigur(ă) că lucrurile vor evolua într-o direcţie favorabilă ţie. Ştii ce şi când să spui, iar asta te ajută să atragi de partea ta norocul şi chiar şi persoanele care sunt cel mai greu de satisfăcut. În acest sens, te sprijină şi trecerea Lunii de dup-amiază în semnul naşterii tale, care îţi conferă mai multă încredere în forţele proprii, o viziune practică şi o atitudine care inspiră celorlalţi profesionalismul de care eşti într-adevăr capabil(ă).

HOROSCOP, 13 octombrie Balanţă 

S-ar putea ca astăzi să apară pentru tine unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de a valorifica o parte din economii prin intermediul unor investiţii. Este posibil să te surprindă sursa acestor şanse de câştig, să vină de la persoane sau din situaţii la care nu te aşteptai, pe care nu credeai că le vei monetiza într-un fel sau altul. Trecerea Lunii de dup-amiază în casa subconştientului te ajută să îţi potenţezi intuiţia, să simţi când te intersectezi cu aceste oportunităţi. Este vorba, până la urmă, de un concurs de împrejurări pe care trebuie să îl anticipezi cumva.

HOROSCOP, 13 octombrie Scorpion 

În prima parte a acestei zile, s-ar putea să cunoşti persoane noi ori să cultivi destul de mult nişte legături cu perspective, dar care sunt încă la început de drum. te apropie de cei cu care intri în contact - potenţiali colaboratori, prieteni sau finanţatori ori persoane cu care vei ajunge să astfel de relaţii - o serie de interese şi idealuri comune, iar pe baza lor, prin intermediul unor activităţi sau discuţii, vei reuşi să construieşti strategii pe plan personal sau colectiv. Progresul Lunii în casa vieţii sociale vine să îţi întărească abilităţile de care ai nevoie pentru a realiza aceasta.

HOROSCOP, 13 octombrie Săgetător 

În prima jumătate a zilei, ai putea să te trezeşti că ai dat peste unele oportunităţi de a te afirma la serviciu, în faţa şefilor mai mari sau mai mici ori chiar în domeniul tău de activitate. Aceste şanse de ascensiune în atenţia celor de la locul de muncă vin din surse care te surprind ori pe baza eforturilor unor persoane cărora le-ai făcut un serviciu important la un moment dat. În orice caz, având în vedere că şi Luna va tranzita de la prânz încolo acest sector de viaţă, este important să nu ratezi aceste oportunităţi. Ele-ţi aduc beneficii.

HOROSCOP, 13 octombrie Capricorn

Această zi se anunţă a fi una extrem de propice pentru a lansa proiecte sau pentru a concepe strategii de acţiune în ceea ce priveşte un proiect. Procesele birocratice par să se deruleze mai puţin anevoios decât până în prezent, primeşti sfaturi şi ponturi valoroase, unele uşi se deschid prin intermediul prietenilor sau al unor oameni de bine. Pe scurt, lucrurile intră pe o curbă ascendentă în ceea ce priveşte planurile tale de viitor, pe termen mai lung sau mai scurt. Asta are un efect pozitiv asupra tonusului tău mental, mai ales că şi Luna tranzitează casa aferentă din horoscop.

HOROSCOP, 13 octombrie Vărsător

Aceasta pare a fi o zi potrivită pentru a-ţi folosi toate resursele de experienţă, timp şi energie pentru a te face (şi mai) cunoscut(ă) la nivel profesional. Poate fi nevoie să dai puţin din coate pentru a-ţi face vocea auzit(ă), să calci anumite persoane pe coadă pentru a-ţi spune punctul de vedere. În cele din urmă însă, vei demonstra că ai toată căderea necesară să iei şi o astfel de atitudine din când în când. Fii asertiv(ă), dar nu fără tact şi diplomaţie. Trecerea Lunii prin casa carierei din harta ta solară te va sprijini să-ţi consolidezi statutul la serviciu.

HOROSCOP, 13 octombrie Peşti 

În prima parte a acestei zile, se întrevede momente destul de dese în care vei fi pe aceeaşi lungime de undă cu interlocutorii tăi, fie că vorbim de persoane cu care desfăşori activităţi profesionale ori de persoana iubită. Aveţi viziuni similare despre situaţiile curente cu care aveţi de-a face, dar şi în legătură cu planurile pe termen lung. În felul acesta, vei reuşi să treci mai uşor, prin simple discuţii, peste inerentele compatibilităţi de perspectivă care ar mai putea apărea uneori. În acest sens, îţi va fi alături Luna, care prin trecerea ei prin casa relaţiilor, te ajută să comunici.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici