HOROSCOP 13 septembrie – Situaţii greu de gestionat. Patru zodii, în faţa unui impas

Luna din Berbec face azi un careu tensionat cu Pluto retrograd din Capricorn înainte să intre în Taur, astfel că zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) se trezesc puse în faţa unei situaţii greu de gestionat.

18028 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 13 septembrie – Situaţii greu de gestionat. Patru zodii, în faţa unui impas

HOROSCOP 13 septembrie – Situaţii greu de gestionat. Patru zodii, în faţa unui impas

HOROSCOP 13 septembrie – Berbec

 
Persistă de ceva timp probleme la locul de muncă şi/ sau în relaţia cu superiorii, dar abia astăzi s-ar putea să apară o confruntare cu superiorii sau o situaţie care te obligă să iei atitudine în plan profesional. Ceva din ceea ce spui sau ceea ce faci s-ar putea să genereze o situaţie pe care nu o mai poţi aplana şi care necesită să faci ceva în privinţa unor circumstanţe pe care le-ai neglijat în ultima vreme. Luna intră apoi în casa finanţelor din horoscopul tău general, semn că atenţia ta se mută pe plan financiar. Pot apărea urmări acolo.
 

HOROSCOP 13 septembrie – Taur 

Din câte se pare, nu eşti într-o stare prea bună de spirit astăzi. Acest lucru s-ar putea să se datoreze unor probleme care există de mai multă vreme sau ţin mai degrabă de o situaţie punctuală, temporară, care s-a creat în cursul acestei zile. În alte cazuri, depind de o lipsă de energie cu care se confruntă nativii(ele) acestui semn sau de o stare de apatie fără motiv. Luna trece apoi în semnul naşterii tale, semn că nu e totul pierdut astăzi, că dispoziţia ta se va schimba în bine cândva pe parcursul celei de-a doua jumătăţi a zilei.
 

HOROSCOP 13 septembrie – Gemeni 

O prietenie, un proiect sau plan de viitor ori relaţia de cuplu ar putea trece astăzi printr-un impas. Poate că îţi dai seama că ai avut prea multă încredere în persoanele de lângă tine sau că ţi-ai setat unele obiective nu prea realiste, la care nu poţi ajunge în condiţiile pe care le ai în această perioadă. Aşadar, ar putea fi nevoie să pui piciorul în prag, să iei unele decizii nu tocmai confortabile. Intrarea Lunii de la prânz în casa subconştientului din horoscopul tău solar te ajută să reflectezi la ceea ce trebuie făcut pentru a îmbunătăţi situaţia de faţă.
 

HOROSCOP 13 septembrie – Rac 

O chestiune profesională s-ar putea să creeze astăzi fricţiuni între tine şi unii colegi de muncă, cu atât mai mult dacă există dezechilibre la nivelul raportului de forţe dintre voi. Cu acelaşi risc se confruntă şi nativii(ele) care lucrează în acelaşi domeniu şi/ sau în aceeaşi companie cu partenerul de viaţă, care au o afacere împreună ori pe care îi/le despart unele diferenţe de statut de cel drag. Luna ajunge la amiază în casa planurilor de viitor, semn că trebuie să te concentrezi pe obiectivele voastre comune mai degrabă decât pe acele lucruri pe care nu le aveţi în comun.
 

HOROSCOP 13 septembrie – Leu 

Din câte se pare, s-ar putea să te numeri astăzi printre nativii(ele) care au parte de o zi dificilă la locul de muncă. Poate că îţi sunt delegate sarcini de muncă pe care nu ştii cum să le gestionezi, pentru care nu ştii dacă ai suficientă experienţă profesională. În situaţii ca acestea, este important să nu te pierzi cu firea, ci să priveşte lucrurile obiectiv şi să vezi de unde ar fi cel mai bine să o apuci. Luna progresează mai încolo în casa carierei din astrograma ta generală, ceea ce te va ajuta să faci faţă provocărilor tale profesionale.
 

HOROSCOP 13 septembrie – Fecioară

 
Este posibil să te confrunţi astăzi cu tensiuni în traport cu partenerul de viaţă şi/ sau cei mici, cel mai probabil din cauza faptului că nu sunteţi pe aceeaşi lungime cu ceea că vă doriţi unul de la celălalt. Este important să vezi dacă acest lucru nu se datorează cumva unor probleme de comunicare ce pot fi remediate relativ uşor. În a doua parte a zilei, Luna îşi face intrarea în casa filozofiei de viaţă, prilej numai bun să îţi pui ordine în mine şi să îţi recapeţi perspectiva realistă asupra situaţiilor cu care te confrunţi în planul vieţii personale.
 

HOROSCOP 13 septembrie – Balanţă 

S-ar putea să te numeri şi tu astăzi printre nativii(ele) care experimentează probleme în familie. Cel mai probabil este vorba despre o chestiune de ordin casnic sau domestic care scoate în evidenţă diferenţele de viziune şi/ sau de personalitate care există între tine şi partenerul de viaţă. Încearcă să eviţi să atragi şi alte persoane din familie în această situaţie, mai ales dacă nu le priveşte direct. În a doua jumătate a zilei, Luna intră într-o importantă casă relaţională, prilej numai bun să încerci să rezolvi aceste probleme cu partenerul pe cale amiabilă, ascultându-vă unul pe celălalt, prin dialog deschis.
 

HOROSCOP 13 septembrie – Scorpion

 
Există riscul azi să nu poţi comunica eficient cu unii colegi de muncă. Poate că îi înţelegi tu greşit într-o anumită privinţă sau nu reuşesc ei să îţi transmită prea bine ceea ce gândesc, ceea ce lasă deschis un spaţiu de interpretare care nu vă avantajează deloc. Aşadar, este foarte important să te asiguri că ceri lămuriri dacă nu înţelegi ceva şi că oferi explicaţii, chiar şi atunci când nu ţi se cer în mod expres. Luna poposeşte apoi în casa parteneriatelor din astrograma ta solară, indiciu cum că veţi ajunge la un consens într-un fel sau altul în final.
 

HOROSCOP 13 septembrie – Săgetător 

S-ar putea ca unele cheltuieli să fie mai mari astăzi decât ai preconizat sau decât îţi permite bugetul. Încearcă să nu mergi prea departe cu achiziţiile care nu figurează pe lista de cumpărături şi care nu reprezintă o necesitate pentru tine şi/ sau cei dragi în această perioadă. În a doua parte a zilei, Luna îşi face loc în casa muncii şi a sănătăţii, semn că te bucuri de un nivel ridicat de randament după-amiază, dar şi că ai mai multă energie decât de obicei după programul de la muncă, ceea ce îţi permite să te ocupi de treburi restante.
 

HOROSCOP 13 septembrie – Capricorn

 
Există riscul să te confrunţi astăzi cu unele tensiuni în raport cu cineva mai în vârstă din familie, iar acestea par a fi generate de unele diferenţe de mentalitate şi/ sau de viziune care există între voi de mai multă vreme. Cel mai probabil, subiectul îl constituie o chestiune de ordin domestic sau casnic pe care vreţi să o abordaţi în moduri diferite. În a doua jumătate a zilei, Luna poposeşte în casa iubirii şi a copiilor, semn că spiritele se mai domolesc, poate chiar prin intervenţia unei persoane dragi, care vă ajută să găsiţi un teren comun de discuţie.
 

HOROSCOP 13 septembrie – Vărsător 

Este important să filtrezi cu atenţie astăzi informaţiile cu care intri în contact. S-ar putea să primeşti unele veşti care te pun pe gânduri sau, în cel mai rău caz, îţi dau unele motive de teamă, dar trebuie să ai grijă cum le abordezi, întrucât datele unor probleme s-ar putea schimba pe parcursul zilei sau al săptămânii. Aşadar, nu se recomandă să iei încă atitudine în ceea ce le priveşte. În această după-amiază, Luna ajunge în casa familiei din horoscopul tău general, semn că pe plan domestic te bucuri de o atmosferă armonioasă, de înţelegere cu cei dragi ai casei.
 

HOROSCOP 13 septembrie – Peşti

 
Nu este un moment bun din săptămână în care să faci investiţii în planuri de viitor sau proiecte de grup, indiferent dacă pe cele din urmă tu le coordonezi sau doar eşti implicat(ă) în ele. Este posibil să nu fi calculat prea atent anumite riscuri sau contextul nu este suficient de stabil pentru a lua atitudine chiar acum. Aşadar, ar fi indicat să mai aştepţi puţin. La prânz, Luna îşi face apariţia în casa comunicării, ceea ce te ajută să interacţionezi bine cu cei din jur atât pe plan profesional, cât şi în viaţa personală. Discuţiile produc efecte foarte curând. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici