HOROSCOP 14 martie. Dileme şi risc crescut de decizii neinspirate. Aceste zodii fac alegeri pe care le regretă

Luna din Leu aderă azi la o opoziţie cu Marte şi cu Venus din Vărsător şi la un careu tensionat cu Uranus din Taur. Zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) sunt puse azi în faţa unor alegeri dificile, iar riscul este mare de a nu lua decizia potrivită.

14590 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 14 martie. Dileme şi risc crescut de decizii neinspirate. Aceste zodii fac alegeri pe care le regretă

HOROSCOP 14 martie. Dileme şi risc crescut de decizii neinspirate. Aceste zodii fac alegeri pe care le regretă

HOROSCOP 14 marrtie - Berbec

Te solicită azi în aceeaşi măsură planuri de viitor şi precoupările cotidiene, dar eşti tentat(ă) să te concentrezi mai degrabă pe cele din urmă, dat fiind că ele sunt cele care îţi aduc satisfacţii imediate. Tot în ceea ce le priveşte s-ar putea să faci unele investiţii astăzi şi poate că ai tendinţa de a aloca mai multe fonduri decât ţi-ai propus la sfârşitul săptămânii trecute. Gândeşte-te bine înainte să mergi prea departe cu anumite cheltuieli, căci s-ar putea să fie nevoie să faci infuzii neaşteptate de capital într-un proiect pentru a obţine acele progrese pe care ţi le doreşti.

HOROSCOP 14 martie - Taur

În cazul tău, sectoarele de viaţă care îţi solicită cea mai mare implicare sunt cel de familie, respectiv cariera, unde se întâmplă multe lucruri astăzi care necesită atenţie şi energie din partea ta. Dacă te gândeşti să amâni unele angajamente faţă de cei dragi ori să laşi pe altă zi anumite sarcini casnice, ia în calcul faptul că există riscul să te alegi cu unele reproşuri de pe urma faptului că pui sectorul profesional pe primul loc. Aşadar, poate că ar fi mai bine să te achiţi de treburile urgente pe ambele planuri, astfel încât să nu apară comentarii acide.

HOROSCOP 14 martie - Gemeni

S-ar putea să apară azi tensiuni între tine şi unii interlocutori, să dezbateţi unele chestiuni care scot în evidenţă diferenţe mari de mentalitate între tine şi ei. Este important să te asiguri însă că ştii exact care sunt viziunile lor, că nu ajungeţi să purtaţi o polemică ce ar fi putut să nu înceapă dacă lămureai unele neînţelegeri. De asemenea, ar putea exista tendinţa de a pune semn de egalitate între situaţii din trecut şi cea din prezent, fapt care te predispune să tragi unele concluzii greşite. Lecţiile de mai demult pot fi de ajutor, dar ţine cont de diferenţe.

HOROSCOP 14 martie - Rac

Din punct de vedere financiar, începutul nu se arată prea promiţător, mai ales dacă apare nevoia de investiţii urgente în planuri de viitor sau în proiectele de grup în care eşti implicat(ă). Poate că nu dispui confortabil de fondurile de care ai nevoie sau poate că ai direcţionat recent capital către ele, dar în loc să te alegi cu profitul scontat, lucrurile au bătut pasul pe loc sau chiar au făcut câţiva paşi înapoi. Oricare ar fi situaţia, este clar că trebuie să te gândeşti bine cum uzezi de resursele tale, astfel încât să nu îţi destabilizezi bugetul prea mult.

HOROSCOP 14 martie - Leu 

Este posibil astăzi să se nască polemici între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care lucrezi, astfel că trebuie să ai mare grijă cum gestionezi situaţiile conflictuale. Dacă încerci să rezişti tentaţiei de a-ţi impune punctul de vedere printr-un ton ridicat sau alte astfel de mijloace, s-ar putea să ai mai multe şanse de a te face auzit(ă). În caz contrar, rişti să pui mai mult caz pe foc şi să nu se ajungă niciunde. Încearcă să porţi un dialog şi să vezi unde anume se întâlnesc viziunile voastre. Apoi, negociaţi în mod echitabil o soluţie comună.

HOROSCOP 14 martie - Fecioară

Începi săptămâna destul de prost dispus(ă), poate chiar puţin obosit(ă) din cauza faptului că nu te-ai odihnit suficient după săptămâna trecută. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba mai degrabă despre o apatie temporară, dar ai grijă în continuare să nu persişti prea mult în medii care riscă să îţi exacerbeze această stare de spirit. În caz contrar, s-ar putea să scapi mai greu de ea sau chiar să ajungi în situaţii de a spune sau de a face lucruri pe care ai putea ajunge să le regreţi mai devreme sau mai târziu. Încearcă să te menajezi mai mult.

HOROSCOP 14 martie - Balanţă

Din câte se pare, te numeri astăzi şi tu printre nativii(ele) care sunt preocupaţi(te) atât de planurile de viitor, cât şi de sarcinile de pe ordinea de zi. Pe de altă parte, însă, există posibilitatea ca cele dintâi să îţi rezerve şi unele îngrijorări sau temeri. În unele cazuri, ele se datorează persoanelor cu care colaborezi şi de care depinzi într-o anumită proporţie, iar în altele, poate fi vorba despre unele speranţe prea mari în legătură cu eforturile depuse în cadrul unui proiect. Te-ai aşteptat să obţii mai mult de pe urma lor, dar din câte se pare, beneficiile întârzie.

HOROSCOP 14 martie - Scorpion

Te afli şi tu printre nativii(ele) care trebuie să se împartă azi între viaţa profesională şi familie, cu amendamentul că există multe chestiuni la serviciu de care trebuie să te ocupi astăzi urgent şi care-ţi solicită din plin atenţia şi energia. Din acest motiv, s-ar putea să fii mai puţin implicat(ă) în raport cu cei dragi, să uiţi de unele angajamente pe care ţi le-ai luat faţă de ei. Aşadar, poate fi destul de complicat să te ridici la înălţimea tuturor provocărilor din această zi, semn că preocuparea ta principală ar trebui să fie urgenţele de pe cele două planuri.

HOROSCOP 14 martie - Săgetător

Poate fi mai greu astăzi să porţi un dialog calm cu unele persoane de lângă tine. Aveţi păreri destul de diferite în legătură cu anumite chestiuni de interes comun, iar din această cauză, există riscul să apară scântei între voi. În contextul de faţă, cel mai bun lucru este acela de a te asigura că nu reacţionezi aşa cum îţi dictează primul impuls. Gândeşte-te de două ori înainte să spui ceva care ar putea fi luat ca un atac la adresa interlocutorilor. Cu puţină diplomaţie, puteţi ajunge la un compromis, la o viziune cu care sunteţi cu toţii de acord.

HOROSCOP 14 martie - Capricorn

S-ar putea să te confrunţi astăzi cu unele probleme de ordin financiar, cel mai probail ca urmare a unor decizii luate ieri sau ca urmare a faptului că nu ai luat atitudine ieri. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba, mai degrabă, despre tranzacţiile din relaţii, mai ales din cea de cuplu, unde s-ar putea să oferi mai mult decât primeşti din partea celor dragi. Sau poate că ţi se dă mai mult decât eşti tu dispus(ă) să dai la rândul tău. În plus, este foarte important să ai grijă să nu dai curs tendinţelor de gelozie şi posesivitate.

HOROSCOP 14 martie - Vărsător

Se evidenţiază astăzi tensiuni între tine şi partenerul de viaţă, cel mai probabil pe seama unor chestiuni de ordin casnic, domestic sau locativ. Trebuie să ai mare grijă cum le gestionezi, căci dacă se inflamează prea mult orgoliile, există riscul ca problemele să se agraveze şi mai mult. Aşadar, încearcă să dai dovadă de calm şi să te pui în bocancii celorlalţi din familie, astfel încât să înţelegi de ce văd lucrurile aşa cum le văd. Acest lucru te-ar putea ajuta să ajungi la un consens cu ei atunci când punctele voastre de vedere nu par să se întâlnească nicicum.

HOROSCOP 14 martie - Peşti

Trebuie să o iei mai încet astăzi pentru că pare că nu eşti refăcut(ă) complet după săptămâna trecută. Eşti încă destul de obosit(ă) şi te confrunţi poate şi cu stări de stres pe care le gestionezi mai greu, prilej bun să ai mai multă grijă de tine astăzi şi să eviţi alţi factori de tensiune. Comunicarea greoaie cu colegii de muncă ar putea să pună şi mai multă presiune pe tine, dar încearcă să eviţi discuţiile care ar putea fi amânate pe un moment ulterior, în care eşti într-o dispoziţie mai bună. În fond, ai mai mult de pierdut certându-vă.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici